2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes slibný úvod vyhrál Černilov v Miletíně až po penaltách


Branky


67. Z. Urban , 73. L. Andrle - 38. R. Schod , 89. J. Hrubý
0

I ve druhém kole změřili fotbalisté Černilova své síly s nováčkem soutěže. Po zápase s Českým Meziříčím se tentokrát postavili týmu Miletína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Černilova

První poločas probíhal převážně v režii hostů. Fotbalisté Černilova měli více ze hry, drželi míč více na svých kopačkách a kombinační hrou se snažili ohrozit branku domácích. Domácímu Miletínu chyběla potřebná jistota při práci s balonem, a ohrožení branky Černilova tak přicházelo převážně po standartních situacích. Přes optickou převahu se Černilovu podařilo skórovat až ve 38. minutě, kdy centr z levé strany hřiště umístil Radek Schod do sítě miletínského gólmana Miroslava Richtera.

Krátce před koncem poločasu mohla přijít i druhá branka hostů, Radek Schod ani Jan Hrubý si před brankářem Richterem nedokázali poradit, a do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Probuzení Miletína

Do druhého poločasu přišli domácí se zlepšenou hrou. Miletín se řídil známým heslem „V jednoduchosti je krása.“ – když to nešlo kombinačně, snažili se domácí překonat obranné řady Černilova dlouhými balony. Tato hra Miletína nesla ovoce, které mimo jiné znamenalo i časté fauly hostů. Po jednom takovém se domácím podařilo vyrovnat, když se v 67. minutě trefil z pokutového kopu Zdeněk Urban. Branka domácí hráče nakopla k ještě koncentrovanějšímu výkonu, který se opět zúročil v 73. minutě. Tehdy se po rohovém kopu prosadil miletínský Lukáš Andrle. Černilov nechtěl ztratit utkání, ve kterém vedl, hosté v posledních minutách zatli zuby a jali se obléhat pokutové území domácích. Ze svého tlaku dokázali vytěžit střelu, která skončila na břevně Richterovy brány, v 89. minutě už se ale mohli hosté radovat naplno, a to když se o vyrovnání postaral Jan Hrubý.

 

Branka za pět minut dvanáct poslala utkání do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté a po výhře 5:6 si odvezli bonusový bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus - asistent trenéra SK Miletín: První půle se odehrála mezi šestnáctkami bez větších šancí. Jedinou příležitost měli hosté a také ji využili. Druhý poločas jsme začali špatně. Hra byla nepřesná, až chaotická. Obrat nastal příchodem Kuliny, který naši hru oživil a přišlo i otočení výsledku. Minutu před koncem však soupeř vyrovnal a v penaltovém rozstřelu byl šťastnější.




Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] (43. A. Lámr [-] ) , T. Novotný [-] , A. Leplt [-] , J. Hátle [-] - J. Němeček [-] (83. M. Krátký [-] ) , L. Kněžourek [-] , L. Nálevka [-] , M. Bartoníček [-] (57. Š. Kulina [-] ) - L. Andrle [-] , Z. Urban [-] (75. F. Vondrouš [-] )

FK Černilov
L. Voltr [-] - P. Ježek [-] , M. Štěnička [-] (70. R. Hypš [-] ) , D. Zumr [-] , O. Šrámek [-] - R. Schod [-] , P. Charous [-] , T. Matoušek [-] (75. M. Ježek [-] ) , T. Schwarzer [-] - V. Hrubý [-] , J. Hrubý [-]

ŽK: 86. M. Krátký - 22. P. Charous , 35. P. Ježek , 37. T. Matoušek , 83. M. Ježek , 86. V. Hrubý , 88. J. Hrubý .
Místo: Miletín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.