2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice dokázaly vyrovnat a poté braly i druhý bod


Branky


0

Zajímavý zápas, kde každý chvilku, tahal pilku. Předměřice chtěly v tomto zápase potvrdit domácí neporazitelnost a hosté zase nárůst formy. Remízový zápas nakonec dospěl k penaltám, což hostům absolutně nevyhovuje. A to se také potvrdilo. Hlušice již potřetí v této sezoně v penaltovém rozstřelu neuspěly.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pouze jedna branka hostí.

Do zápasu vstoupili lépe domácí a vytvořili si mírnou převahu a i první vážnější šanci, kterou ovšem nedotáhli do gólového konce. To hosté si se svou první šancí poradili lépe. Již v 12.minutě zahrávaly Hlušice rohový kop. V pokutovém území se nejlépe zorientoval Kohout a poslal hosty do vedení. Až do konce poločasu se týmy střídaly v držení míče. Obě mužstva si vytvořily po několika slibných šancích, ale prim hrály tentokrát obrany. Víc jasných gólových šancí měli domácí, ale hostující gólman Hrubeš byl nepřekonatelný. A tak se do konce poločasu již skóre nezměnilo a do kabin šli hosté spokojenější.

V druhém poločase gól, červená a tři břevna hostí

Druhý poločas vyšel lépe domácímu týmu. Vytvořil si mírnou převahu, ale branku mu daroval hostující stoper. Jeho nepovedenou malou domů vystihl domácí Strakatý. Povedlo se mu obejít i gólmana Hrubeše a zavěsit do prázdné brány. Bylo vyrovnáno na 1:1 a obě mužstva chtěly zvítězit. Domácí ještě tlačili až do 66.minuty, kdy obdržel červenou kartu jejich hráč Vyleťal, do té doby jeden z nejlepších hráčů na place. Vytasil totiž záchrannou brzdu při průniku hostujícího hráče. Následovala zcela jasná červená karta a trestňáček z dobré pozice. Jenomže střela hostí skončila pouze na břevně. Od té doby si hosté vytvořili trvalý tlak a ještě dvakrát se jim povedlo rozezvučet brankovou konstrukci. Jenomže domácí měli ve svém středu zkušeného Milana Šmardu, který dokázal otupit hodně útoků hostů z Hlušic a měl obrovský podíl na remíze svého týmu. Ke konci utkání nervozita hostů narůstala, protože chtěli rozhodnout v normální hrací době. To se jim nepovedlo a přišel penaltový strašák.

Hlušice ani napotřetí neprolomily prokletí penaltového rozstřelu

Penalty vyhrál domácí tým Předměřic, když dva hráči hostí ani netrefili bránu. Hlušice ještě neokusily hořkost porážky v normální hrací době, ale tři prohry v penaltových rozstřelech je v tabulce nahoru neposouvají. Předměřice doma získaly dva body a byly spokojenější.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Předměřice - hráč Luboš Ponikelský: V prvním poločase jsme neproměnili čtyři jasné šance a po rohu pustili hosty do vedení. V druhém jsme se zlepšili, vyrovnali a až do červené karty byli i lepším týmem. Remízu jsme uhájili a penalty již ovládly.

SK Čechie Hlušice
Hlušice - vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Bylo vidět, že domácí jsou posíleni o Milana Šmardu. Remíza je asi spravedlivá. Sice jsme chtěli zápas rozhodnout v normální hrací době, nastřelili jsme tři břevna, ale gól již nedali. Penalty nám bohužel nejdou.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - L. Ponikelský [-] , O. Vyleťal [-] , J. Voborník [-] - P. Paizker [-] (46. E. Bareš [-] ) , T. Ponikelský [-] (79. J. Bouček [-] ) - M. Strakatý [-] , R. Frank [-] , Š. Pekáč [-] - M. Šmarda [-] , A. Hronek [-] (64. J. Bouček [-] )

SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] (89. K. Průcha [-] ) - J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (77. J. Šimůnek [-] ) , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , J. Trejbal [-] (61. E. Pařízek [-] ) , M. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 22. A. Hronek - 37. J. Šimůnek , 61. J. Soumar . ČK: 66. O. Vyleťal .
Hráči zápasu: M. Šmarda , O. Vyleťal - J. Špaček , R. Hrubeš .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - HRON Miroslav, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.