2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice zdolaly Kunčice


Branky


0

Zápas dvou týmů ohrožených sestupem se odehrál na hřišti Třebechovic. Hosté se prezentovali aktivní hrou, měli však problémy v zakončení. Domácí dokázali své šance využít a z důležitého zápasu si odnesli tři body za výhru 2:1. Kunčice se po prohře propadly na předposlední místo tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hrozí, domácí trestají

Kunčice začaly zápas aktivně a v prvních desítkách minut se několikrát dostaly do zakončení. Vidět byl útočník hostů Jakub Mrázek, ani jemu se ale v zakončení příliš nedařilo a jeho pokusy postrádaly razanci i přesnost. Za svoji aktivitu byli fotbalisté Kunčic odměněni v 21. minutě. Hostům se vyplatilo aktivní napadání domácí obrany, díky kterému vstřelil první branku zápasu záložník Lukáš Rohlíček.

 

V dalším průběhu druhého poločasu byli hosté aktivnějším týmem, nedařilo se jim ale přidat gólovou pojistku. Útoční hráči Kunčic se během dalších minut dostali ke střeleckým pokusům, střela Jakuba Mrázka však znovu postrádala potřebnou sílu, pokusy Jindřicha Laštovičky a Petra Kozy dokázala zblokovat třebechovická obrana.

 

Krátce před poločasem přišlo první výrazné zaváhání obrany Kunčic. V 43. minutě nechali obránci hostů příliš mnoho prostoru Davidu Lacinovi, který se tak dostal až do vápna Kunčic a vyrovnal na 1:1. I přes velkou aktivitu Kunčic v útoku se tak oba týmy rozcházely do kabin za nerozhodného stavu.

Třebechovice v závěru otočily skóre

Ve druhém poločase se hosté snažili pokračovat ve své útočně laděné hře. Pár minut po začátku druhé půle vyslal dobrou střelu Mrázek, gólman Jiří Szöke však byl na svém místě a šanci Kunčic zlikvidoval. Hosté se dokázali dostat do nadějných příležitostí, stále se jim však nedařilo v zakončení. Střely Kunčic podobně jako v prvním poločase postrádaly gólové parametry. V 65. minutě se do úniku dostal Tomáš Němec, jeho brejk ale vychytal brankář Szöke. Když už se hostům podařilo seřídit střelecká mířidla, nebyli dostatečně rychlí, aby mohli zachytávat odražené balony, a dostávat se tak k dorážkám. V 82. minutě přišel pro hosty velmi krutý trest za jejich nevyužité šance. Třebechovice vybojovali odražený míč na vlastní polovině a přešly k rychlému protiútoku. Obránci hostů si při této akci Třebechovic počínali příliš laxně, čehož využil Jan Želízko, který vstřelil vítěznou branku Třebechovic. Domácí tak dokázali odolat útokům Kunčic a zvítězili 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: Běhavý a důrazný soupeř nám činil velké problémy. Ujal se vedení 1:0. Nám se podařilo vyrovnat po sólu Davida Laciny před odchodem do šaten. Druhá půle byla hra nahoru dolů a my jsme v závěru měli více štěstí, když v 88. minutě vstřelil vítězný gól Želízko - střelou bodlem z bezprostřední blízkosti.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] , R. Bíl [-] (46. A. Lochman [-] ) , P. Pokorný [-] - D. Lacina [-] , M. Ponikelský [-] , D. Hruška [-] , M. Věříš [-] , M. Vích [-] - J. Želízko [-] (89. Š. Kouba [-] )

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - R. Kašprišin [-] , P. Pechar [-] , M. Zounar [-] , T. Turek [-] - J. Laštovička [-] , L. Rohlíček [-] , P. Koza [-] (75. J. Srpek [-] ) , M. Šulc [-] (46. T. Němec [-] ) - J. Mrázek [-] , F. Hušek [-] (61. J. Žahourek [-] )

ŽK: 80. M. Věříš , 88. A. Lochman , 90. D. Hruška , 90. P. Pokorný - 57. F. Hušek , 71. M. Zounar , 90. J. Žahourek .
Místo: Třebechovice. Rozhodčí: Kos Kristián - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.