1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přesilovka stačila Trutnovu na dva body


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrál ve Valdicích kam zavítal Trutnov. Oba týmy měly v tabulce po šesti bodech, takže tentokrát bychom těžko hledali favorita utkání. Vyrovnané utkání nakonec skončilo remízou, kde hosté tak dlouho bránili jednobrankový náskok, až ho neubránili. Šťastnější Trutnov bral i druhý bod po penaltovém rozstřelu. Trutnov v této vyrovnané skupině poskočil na páté místo a Valdice si o jedno místo pohoršily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase brzké vedení Trutnova

Vstup do zápasu se povedl lépe hostům z Trutnova, kteří se již v šesté minutě ujali vedení. Prosadil se hostující Řehůřek a poslal hosty do vedení 0:1. Od té doby se odehrávalo fotbalové představení hlavně mezi oběma vápny a byl to boj o každý kousek místa. Obě mužstva si vypracovala po dvou gólovkách, ale ani jednomu se žádnou nepovedlo proměnit. Blíže ke gólu ale měli hosté, kteří dostali výhodu pokutového kopu. Sražení Jankoviče totiž rozhodčí posoudil jako penaltové. K exekuci se postavil Milan Kulda, ale penaltu neproměnil. Do konce poločasu se již stav nezměnil, ale domácí naznačili, že zápas nevzdají a v druhém poločase se pokusí stav otočit.

V druhém poločase gól i červená karta

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s úmyslem vyrovnat a zatlačil hosty na jejich polovinu. Tlak domácích byl místy až drtivý, ale gól ne a ne přijít. Hosté velice zodpovědně bránili a občas vyráželi do nebezpečných brejků. Domácí nakonec srazila na kolena nedisciplinovanost jejich hráče. Po hodině hry byl totiž vyloučen jejich hráč Sedlák a dovolili, tak hostů se nadechnout. Naštěstí pro domácí tým, se hosté vůbec nepokusili využít přesilovky a zůstávali zataženi na své polovině. To se jim nakonec vymstilo, když dvacet minut před koncem domácí konečně srovnali. Gól vstřelil hostující Kalenda a bylo srovnáno na 1:1. Zápas nakonec dospěl až k pokutovým kopům.

V penaltovém rozstřelu šťastnější hosté

Pokutové kopy dospěly až do osmé série, kde domácí hráč neproměnil a tak si druhý pomocný bod odvezl Trutnov. Valdice doplatily na neproměňování šancí a proto můžou být rádi i za ten jeden získaný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Valdice - spolupracovník redakce Ondřej Pitthard: Soupeř se dostal do vedení hned na začátku utkání. První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. V druhém poločase jsme si i přes vyloučení vytvořili místy až drtivý tlak. Bohužel jsme proměnili pouze jednu šanci a v pokutových kopech selhali. I přes nepříliš kvalitní výkon rozhodčího jsme se oslabili jen díky své nedisciplinovanosti, která nás stála možný tříbodový zisk.

MFK Trutnov C
Trutnov - trenér Marcel Kalhous: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, dali jsme brzy branku a měli možnost kopat pokutový kop za faul na Jankoviče. Bohužel Kulda neproměnil. A protože jsme nevyužili ani další šance, tak nás soupeř ve druhé půli potrestal. Přesto, že měl o hráče méně, vyrovnal. V penaltové loterii jsme uspěli a brali bod navíc. Upřímně za výkon ve druhé půli jsme si ani bodovat nezasloužili.



Sestavy


TJ SKP Valdice
P. Maňák [-] - V. Kalenda [-] (84. M. Toráč [-] ) , T. Rejman [-] , O. Pitthard [-] (63. J. Špicar [-] ) , O. Zugar [-] , M. Kubíček [-] , M. Švec [-] , L. Maxa [-] (82. O. Daniš [-] ) , L. Sedlák [-] , T. Repka [-] , P. Vilímek [-]

MFK Trutnov C
J. Mahrla [-] - J. Zákravský [-] , Z. Bělonožník [-] , V. Drtina [-] , R. Horáček [-] - J. Jankovič [-] , R. Rada [-] , O. Kárník [-] - M. Kulda [-] , P. Chvalina [-] - D. Řehůřek [-]

ŽK: 10. M. Švec , 53. L. Maxa , 58. O. Zugar , 60. T. Repka , 61. L. Sedlák , 74. M. Kubíček - 34. O. Kárník , 42. V. Drtina , 64. R. Horáček , 74. P. Chvalina , 86. D. Řehůřek , 89. M. Kulda . ČK: 61. L. Sedlák .
Místo: Valdice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frič David - TREJBAL Adam, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.