Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany si připsaly další vysoké vítězství


0

Fotbalisté Libčan potvrdily na hřišti nováčka soutěže dobrou formu a podruhé v řadě nastříleli soupeři osm branek. Opět se rozstřílel Ondřej Karanský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozjezd Libčan

Libčany si i ve druhém zápase v řadě dokázaly se svým soupeřem pohrát. Jejich rozjezd byl sice pozvolnější než v minulém zápase. O to rychlejší byly údery hostů. Jistou kombinační hru přetavil ve vedoucí branku v 29. minutě Ondřej Karanský. Ten samý hráč zvyšoval hned o minutu později na 0:2. Bleskové čtyři minuty Libčan završil třetí brankou Lukáš Hubička, který jako další překonal v 34. minutě brankáře Miroslava Richtera. Libčany si během několika málo minut vytvořily pohodlný náskok a soupeř nejevil známky, že by byl schopen případného obratu. 

Fotbalisté Miletína se nedokázali přes sebevědomé hráče Libčan příliš prosadit a do konce poločasu se k výraznému ohrožení branky Matěje Tošovského nedostali. 

Hosté skórují několikrát během pár minut

Ve druhém poločase pokračovali hosté ve výkonu z prvního poločasu. Libčany držely balon a kvalitní kombinací, která příliš nesklouzávala ke stereotypu, se dokázaly dostávat přes domácí obranu k brankáři Richterovi. Už dvě minuty po začátku druhé půle překonal domácího gólmana Adam Chromek. Prakticky vzápětí zkompletoval další hattrick ve formě hrající Ondřej Krarnský. Na 6:0 zvyšoval zhruba o čtvrthodinu později Stanislav Libřický. Hosté se za rozhodnutého stavu bavili fotbalem a ve zbytku zápasu přidali ještě další branky. Hostům se dařilo překonávat rozhozenou obranu domácích po vstřelených brankách, díky tomu padlo v zápase několik tzv. slepených gólů. V 66. - dvě minuty po brance Libřického - nestačil Richter na dalšího Karanského střelu a inkasoval posedmé. Mučení domácích ukončil v závěru druhým gólem Lukáš Hubička. Libčany si připsaly další vysoké vítězství a na prvním místě se mohou pyšnit skóre 38:13. 



Ohlasy k zápasu



SK Libčany
Jan Schejbal - předseda mužstva SK Libčany: Utkání se hrálo za naši stálé převahy, okopírovali jsme výsledek z minulého týdne včetně čtyř branek Ondry Karanského.



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , L. Kněžourek [-] , A. Leplt [-] , L. Andrle [-] - M. Krátký [-] (71. A. Brentner [-] ) , L. Nálevka [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] - J. Hátle [-] , Z. Urban [-] (60. Z. Urban [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Černý [-] , A. Chromek [-] , S. Libřický [-] (72. M. Bořke [-] ) - O. Karanský [-] (79. T. Kabeláč [-] ) , L. Hubička [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] - D. Homoláč [-] , D. Hůlka [-]

ŽK: 84. A. Brentner .
Místo: Miletín. Rozhodčí: Žerovnický David - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.