3:2p.
(1:0)
51. M. Batelka (p.)
61. M. Kohout
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V penaltové loterii uspěl Chlumec


Branky


13. V. Branský , 77. M. Kučera - 51. M. Batelka (p.) , 61. M. Kohout
0

Oba týmy měly v zápase lepší i slabší chvilky. Ač se to nezdá, tak remíza byla nakonec zasloužená a prim v tomto zápase hráli oba gólmani. Ten domácí byl lepší v penaltovém rozstřelu, a proto brali domácí dva body.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhráli domácí

V prvním poločase měli hosté častěji míč na kopačkách a domácí vyráželi do rychlých brejků. Po první šanci hostí, kdy se poprvé předvedl domácí gólman, přišla gólová akce domácích. Rychlý brejk Miroslava Kučery a Bránského se domácím povedl. Kučera tvrdě vystřelil a gólman Hrubeš pouze vyrazil před sebe. Bohužel přesně před nabíhajícího Bránského, pro kterého již nebyl problém dát gól. Další šance měli jak domácí, tak i hosté. Jenomže ani jednu z nich nedotáhl ani jeden z týmů do konce. Do kabin se šlo za jednobrankového vedení pro domácí. O přestávce byl hostující trenér klidný a povzbudil své mužstvo s tím, že jsou lepší a určitě se jim povede utkání otočit.

V druhém poločase se dvakrát otáčel výsledek, aby nakonec zápas dospěl k penaltám

Bylo vidět, že hostující trenér měl pravdu. Do druhého poločasu vstoupili hosté s větší aktivitou a vyústěním jejich tlaku byl první gól v síti domácích. Hostující Batelka vlétl do vápna a tam byl sražen. Rozhodčí nezaváhal a ukázal na bílý puntík. Penaltu bezpečně proměnil faulovaný Batelka a srovnal stav utkání na 1:1. Po deseti minutách to již bylo 1:2. Marian Kouhout vystihl nepřesnou rozehrávku domácí obrany a své sólo proti domácímu gólmanovi bezpečně proměnil ve vedení hostí. Poté měli ještě hosté další dvě jasné gólovky, které vychytal domácí gólman Frajer. Domácí trenér viděl, že je zle a do hry vpustil dva hráče z Áčka. V 66.minutě na hřiště vlétli Jirka Kučera s Hartmanem a povedlo se jim úplně otočit obraz hry. Od této doby se hosté dostali pod tlak a jedna šance domácích, střídala druhou. Gólman hostí Hrubeš byl neustále v permanenci. V 77.minutě předvedlo krásnou akci duo jmenovců Kučerů. Jirka Kučera krásnou uličkou našel volného Miroslava Kučeru. Miroslav si míč posunul, a utěšenou technickou střelou pověsil míč pod břevno brány Hrubeše. A bylo srovnáno na 2:2. Tlak domácích pokračoval až do konce zápasu a jen díky gólmanovi Hrubešovi se Chlumci zápas nepodařilo otočit ve svůj prospěch. Hosté nakonec byli rádi za remízu a šlo se na penalty.

V penaltovém rozstřelu zářil domácí gólman Frajer

Za domácí hráče všichni kopající proměnili. Hned první penaltu hostí Frajer chytil, na třetí si sáhnul a čtvrtou opět chytil. Domácí tak brali druhý bod po penaltové výhře 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Chlumec nad Cidlinou - Lukáš Heger: První poločas jsme vyhráli 1:0. V druhém byli hosté lepší a otočili na 1:2. Po prostřídání jsme byli jasně lepší a měli jsme vyhrát. Povedlo se jen srovnat a v penaltách získat druhý bod.

SK Čechie Hlušice
Hlušice - Jaromír Průcha: I když domácí po prvním poločase vedli, tak jsme byli klidní, protože jsme věděli, že máme na obrat. To se nám i povedlo a mohli jsme přidat další góly. Jenomže jak domácí prostřídali, tak nás zmáčkli, že jsme nakonec byli rádi za remízu. V penaltách jsme neuspěli.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Zeman [-] , M. Kofránek [-] , D. Tichý [-] (16. D. Šafránek [-] ) , M. Kučera [-] , O. Kycelt [-] , V. Branský [-] , P. Janda [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] (66. J. Kučera [-] ) , M. Drahorád [-]

SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - J. Batelka [-] , E. Pařízek [-] , M. Batelka [-] , M. Svěcený [-] (70. J. Špaček [-] ) , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , M. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 21. V. Branský , 63. J. Volný - 85. M. Kohout .
Hráči zápasu: P. Strohschneider - R. Hrubeš .
Místo: Chlumec nad Cidlinou. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kánská Blažena - NOVOTNÝ Matěj, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.