1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice zvítězily v derby s Miletínem až po penaltách


Branky


0

Derby mezi Hořicemi a Miletínem skončil bezbrankovou remízou. Domácí Hořice nedokázaly zejména ve druhém poločase využít své šance, a Miletín tak vybojoval cenný body - v penaltách byla úspěšnější Jiskra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalý výkon obou týmů

V prvním poločase se hrál ospalý fotbal. Domácí Hořice sice více držely balon, jejich kombinace ale postrádala dynamiku a moment překvapení. Obrana Miletína tak dokázala pokrývat prostory, kterými by se domácí mohli dostat do šancí. Miletín se spoléhal hlavně na případné brejky, kterých jim však domácí moc nenabídli. Do nadějné šance se v 23. minutě dostal domácí Michal Skalský, jeho hlavičku ale dokázal brankář Miroslav Richter chytit. První poločas výraznější vzruch před oběma brankami nenabídl a týmy se do kabin rozešly za bez brankového stavu. 

Domácí nedokázali využít své šance

Ve druhém poločase se hosté ještě více zatáhli na svojí polovině a zabarikádovali vlastní pokutové území. Jiskra tak sice měla herní převahu, proti zformovanému bloku Miletína se jí nedařilo prosadit. Když už se domácím podařilo dostat se do vápna Miletína, dokázal jejich šance zlikvidovat pozorný gólman Richter. K několika neúspěšným pokusům se dostal Zbyněk Nečesaný, přes gólmana hostů ale žádná jeho šance neprošla. Přítomní diváci tak ani po devadesáti minutách branku neviděli a zápas dospěl do penalt. 

 

V penaltovém rozstřelu zaváhal hned v první sérii miletínský Ondřej Machačka, jeho oponent Jan Rozsévač proměnil a Hořice šly do vedení. Ve druhé sérii za hosty vyrovnal Martin Krátký, naopak hořický Aleš Vávra nedal. Druhým neúspěšným střelcem Miletína se stal Martin Bartoníček, kterého vychytal Pavel Žižka. Další střelci už se nemýlili a vítěznou branku Hořic vstřelil Dominik Palm.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: První poločas se nám nevydařil a připomínalo to výkon reprezentace proti Turkům. Druhý poločas jsme si vytvořili drtivou převahu, ale zřejmě jsme urazili fotbalového pánaboha a nevyužili spoustu vyložených šancí. Naštěstí jsme alespoň zvládli penaltovou loterii. Přesto jsme poslali do Miletína předčasný vánoční dárek v podobě darovaného bodu.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] (78. J. Rubeš [-] ) , D. Melaga [-] (46. J. Melichar [-] ) , A. Vávra [-] - D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Šedivý [-] (46. M. Tomáš [-] ) , J. Rozsévač [-] - Z. Nečesaný [-] , M. Skalský [-] (46. M. Vodnárek [-] )

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , L. Kněžourek [-] , A. Leplt [-] , Š. Kulina [-] (83. T. Lámr [-] ) - J. Němeček [-] (46. L. Andrle [-] ) , M. Krátký [-] , L. Nálevka [-] , O. Machačka [-] - Z. Urban [-] , M. Bartoníček [-]

ŽK: 27. J. Šedivý - 35. L. Nálevka , 67. L. Kněžourek , 90. M. Richter .
Místo: Hořice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.