Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice celý zápas dominovaly


Branky


0

Třetí Hlušice hostily poslední Chlumec nad Cidlinou a dalo se očekávat, že domácí budou chtít před domácím publikem potvrdit nárůst formy. Dle očekávání, v průběhu zápasu, přijely hostům posily z áčka, ale na stavu zápasu nic nezměnily. Domácí Hlušice se po tomto zápasu udržely na špici tabulky a Chlumec na posledním místě již začíná ztrácet kontakt s první čtyřkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích v prvním poločase předznamenaly ráz celého zápasu

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně, ale domácí si brzy po začátku vytvořili převahu. Skóre zápasu se měnilo hned po dvou odehraných minutách a to ve prospěch domácího týmu. V dobré střelecké pozici se ocitnul domácí Jan Batelka a křížnou přízemní střelou nedal gólmanovi Frajerovi žádnou šanci. Domácí vedli 1:0 a nadále byli lepší. Po necelé půlhodině hry uvolnil pěkným pasem domácí Soumar Michal Batelku, a Michal  střelou po zemi k tyči překonal hostujícího gólmana. Domácí tým měl celý první poločas mírnou převahu, kterou přetavil v zasloužené dvoubrankové vedení. V prvním poločase již branka nepadla a dalo se očekávat posilování ze strany hostů.

V druhém poločase již domácí hru zcela ovládli

Do druhého poločasu provedl hostující trenér několik střídání, aby oživil hru svého týmu. Obavy domácích z posil z áčka se ovšem vůbec nenaplnily. Byly to opět Hlušice, kdo diktoval tempo hry a to dokonce ještě výrazněji než v poločase prvním. Hosté útočili do pevné obrany domácích, která jim v podstatě nedovolila proniknout ani k bráně gólmana Hrubeše. Hosté se místo hry soustředili spíše na diskuze s rozhodčím, které vedli akorát k žlutým kartám. To domácí pořád přikládali pod kotlem a odměnou jim byla třetí branka po necelé hodině hry. Na centr ze strany si naběhl Pavel Průcha a jak je jeho zvykem, přesnou hlavičkou překonal gólmana Frajera v chlumecké bráně. Poté vzal režii zápasu do svých rukou, tedy spíše nohou, Michal Batelka. V 74.minutě se Michal dostal do sóla, které dotáhl až do gólového konce a navýšil skóre na 4:0. Aby to nebylo všechno, tak o tři minutky vystihl opět Michal Batelka, nepřesnou rozehrávku hostí a završil skóre zápasu na 5:0 vstřeleným Hattrickem. Hlušice zcela jasně a zaslouženě vyhrály 5:0 a Chlumci začíná pomalu hrozit záchranářská skupina.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Utkání jsme se velice obávali, hlavně když hostům přijely posily z Áčka. Naštěstí se to vůbec neprojevilo a zápas jsme zcela ovládli a zaslouženě ho vyhráli. Vynikl hlavně autor hattricku Michal Batelka.




Sestavy


SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - M. Strýhal [-] (46. M. Šimůnek [-] ) , J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , M. Svěcený [-] , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , J. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-] (82. J. Trejbal [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] , J. Synek [-] , M. Kofránek [-] (46. M. Kučera [-] ) , D. Tichý [-] (46. K. Staněk [-] ) , V. Branský [-] , J. Myška [-] (71. D. Hubený [-] ) , M. Volný [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-] (30. J. Zeman [-] )

ŽK: 71. J. Soumar , 88. M. Šimůnek - 35. M. Kofránek , 39. D. Tichý , 40. V. Branský , 45. M. Volný , 64. J. Myška .
Hráči zápasu: P. Průcha , M. Batelka .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jehlička František - KOUT Jaroslav, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.