3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec si vítězstvím zachoval naději na první čtyřku


Branky


0

Poslední Chlumec nad Cidlinou přivítal na svém hřišti předposlední Libáň. Pokud chtěl domácí tým pomýšlet ještě na první čtyřku, tak musel bezpodmínečné vyhrát. Zápas to byl vyrovnaný, hodně vyostřený a plný emocí. O důležitosti utkání svědčí i šest žlutých a dvě červené karty. Po zápasech jedenáctého kola se nám tabulka opět neuvěřitelně vyrovnala a všechny týmy jsou srovnány na šesti bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase skóroval pouze Chlumec

Na těžkém podmáčeném terénu se nedala předvádět žádná atraktivní podívaná a tak se víc bojovalo, než hrálo. Domácí měli více ze hry a vypracovali si i více šancí, ale žádná se neujala. Hosté se snažili kombinovat, ale na těžkém terénu je míč moc neposlouchal. Zajímavá situace nastala až v 32.minutě zápasu. Domácí gólman dostává po faulu na hostujícího hráče pouze žlutou kartu, která zvedla emoce na hostující lavičce. A ty emoce stoupaly dále, když byl v podstatě z následujícího protiútoku odpískaný přísný pokutový kopů K exekuci penalty se postavil domácí Branský a zkušeně ji proměnil. Domácí vedli 1:0 a tímto stavem skončil i první poločas. Hosté samozřejmě nic nevzdávali a v druhém poločase se chtěli pokusit o vyrovnání.

V druhém poločase Libáň už pouze korigovala jasný výsledek

I začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, ale bojovnější, než ten první. Po deseti minutách se prosadila i posila z Áčka Jirka Kučera. Tento šikovný hráč si svým typickým způsobem pohrál s balónem a po šikovné kličce zamířil přesně k tyči. Tato branka na 2:0 domácím hodně pomohla a hlavně uklidnila jejich hráče. O pět minut později se měnilo skóre zápasu potřetí. Domácí Hartman se dostal s míčem do vápna a přízemní střelou k tyči, nedal gólmanovi Hamplovi žádnou šanci. Domácí vedli již tříbrankovým rozdílem a zdálo být se rozhodnuto. Jenomže Neuplynuly ani dvě minuty a hosté vykřesali jiskřičku naděje kontaktním gólem když se prosadil Jan Smetana. Poté se utkání jen rozkouskovalo, padla červená karta pro domácího Volného. O pět minut později byl vyloučen i hostující Sitař. Zápas se dohrál a Chlumec z něho vyšel vítězně



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí týmu Jaroslav Koza: Na těžkém terénu fotbal brečel. Dali jsme tři branky, ale další gólovky nám vychytal hostující gólman. U nás bych pochválil Jirku Kučeru.

TJ Sokol Libáň
Spolupracovník redakce Jiří Pešta: Dnešní utkání bych zhodnotil slovy"hrubě ovlivněné utkání ".V 1.poločasu jasná červená pro domácího brankáře, který k údivu všech na stadiónu dostal jen žlutou kartu, z protiútoku následuje penalta pro domácí. Ve 2. půli nesmyslné vyloučení klíčového hráče Sítaře, takových faulů bylo v utkání několik. Shrnuto jednou větou:Proč ten fotbal vlastně hrajeme?



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] , M. Kofránek [-] (87. K. Staněk [-] ) , D. Tichý [-] , V. Branský [-] (70. J. Zeman [-] ) , J. Kučera [-] , J. Myška [-] , M. Volný [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , V. Beneš [-] (65. M. Kučera [-] )

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - J. Jůza [-] , R. Balcar [-] , D. Knížek [-] (82. T. Vondráček [-] ) , O. Mička [-] , Z. Pešta [-] , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] (45. M. Pankrác [-] ) , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 27. J. Hartman , 32. P. Strohschneider , 43. D. Appl , 60. J. Volný - 30. Z. Pešta , 31. O. Mička , 82. M. Pankrác . ČK: 72. J. Volný - 78. A. Sitař .
Hráči zápasu: J. Kučera , J. Hartman - J. Smetana .
Místo: Chlumec n.C.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nožka Lukáš - ŠEDIVÝ Michal, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.