2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Miletína překvapil a ze Sobotky veze tři body


Branky


28. J. Vích , 66. J. Vích - 15. Z. Urban , 20. Z. Urban , 26. L. Andrle
0

Nováček SK Miletín cestoval v prvním kole na hřiště Sobotky, která se minulý týden v rámci pohárového utkání uchýlila ke gólové přestřelce s Chlumcem. Pět vstřelených branek nakonec Sobotce nestačilo a s Chlumcem prohrála 5:7. I tento zápas nabídl branky na obou stranách a ani tentokrát se fotbalisté Sobotky nedočkali vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dravý vstup nováčka

Hráči Miletína vstoupili do 1. A třídy ve velkém stylu, hosté se prezentovali aktivním a "hladovým" způsobem hry, který brzy přinesl výsledky. Miletín se do vedení dostal v 15. minutě, kdy se prosadil útočník Zdeněk Urban. Ten samý hráč poslal Miletín o pět minut později do dvougólového vedení a ve 26. minutě už to bylo díky brance Lukáše Andrleho 0:3.

Třetí obrdžená branka konečně probudila i domácí fotbalisty, kterým se záhy podařilo snížit, když se v 28. minutě trefil záložník domácích Jakub Vích. Další vítr z plachet vzala hostům 30. minuta, kdy chybu svého týmu hasil obránce Ondřej Machačka. Za svůj zákrok na fotbalistu domácích byl však potrestán červenou kartou. 

Domácímu týmu tak do rukou spadla téměř šedesátiminutová přesilovka. Toho si byli vědomi i hosté, kteří se stáhli na svoji obrannou polovinu a snažili se oddálit obdrženou branku na co možná nejpozdější dobu. Ve zbytku prvního poločasu tak byli domácí v držení balonu, ke snížení se však nedostali, a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:3 pro Miletín. 

Sobotka nevyužila oslabení soupeře

Celý druhý poločas měli hráči Miletína o jednoho hráče v poli méně, a o téma poločasových rozhovorů v obou kabinách tak bylo zaručeně postárano. Domácí podle očekávání obléhali pokutové území Miletína, který bránil ze všech sil. 

První využítí přesilové hry přišlo "až" v 66. minutě, kdy se druhou brankou v zápase předvedl hráč domácích Jakub Vích. V horkém počasí však síly rychle ubývaly na obou stranách, a hostům se tak podařilo s vypětím všech sil vybojovat cenné vítězství. Venkovní vítězství nováčka 1. A třídy by mohlo přinést velkou dávku sebevědomí do dalších utkání a mohlo by být odrazem k dalším dobrým výsledkům. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér mužstva SK Sobotka: Gratuluji hostům k zisku 3 bodů. To, co jsme předvedli v tomto utkání by nestačilo ani na okresní soutěž. Musím se omluvit fanouškům, kteří dorazili v hojném počtu a po vydařené přípravě se těšili na to, co jim předvedeme. I když na místě by bylo, aby se za svůj výkon omluvili především hráči.




Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] , T. Baster [-] (27. J. Gerboc [-] ) , M. Topič [-] - J. Vích [-] , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] , J. Kubišta [-] (60. D. Juriga [-] ) - M. Taneček [-] , D. Šotka [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , T. Novotný [-] , A. Leplt [-] , O. Machačka [-] - M. Bartoníček [-] (70. F. Vondrouš [-] ) , J. Němeček [-] (85. Š. Kulina [-] ) , J. Hátle [-] , L. Nálevka [-] - Z. Urban [-] (50. M. Krátký [-] ) , L. Andrle [-] (50. L. Kněžourek [-] )

ŽK: 35. M. Topič , 60. P. Škopán , 72. D. Šotka - 80. M. Richter . ČK: 30. O. Machačka , 75. J. Němeček .
Místo: Sobotka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.