3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Valdic


Branky


0

Domácí tým se, hlavně díky prvnímu poločasu, dočkal prvního vítězství v sezoně. Znechuceni hosté odjíždějí bez bodu, ale jejich produktivita byla v tomto zápase žalostná. Kunčice mají po tomto utkání vyrovnané skóre 10:10 a i stejný počet výher i porážek.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vstřelili lepší domácí pouze jeden gól

Zápas začali domácí lépe a vypadalo to, že ho mají pod kontrolou. Ale hned v třetí minutě utekl domácí obraně hostující Jeřábek, ovšem v koncovce selhal. Hru domácích řídil zkušený Kalenda a hosty držel dlouho nad vodou jejich výborně chytající gólman. Hosté nehráli špatně a dostávali se i do slibných šancí, ale energii si vybíjeli na diskuzích s rozhodčím a to jejich hře neprospělo. V 12.minutě udělal hrubku hostující Punner a mohl děkovat pouze zbrklému zakončení Kalendy, že to nebylo 1:0. Domácí tlak narůstal a po půlhodině hry se dočkali. K individuální akci po křídle se odhodlal Pitthard a přesným centrem našel hlavu zcela volného Rejmana. Pro něj již nebylo problémem otevřít skóre zápasu. V 39.minutě měli hosté výhodu standardní situace, ale Krejčík hlavou netrefil bránu. O dvě minutky později přišla další standardní situace pro hosty a ještě z lepší pozice. Jenomže Tryznova rána skončila na zdi domácího týmu. První poločas skončil zcela zaslouženě 1:0 pro domácí. Hosté si v kabině museli vyříkat, jestli chtějí hrát anebo diskutovat, protože kvalita do hry tam byla.

Vyrovnaný druhý poločas přinesl pouze branky domácího týmu

Do druhého poločasu vstoupili hosté větší aktivitou, ale hned po dvou minutách hry, obdrželi branku. Hosté rozehrávali aut na útočné polovině a udělali naivní chybu. Domácí Rejman zužitkoval rychlý protiútok a propálil Koščála v hostující bráně. Svou druhou brankou poslal domácí do dvougólového vedení. Hosté nepoložili zbraně a ovládli hru. Vytvářeli si i šance, ale díky nepřesnosti, nebo hvizdu rozhodčího, žádnou proměnit nedokázali. Až do 70.minuty měli hosté převahu. Vytvářeli si i zajímavé standardní situace. Ale obrana domácích v čele s výborným Maňákem v bráně, všem hrozbám odolala. Snížit mohli hosté v 70.minutě kdy se jim povedla akce, která nadzvedla nestranného diváka. Petrák vysunul na levém křídle Jeřábka, který na malém vápně našel zcela volného Krejčíka. Před Krejčíkem zívala úplně prázdná brána, jenomže jeho nepovedený "kop" odvrátil obránce na roh. Poté si konečně vytvořili šanci i domácí, ale tentokrát se, proti střele Rejmana, vyznamenal hostující gólman Koščál. Další dvě slibné akce hostí zastavila píšťalka rozhodčího. A z dalšího trestňáku netrefili bránu. Při největším náporu hostí, utekl domácí Pitthard a definitivně ztvrdil výhru domácích gólem na 3:0. Domácí Valdice si konečně připsaly první výhru a nedovolily tak ostatním týmům v tabulce odskočit. Kunčice se v tomto zápase hodně snažily, ale gól nevstřelily a bez toho se bodovat nedá.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Valdice - Ondřej Pitthard: Od první minuty byli domácí lepším týmem. Ovšem svoje šance nedokázali proměnit. Skóre se měnilo po individuální akci Pittharda v 35. minutě, který poslal přesný centr na hlavu Rejmana a ten nedal hostujícímu brankáři šanci. Druhy gól vsítil opět Rejman. V 47. minutě zužitkoval rychlý protiútok a propálil Koščála. Poté hosté otevřeli hru a dostávali se do šancí, však neúspěšně. V 88. minutě pojistil výhru domácích Pitthard.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Kunčice nad Labem - trenér Jan Jelínek: První poločas byli domácí jasně lepší a zcela zaslouženě šli do vedení. Obraz druhého dějství se otočil, ale naše velké příležitosti však zůstali nevyužity, zejména ta ze 70´, kdy po ose Petrák, Jeřábek D. měl Krejčík úplně prázdnou bránu, ale naložil s ním trestuhodně. Naopak to byli domácí, kteří z dvou rychlých brejků udeřili a dali zápasu konečný stav. Zápas se nepovedl hlavnímu arbitrovi z nedalekého Jičína, který svým benevolentním (ne)pískáním domácím jejich zákroky, dal důvody k diskusím a nebýt velice kvalitního výkonu jeho asistentů, kdo ví, jakou fraškou by zápas skončil.



Sestavy


TJ SKP Valdice
P. Maňák [-] - T. Repka [-] (80. P. Drahoňovský [-] ) , V. Kalenda [-] (88. M. Švec [-] ) , D. Mužíček [-] (46. O. Zugar [-] ) , P. Vilímek [-] (90. O. Daniš [-] ) , D. Sobotka [-] , M. Kubíček [-] , O. Pitthard [-] (86. T. Vočka [-] ) , L. Maxa [-] , L. Sedlák [-] , T. Rejman [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - A. Kracík [-] , M. Krejčík [-] (86. M. Tušiak [-] ) , D. Jeřábek [-] , A. Tryzna [-] , M. Punner [-] , M. Švec [-] (76. J. Stejný [-] ) , O. Gaszi [-] , J. Hamrozi [-] (17. J. Petrák [-] ) , J. Míč [-] , J. Prokeš [-]

ŽK: 65. L. Sedlák , 70. M. Kubíček - 31. A. Tryzna , 51. D. Jeřábek .
Hráči zápasu: T. Rejman , L. Sedlák - M. Krejčík , D. Jeřábek .
Místo: Valdice. Počet diváků: 116. Rozhodčí: Bednář Leoš - VÍT Petr, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.