1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad po penaltách zdolal Hořice


Branky


0

Lázně Bělohrad loni sestoupily z Krajského přeboru, kam by se chtěly co nejrychleji vrátit. První překážkou na dlouhé cestě byl tým Hořic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup Lázní Bělohrad

První půle zastihla v lepší formě tým Lázní Bělohrad, které se více drželi na balonu a kombinační hrou se snažily dostat do šestnáctky soupeře. Hráči Hořic se k souvislé převaze příliš nedostávaly, a tak narůstal počet šancí hostů. Přes veškerou aktivitu se však Lázním podařilo skórovat pouze jednou, a to v 41. minutě, kdy se trefil útočník Lukáš Jezbera. Hráči Lázní Bělohrad odcházeli do kabin jen s polovičním uspokojením, ujali se sice vedení, to však mohlo být ještě vyšší. 

Vyrovnání hry i skóre

Ve druhé půli se hořičtí hráči ukázali v lepším světle. Na domácích byla vidět vůle a chuť dojít si pro vyrovnání. Hořice se ujaly iniciativy a začaly svého soupeře přehrávat. Domácí se nenechali odradit postupujícím časem ani sílícím a horkem a za svoji bojovnost a snahu byli odměněni v 73. minutě, kdy se o vyrovnání zasadil obránce Aleš Vávra. 

Druhá půle tak nakonec skončila spravedlivou remízou 1:1 a o bonusovém bodu rozhodoval penaltový rozstřel. 

 

Penaltový rozstřel lépe zvládli hostující střelci, díky kterým nakonec Lázně Bělohrad ovládli rozstřel 3:4, a připsaly si tak bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Derby před velmi kvalitní návštěvou skončilo asi spravedlivou remízou. V prvním poločase byl Bělohrad více u míče a zaslouženě se ujal vedení. V druhém poločase se hra vyrovnala a více nebezpečných akcí jsme měli my. Hráči zaslouží pochvalu, že i za nepříznivého stavu zápas nevzdali a zaslouženě vyrovnali. Utkání tradičně perfektně zvládl zkušený Petr Průcha.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , T. Lacina [-] , D. Palm [-] , J. Šeda [-] - J. Rozsévač [-] , D. Pour [-] (29. J. Šedivý [-] ) , D. Melaga [-] (65. V. Kulhánek [-] ) , Z. Nečesaný [-] - J. Melichar [-] , M. Skalský [-] (71. P. Kuneš [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - L. Šrám [-] , J. Lánský [-] (90. J. Zejfart [-] ) , J. Šoufek [-] , T. Blažek [-] (57. R. Šorm [-] ) - T. Berger [-] (46. J. Suchý [-] ) , J. Wagenknecht [-] , P. Kazda [-] , L. Michálek [-] (40. J. Hrnčíř [-] ) - J. Odvárko [-] (80. J. Kobrýn [-] ) , L. Jezbera [-]

ŽK: 5. D. Pour , 76. V. Kulhánek - 40. L. Michálek , 65. J. Odvárko .
Místo: Hořice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.