0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov si odvezl tři body z Vrchlabí


Branky


0

Fotbalisté Vrchlabí nezačali novou sezonu přesvědčivě. Svoji reputaci chtěli fotbalisté Vrchlabí napravit v každém dalším zápase, víkendové kolo jim ale do cesty postavilo silného soupeře, který zažívá opačné pocity. Tým Černilova se v úvodu pyšní dobrou defenzivou, což hosté potvrdili i ve Vrchlabí, kde zvítězili 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov se dostal do těsného vedení

Vrchlabský tým v posledních zápasech sužuje nervozita na začátcích zápasů. Tento neduh se do domácích řad vloudil i v zápase s Černilovem. Hosté vstoupili do zápasu aktivní hrou. Fotbalisté Černilova se předváděli dobrou a jistou kombinační hrou, díky které si vytvořili tlak na polovině Vrchlabí. Po zdařilé kombinaci padla i první branka utkání. Posledním článkem série černilovských přihrávek byl ve 13. minutě Tomáš Schwarzer a černilovský obránce neomylně poslal svůj tým do vedení. 

Obdržená branka dokázala domácí tým částečně probrat. Hra se v dalším průběhu prvního poločasu vyrovnala a oba týmy se dokázali dostat do prostorů před brankami soupeře. Domácí tým se snažil přejít ke svému stylu hry, který se vyznačuje hrou po křídlech a centry do vápna. Vrchlabí se ale nedařila koncovka, a první půle tak skončila těsným vedením Černilova. 

Hosté udrželi hubené vedení.

Do druhé půle vstoupilo Vrchlabí odhodlané. Domácí chtěli s výsledkem něco udělat, a jejich hra tak byla ještě odhodlanější a bojovnější než v prvním poločase. Domácí se pokusili o zámek před vápnem Černilova, který ale přinášel místy stereotypní a uspávací kombinaci. Když už se domácím podařilo dostat se až do vápna, opět se jim nevedlo v zakončení. 

Hráči Černilova se soustředili na vykrývání prostorů na vlastní polovině a jejich trpělivá obrana mohla několikrát vést k rychlým brejkům. Žádnému z týmů se však nepodařilo využít nabízené šance. Těsné vedení hostů tak trvalo celý druhý poločas, což znamenalo otevřený boj až do konečného hvizdu rozhodčího. Vrchlabí se ani po devadesáti minutách nepodařilo protlačit balon za záda černilovského gólmana Lukáše Voltra, a hosté se tak mohli radovat z těsné výhry 0:1.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Utkání jsme bohužel opět nezvládli a odrazil se od toho i náš konečný výsledek. Je málo platné, že jsme měli více ze hry, když se nám nedaří koncovka.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] , M. Šulc [-] - M. Tauchmann [-] (33. K. Jech [-] ) , O. Matěják [-] , V. Pokorný [-] , J. Fink [-] (46. T. Kroczek [-] ) - P. Kraus [-] , R. Větrovec [-] (46. O. Renner [-] )

FK Černilov
L. Voltr [-] - M. Štěnička [-] , P. Ježek [-] (87. M. Hlína [-] ) , T. Schwarzer [-] , D. Zumr [-] - V. Hrubý [-] , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] , P. Charous [-] - J. Hrubý [-] (61. R. Schod [-] ) , T. Markovič [-] (74. O. Šrámek [-] )

ŽK: 43. L. Mejsnar - 50. T. Markovič , 80. O. Šrámek .
Místo: Vrchlabí, UMT. Rozhodčí: Hron Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.