M. Stránský 64. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice vyhrály podruhé za sebou


Branky


64. M. Stránský (p.) - 14. T. Rejman , 89. T. Rejman
0

Dramatické utkání, na konci kterého se radovaly Valdice z dalšího tříbodového zisku, kdy po první výhře v minulém kole, braly další tři body. Domácí Dolní Kalná měla v zápase dost příležitostí ke srovnání skóre, ale tentokrát se to nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jediný gól hostí

Začátek zápasu patřil hostům z Valdic, kteří se rychleji dostali do utkání. Po úvodním čtvrthodinovém oťukávání, dostali hosté výhodu přímého kopu. Standardku rozehrával hostující Zugar velice dobře, protože Rejman již neměl s dorážkou problém a poslal hosty z Valdic do vedení 0:1. Postupně se hra vyrovnala, aby iniciativu převzal domácí tým z Dolní Kalné. Domácím se dařilo i vytvářet brankové příležitosti, ale skórovat se jim nepodařilo. V cestě jim totiž stál výborný hostující gólman Mäsiar, ale také vlastní nepřesnost a zbrklost v zakončení. Hosté vyráželi do nebezpečných protiútoků, ale také se jim žádný nepodařilo dotáhnout do gólové koncovky. První poločas tak rozhodla branka z patnácté minuty. Na domácích ovšem bylo vidět odhodlání, něco s výsledkem udělat.

Dva góly, ale i dvě červené karty v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, na kterém byla vidět velká snaha o otočení zápasu. Hosté v čele s vynikajícím gólmanem pozorně bránili a nedovolovali domácím, aby se dostali až ke gólové radosti. A tak se Dolní Kalná prosadila až po hodině odehrané hry. Při sporné situaci v hostujícím pokutovém území, rozhodčí vůbec nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na bílý puntík postavil domácí mladík Stránský a chladnokrevně proměnil. Utkání bylo srovnané na 1:1 a domácí chtěli utkání definitivně otočit. Pomoct jim k tomu mohla i velice hloupá červená karta pro hostujícího Drahoňovského, který nesmyslně ukopl míč kvůli zdržování. A jelikož již měl jednu žlutou kartu za kecy, tak následovala druhá žlutá a červená. Tento hráč se dokázal vykartovat za čtyři minuty. Tlak domácích narůstal a Mäsiar v bráně hostů musel ukázat všechny své kvality. Domácí v rozletu zastavila červená karta pro jejich hráče Hampla, za faul na hostujícího gólmana. Hostům se minutu před koncem povedl rychlý kontr a jejich nejlepší hráč Rejman uzavřel skóre zápasu na 1:2. Jeho druhý gól, tak přinesl hostům všechny tři body a domácím zůstaly oči pro pláč.

Odkaz na fotogalerii ze zápasu:

http://horakolda.rajce.idnes.cz/2015-09-05...FK.Dolni_Kalna-Valdice_1_2/



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Dolní Kalná - trenér Tomáš Navrátil: Úvod patřil hostům a ti se ujali vedení po trestném kopu. Poté jsme převzali iniciativu, ale bez kvality v koncovce. Ve 2. poločase náš atak soupeřovy svatyně pokračoval a v 64. minutě přišlo vyrovnání z penalty. Jenže další naše pokusy již za svá záda nejlepší hráč Valdic, gólman Mäsiar, nepustil. Naopak hosté z ojedinělé akce v 89. minutě rozhodli o třech bodech. Někteří diváci by si měli vrátit rozum z mezi půlek zpět o metr výše. Zápas naštěstí neřídil pan Bouz, ale Filip Svoboda. A velmi dobře.

TJ SKP Valdice
Valdice - spolupracovník redakce Ondřej Pitthard: Utkání bylo až do konce velmi dramatické. Jako první skórovali hosté, když Rejman dorazil trestný kop Zugara. Domácí vyrovnali po velmi přísné penaltě a poté si vytvořili stálý tlak, který ovšem neskončil brankou. Patnáct minut před koncem obdržel červenou kartu Drahoňovský a domácí se dostali do ještě většího tlaku. V 89. minutě potrestal Rejman chybu domácího obránce a zajistil svému týmu tříbodový zisk. Velmi kvalitní výkon podal hostující brankář Mäsiar.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Richter [-] (31. V. Porkert [-] ) - D. Ježek [-] (62. V. Kodytek [-] ) , A. Kodytek [-] , M. Bartoš [-] , T. Hampl [-] , T. Jiřička [-] , M. Najman [-] , J. Navrátil [-] , M. Stránský [-] (90. J. Jiřička [-] ) , Z. Tauchman [-] , L. Dědek [-]

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - V. Kalenda [-] , T. Rejman [-] , O. Pitthard [-] (90. D. Mužíček [-] ) , O. Zugar [-] , M. Kubíček [-] , M. Švec [-] (87. T. Vočka [-] ) , L. Maxa [-] , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 41. D. Ježek , 43. T. Hampl , 70. A. Kodytek - 33. O. Zugar , 64. V. Kalenda , 64. M. Kubíček , 69. M. Švec , 74. O. Pitthard , 74. P. Drahoňovský . ČK: 84. T. Hampl - 78. P. Drahoňovský .
Hráči zápasu: A. Mäsiar , T. Rejman .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Filip - KIEZLER Vlastislav, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.