3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice otočily prohraný zápas


Branky


52. J. Soumar , 65. M. Batelka (p.) , 67. P. Průcha - 41. Z. Papík , 45. R. Dušánek
0

V zápase dvou rozdílných poločasů nakonec tříbodový zisk slavili domácí. Hosté z Malšovic odjíždějí hodně zklamáni z nepovedeného druhého poločasu, když si nedokázali uhlídat dvoubrankový náskok.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostí z Malšovic

Domácí tým nevstoupil do utkání dobře a naopak to byli hosté, kteří se chopili režisérské taktovky. Jenomže dlouhé dobývání domácí brány, stálo hosty mnoho sil, což se později projevilo v druhém poločase. Domácí se až do čtyřicáté minuty úspěšně bránili a vypadalo to, že uhrají bezbrankovou remízu. Jenomže, naštěstí pro hosty, Malšovice konečně zúročily svůj tlak a daly první branku v zápase. Skóre utkání otevřel Papík. Když se v poslední minutě prvního poločasu trefil hostující Dušánek, tak se zdálo, že jest dokonáno, protože hosté byli opravdu tím lepším týmem.

V druhém poločase neuvěřitelný obrat domácího celku

V domácí kabině proběhla bouřlivá debata a jejím vyústěním byla úplně jiná hra Hlušic v druhém poločase. Domácí vlétli do druhého poločasu opravdu s vervou a po sedmi minutách již bylo sníženo na 1:2, když se trefil domácí Soumar. Hlušice se poté prezentovaly rychlou agresivní hrou a dostaly hosty pod tlak. A když v průběhu dvou minut otočily zápas ve svůj prospěch, tak se hra hostů sesypala jako domeček z karet. Na 2:2 srovnal v 65.minutě Batelka a zkázu hostí dokonal o dvě minuty později Průcha. Domácí již své vítězství nepustili a tak všechny body zůstali doma. Hostům zbyly oči pro pláč.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Hlušice - sekretář Jaromír Průcha: Utkání dvou poločasů. V 1.půli hosté zaslouženě vedli. Po malé bouřce v kabině vstoupilo na hřiště jiné mužstvo. Zápas jsme otočili a slavili první vítězství v 1.B třídě. Za 2.poločas hráči zaslouží pochvalu

TJ Sokol Malšovice
Malšovice - trenér Bohunil Krucký: Dnešní zápas rozdělím na dva poločasy. V prvním jsme jasně dominovali a byli lepším týmem. Nevyužili jsme i další šance a to nás nakonec mrzelo. Ve druhém poločase jsme totiž úplně psychicky zkolabovali a domácí výsledek otočili. Dnes jsme zbytečně ztratili všechny body.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - E. Pařízek [-] , M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (68. J. Hrubý [-] ) , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] (90. J. Trejbal [-] ) , J. Soumar [-] , M. Šimůnek [-] , J. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - D. Ninger [-] , M. Luňák [-] , T. Franc [-] , Z. Libřický [-] - J. Horký [-] , J. Jareš [-] - R. Dušánek [-] - T. Valc [-] (76. L. Rejha [-] ) , O. Etflaiš [-] (84. T. Pikola [-] ) , Z. Papík [-]

ŽK: 55. J. Soumar , 68. J. Šimůnek , 88. M. Kohout - 40. T. Franc , 50. Z. Libřický , 57. D. Ninger , 65. O. Etflaiš , 79. M. Luňák , 84. R. Dušánek .
Hráči zápasu: P. Průcha , M. Batelka - Z. Papík .
Místo: Hlušice - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vitvar Martin - JANOTA Josef, KOZA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.