3:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín zvítězil nad Úpicí po penaltách


Branky


48. J. Marel , 53. L. Mach , 81. J. Marel - 34. Z. Urban , 46. J. Hátle , 49. J. Němeček
0

V úvodních kolech si fotbalisté Úpice libovali v penaltových rozstřelech, dvě jejich utkání dospěla do dlouhých penaltových rozuzlení, která dopadla lépe pro Úpici. V útkání proti Miletínu je ale jejich penaltové štěstí opustilo a rozstřel zvládli lépe hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita Miletína

 Domácí neodehráli špatný první poločas, dokázali se dostat do šancí před brankářem Miletína Miroslavem Richterem. Úpici však zrazovala nepřesná koncovka. Miletín na druhé straně neměl tolik střeleckých příležitostí, dokázal být ale efektivnější, a proto se ve 34. minutě dostali hosté díky brance Zdeňka Urbana do vedení. 

Ve zbytku poločasu oba týmy srážely nepřesnosti, které způsobovaly nedokonalé zakončení, nebo ztráty míč na polovině hřiště. Do kabin tak šťastnější odcházeli hráči hostujícího Miletína. 

Bláznivých sedm minut

První minuty druhého poločasu se nesly ve znamení velkých gólových rošád. Ve 46. minutě poslal Miletín do dvougólového trháku Jan Hátle. Gólový trhák ale ve 48. minutě zatrhl Jan Marel, který snížil na 1:2. Dvoubrankový náskok vrátil Miletínu o další minutu později Josef Němeček. "Až" za čtyři minuty po brance Josefa Němečka odpověděl za Úpici Ladislav Mach, který snížil na 2:3 a ukončil zběsilých sedm minut, které přinesly čtyři góly. 

Úpice se v dalším průběhu druhého poločasu snažila o vyrovnání a snažila se přenést všechny síly do útoku. Podobně jako v prvním poločase ale domácí srážely nepřesnosti, které měly za následek nepovedenou koncovku. Úpice se za svůj herní projev dočkala zaslouženého vyrovnání v 81. minutě, kdy se o vyrovnání postaral druhým gólem Jan Marel. Zápas tak dospěl až do penaltového rozuzlení.

 

Penalty vyšlly lépe hostům z Miletína, kteří byli přesnější než střelci Úpice a rozstřel tak opanovali výsledkem 2:4.



Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - J. Pich [-] , V. Prouza [-] , J. Peterka [-] , L. Mach [-] - P. Břicháček [-] (77. P. Seidel [-] ) , T. Brus [-] , L. Rada [-] , J. Kulhánek [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Kněžourek [-] , A. Leplt [-] , T. Novotný [-] , L. Andrle [-] - L. Nálevka [-] , M. Krátký [-] (46. J. Hátle [-] ) , O. Machačka [-] , Š. Kulina [-] - Z. Urban [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 47. L. Kněžourek , 68. L. Andrle , 79. J. Němeček .
Místo: Úpice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.