2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání pro hosty


Branky


20. M. Zeman , 48. J. Víšek - 25. O. Pitthard , 47. T. Repka , 55. O. Zugar
0

Potkaly se dva týmy s dobrou formou a bylo zajímavé zjistit, kdo z nich vyjde z tohoto utkání vítězně. Tyto předpoklady se potvrdily a utkání bylo až do konce na vážkách. Šťastnější hosté si připsali důležitě tři body do tabulky a boj o první čtyřku je stále otevřený. Domácí se touto prohrou připravili o možnost dostat se do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o vítězi určitě nerozhodl

Při rozcvičce se hostům zranila brankářská jednička Maňák a tak musela naskočit brankářská trojka Daniš. Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a měl taky častěji míč na svých kopačkách. Do první šance se dostal Rudník, ale promarnil ji. Poté se hra vyrovnala, ale více se útočilo, než bránilo. Oba týmy si vypracovaly několik nadějných možností ke skórování. Jako prvnímu se podařilo skórovat domácímu týmu po dvaceti minutách hry. Domácí Zeman se odhodlal k individuálnímu průniku, který se mu povedl a jeho přesné zakončení znamenalo vedení domácích 1:0. Domácí se radovali z vedení pouze pět minut. Po pasu Zugara se gólově prosadil hostující Pitthard a bylo srovnáno na 1:1. Do konce poločasu se ještě oba týmy dostaly k zakončení, ale branka již nepadla. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu a oba týmy doufaly, že vítězství bude jejich.

V druhém poločase o gól lepší hosté

Druhý poločas začaly oba týmy hodně aktivně a hned v úvodu padly dvě branky. Po dvou minutách hry, se do míče opřel hostující Repka a jeho krásnou střelu zastavila až síť brány domácího gólmana Vachka. Hosté se z vedení neradovali ani minutu a bylo opět srovnáno. Po rohu se dostal k odraženému míči domácí Víšek a také nádhernou střelou srovnal na 2:2. Velice důrazní a nepříjemný hosté nedovolili domácím kombinovat a svou hrou jim bránili v rozehrávce. Tato taktika byla na domácí tým velice účinná a to natolik, že vedla k vedoucí brance hostí z Valdic. V 55.minutě se šikovně uvolnil hostující Zugar a přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení 2:3. Domácí tým se ještě vzchopil a až do konce utkání stupňoval tlak. V 78.minutě byl vyloučen hostující Švec a závěrečný tlak domácích byl již drtivý. Jenomže ani z jedné šance se mu již skórovat nepodařilo a to také díky skvělému gólmanovi hostí Danišovi. Valdice svou výhru zuby, nehty ubránily a odvezly si z Rudníku tři převelice cenné body. Valdice bodovaly počtvrté v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Rudník - spolupracovník redakce Cerman Pavel: Velice důrazní a nepříjemný hosté nám nedovolovali moc kombinovat. Tentokrát štěstěna nebyla na naší straně. Ze závěrečného tlaku se nám branku vstřelit již nepodařilo.

TJ SKP Valdice
Valdice - trenér Viktor Kubíček: Dnes jsme chtěli bodovat a do velmi vyrovnané tabulky si připsat nějaký ten bod. Při rozcvičce se zranil brankář Maňák a do branky musela naše trojka Daniš. Přesto jsme dovedli utkání ke třem bodům. Chci poděkovat všem za kvalitní výkon, když odolali i závěrečnému náporu domácího mužstva. Tři body těší, ale už třetí vyloučení za sebou kalí naší radost a hráči si musí uvědomit jestli oslabování mužstva je to, co chceme a potřebujeme.



Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] - D. Čáp [-] , P. Knap [-] , M. Zeman [-] , M. Kučeravý [-] (65. J. Sucháň [-] ) , M. Hloušek [-] , T. Horešovský [-] , L. Kment [-] (46. T. Svoboda [-] ) , J. Víšek [-] , J. Štemberka [-] , P. Beláň [-]

TJ SKP Valdice
O. Daniš [-] - V. Kalenda [-] (89. M. Toráč [-] ) , T. Rejman [-] , J. Špicar [-] (63. M. Švec [-] ) , O. Zugar [-] , O. Pitthard [-] (81. D. Sobotka [-] ) , M. Kubíček [-] , L. Maxa [-] , P. Drahoňovský [-] , T. Repka [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 29. M. Zeman , 40. M. Vachek , 41. P. Knap , 76. J. Sucháň - 66. T. Rejman , 93. O. Zugar . ČK: 78. M. Švec .
Hráči zápasu: J. Víšek - O. Daniš , T. Repka , O. Zugar .
Místo: Rudník. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Špaček Ladislav - FILIP Miroslav, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.