Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov zvládl zápas s Nepolisy


Branky


0

Tým Černilova se v této sezoně spoléhá na pevnou obranu a efektivní útok. To ho vyneslo až na druhé místo tabulky, kde se udržel i díky výhře nad nevyzpytatelnými Nepolisy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se vyplatila lepší produktivita

Hosté z Nepolis se v 1. A třídě předvádějí lepšími a lepšími výkony. To potvrdili i v úvodu zápasu v Černilově. Fotbalisté Nepolis se v prvních minutách dostali do několika dobrých příležitostí, které se jim však i za přispění gólmana Lukáše Voltra nepodařilo využít. Dobrý a aktivní vstup Nepolis zchladil v 18. minutě Martin Štěnička, který povedenou střelou překonal brankáře Jana Marka a poslal Černilov do vedení. 

Vedoucí branka probudila domácí fotbalisty k lepšímu výkonu a hra se minimálně vyrovnala. Nepolisy se za nepříznivého stavu snažily o vyrovnání, obrana Černilova ale byla pozorná, případně ji dokázal podržet brankář Voltr. Místo vyrovnání museli hosté spolknout hned dva góly ve vlastní síti. Ve 32. minutě zvyšoval na 2:0 Tomáš Matoušek a na poločasových 3:0 dával ve 43. minutě Jan Hrubý. Nepolisy tak šly do kabin za nepříznivého stavu, který si možná ani nezasloužily. 

Černilov přidal čtvrtou branku a kráčel za třemi body

Hosté ve druhém poločase neházeli ani za trojnásobně nepříznivém stavu flintu do žita. Nepolisy se snažily o aktivní a útočný přístup, který ale bohužel pro ně znamenal další obdrženou branku. V 70. minutě se k míči dostal střídající Radek Schod a přesným zakončením překonal gólmana Marka počtvrté. Rány hostů se příliš nezahojily ani v 81. minutě, kdy v jejich prospěch nařídil rozhodčí pokutový kop. Míči si na penaltový puntík postavil Jiří Smadiš a bezpečně proměnil. Na prohře 4:1 už to ale nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Dnes se nám vůbec nic nedařilo. Zatímco my jsme šance promarnili, domácí na co sáhli, to jim tam spadlo.



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - D. Zumr [-] , M. Štěnička [-] , P. Ježek [-] , T. Schwarzer [-] (62. R. Schod [-] ) - V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] - T. Markovič [-] (69. M. Šmied [-] ) , J. Hrubý [-] (55. O. Šrámek [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - P. Pokorný [-] , R. Zámečník [-] , P. Mizerík [-] , M. Ullmann [-] - P. Mizerík [-] , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] (69. R. Hanuš [-] ) , P. Pilař [-] (38. J. Smadiš [-] ) - J. Lihan [-] (45. D. Šustr [-] ) , M. Tlustý [-]

ŽK: 44. J. Hrubý , 79. M. Šmied .
Místo: Černilov. Rozhodčí: Nývlt Roman - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.