4:1
(1:0)
53. J. Vích
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice opět vyhrály, porazily Sobotku


Branky


0

V minulém kole si Kunčice připsaly v Nepolisech první body. Na svůj úspěch navázali fotbalisté týmu Kunčic i v utkání proti Sobotce, kterou jasně přehráli a zaslouženě zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení aktivních Kunčic

Kunčice začaly lépe než soupeř, kterého zdárně přehrávaly. Sobotce se utkání příliš nedařilo a fotbalisté Kunčic se po hřišti pohybovali sebevědoměji a jistěji. Domácí potrestali laxní přístup hostů v 29. minutě. Hráči Kunčic dostali od soupeře čas i prostor k několika přihrávkám. Posledním adresátem byl Lukáš Rohlíček, který nezaváhal a poslal Kunčice do vedení. 

Hosty obdržená branka ještě více srazila a ti se jen velmi obtížně a velmi zřídka dostávali do nebezpečných situací před brankářem Lukášem Chmelařem. Domácím se naopak podařilo využít vedení k tomu, aby získali klid, díky kterému domácí kontrolovali první půli, kterou vyhráli 1:0.

Kunčice přehrály soupeře

Ve druhém poločase se zdálo, že Kunčice nenavážou na kvalitní hru z první půle. Hned v 53. minutě se totiž podařilo vyrovnat Jakubu Víchovi Defenziva Sobotky ale neměla svůj den a hráče soupeře pouštěla do šancí příliš lacino. Vyrovnaný stav vydržel jen pět minut. V 58. minutě se domácím opět podařila série přihrávek, kterou překonali obranu Sobotky, a do zakončení se dostal Lukáš Rohlíček, který se ani napodruhé nemýlil.

Domácí nechtěli připustit podobné komplikace jako v 53. minutě a s jistotou a přesností drželi balon. Hráči Kunčic se vyvarovali chyb. To se nepovedlo hostům, v 80. minutě si totiž míč do vlastní sítě srazil útočník Sobotky David Šotka. Dvougólové manko definitivně zmařilo jakékoliv byť teoretické naděje Sobotky. Jejich rozpoložení dokázali Kunčice ještě jednou využít a v 88. minutě přidal čtvrtou trefu domácích Jindřich Laštovička. 



Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér mužstva SK Sobotka: V průměrném utkání jsme odehráli více než podprůměrnou roli. To, co jsme předváděli patřilo spíše do cirkusového programu. Výkony některých našich hráčů navozovali úsměv na tvářích domácích fandů. A to zcela po právu. Domácí si vítězství zasloužili. Dobře své utkání odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] - R. Kašprišin [-] , M. Gazdík [-] , T. Turek [-] , M. Zounar [-] - P. Koza [-] (77. R. Novák [-] ) , J. Laštovička [-] , L. Rohlíček [-] , M. Šulc [-] - F. Hušek [-] (56. T. Zákravský [-] ) , T. Němec [-] (89. J. Mrázek [-] )

SK Sobotka
M. Taneček [-] - M. Topič [-] (39. J. Kubišta [-] ) , T. Baster [-] , P. Halbych [-] , D. Juriga [-] - J. Vích [-] (60. M. Men [-] ) , P. Škopán [-] , D. Šotka [-] , P. Topič [-] (86. J. Gerboc [-] ) - J. Taneček [-] , Z. Přikryl [-] (53. Z. Rulc [-] )

ŽK: 69. L. Rohlíček - 28. M. Topič , 80. P. Škopán , 83. P. Halbych .
Místo: Kunčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.