Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno sesadilo první tým tabulky


0

V Kopidlně se odehrál zápas vynikající úrovně. K atmosféře zápasu přispěli i fanoušci domácího týmu. Ve vyrovnaném zápase ale střílely góly hlavně domácí a tak zůstaly všechny body doma. Po tomto zápase si oba týmy vyměnily pozice a Kopidlno se usadilo v čele tabulky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli herně hosté a gólově domácí

Úvod zápasu se divákům musel hodně líbit. V prvních deseti minutách zápasu totiž padly tři góly. Po drobné chybičce hostující obrany se domácí ujímají vedení, již v třetí minutě, kdy se prosadil domácí Poutník. Hosté vzápětí ovládli hru a vytvořili si tlak, kterého vyústěním byl odpískaný pokutový kop v jejich prospěch. Penaltu bezpečně proměnil hostující jareš a srovnal na 1:1. Jenomže hosté se neradovali ani minutu a skóre se opět měnilo. Velice aktivní Poutník se opět nemýlil a posílá domácí tým do vedení 2:1. Běží desátá minuta zápasu, padly již tři góly a hosté chtějí za každou cenu přidat čtvrtý. Skoro celý první poločas mají častěji na kopačkách hosté z Malšovic, ale žádnou svou akci v gólovou neproměnily. Šest minut před koncem poločasu se opět píská penalta, ale tentokrát v prospěch domácího týmu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Zedek a nedal gólmanovi Špásovi žádnou šanci. Poločas skončil pro domácí 3:1. Hosté byli hodně zklamáni, protože cítili, že byli v první půlce lepším týmem.

Ve vyrovnaném druhém poločase dávalo góly pouze Kopidlno

Od začátku druhého poločasu se odehrávala bitva o střed hřiště. Hra byla v podstatě vyrovnaná, ale sváděl se boj o každou píď hřiště. Žádné velké šance se ani na jedné straně nekonaly a tak uhodilo až po hodině hry. Nejlepší hráč na hřišti Poutník nenechal nikoho na pochybách, kde že zůstanou body, a svou třetí brankou v zápase zvýšil skóre na 4:1. Tady byla jasně vidět efektivita v proměňování brankových příležitostí. Domácí trestali skoro každou chybičku hostí a naopak to nefungovalo. A když v 87.minutě zvyšoval domácí Machačný na 5:1, tak bylo všem jasné, že tento zápas se domácím náramně povedl. Kopidlno sesadilo Malšovice z prvního místa tabulky a shodou okolností, po všech odehraných zápasech, se v čele tabulky usadilo právě Kopidlno.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Kopidlno - spolupracovník redakce Miloslav Havelka: Dobrým počinem bylo rychlé vstřelení úvodní branky. Soupeř z penalty srovnal, ale my jsme opět zásluhou Poutníka šli do vedení. První poločas patřil herně dobře technicky vybaveným hostům, ale i přesto jsme důležitou třetí branku z pokutového kopu vstřelili my. Druhý poločas byl vyrovnanější, byl to spíše boj, ve kterém se nám podařilo přidat další dvě branky. Pokud by se vedení ujal tým hostí, jen těžko by se nám dařilo výsledek obracet. Malšovice se předvedly v dobrém světle, ale nás samozřejmě těší zisk tří bodů na domácí půdě.

TJ Sokol Malšovice
Malšovice - trenér Bohumil Krucký: V první půlce jsme promarnili několik šancí. Celkově domácí vyhráli zaslouženě. Domácí diváci by neměli házet dýmovnice! K fotbalu to rozhodně nepatří.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Kovář [-] - J. Geršl [-] (78. Š. Malý [-] ) , V. Dyčenko [-] , V. Hnát [-] , L. Komárek [-] - P. Berounský [-] (69. P. Komárek [-] ) , D. Machačný [-] , P. Zedek [-] (80. M. Valnoha [-] ) , J. Dřímal [-] (60. O. Černovský [-] ) - T. Klaban [-] , M. Poutník [-] -

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - D. Ninger [-] (46. P. Jareš [-] ) , Z. Libřický [-] (65. O. Etflaiš [-] ) , T. Franc [-] , M. Luňák [-] - J. Jareš [-] , J. Horký [-] - R. Dušánek [-] - L. Rejha [-] (46. R. Groh [-] ) , T. Valc [-] , J. Brokeš [-]

ŽK: 60. M. Poutník .
Hráči zápasu: M. Poutník .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nožka Lukáš - JANEČEK Štěpán, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.