3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zvítězily nad posledním Českým Meziříčím


Branky


26. T. Němec , 54. J. Srpek , 76. F. Hušek
0

Kunčicím se podařilo částečně vyhnout smůle v zakončení z posledních zápasů. Domácí byli v zápase proti poslednímu Českému Meziříčí lepším týmem a připsali si zaslouženou výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přehrávají svého soupeře

Fotbalisté Kunčic se ve svých zápasech často prezentují aktivní a ofenzivní hrou. V minulých utkáních však Kunčice doplácely na špatné zakončení. Domácí zápas s posledním Českým Meziříčím se Kunčicím vyvedl i střelecky. Domácí byli od úvodu aktivnější a proti nevýraznému soupeři se jim dařilo prosazovat před brankou. První gól vstřelili domácí v 26. minutě. Tehdy se míče ve středu hřiště ujal Tomáš Němec. Domácí útočník si našel cestu skrze obranu soupeře a prodral se až do vápna Českého Meziříčí. Ve vápně Němec dlouho neotálel a střelou k tyči překonal brankáře Davida Fryntu poprvé. 

Hosté nedokázali zachytit tempo hry a brankář Ondřej Vítek neměl v prvním poločase příliš práce.

Kunčice navyšují vedení

Ve druhé půli domácí pokračovali ve své převaze. Gólovou pojistku přidaly Kunčice v 54. minutě. Důraz ve vápně uplatnil Jakub Mrázek, který zmátl gólmana Fryntu a střela Jiřího Srpka z přímého kopu skončila v síti hostů. Domácí plně kontrolovali další průběh zápasu a v 76. minutě přidali třetí branku. Mrázkovu střelu vyrazil David Frynta pouze k Filipu Huškovi, který měl snadnou úlohu. Kunčice si tak připsaly jasné vítězství okořeněné čistým štítem brankáře Ondřeje Vítka.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - SK Bystřian Kunčice: Zasloužená výhra, po celý zápas jsme měli převahu, a kdybychom lépe řešili finální fázi, mohlo být naše vítězství daleko výraznější. Pochvalu zaslouží i rozhodčí za velmi dobrý výkon.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , P. Pechar [-] , P. Klimt [-] , J. Srpek [-] (71. J. Charvát [-] ) - L. Rohlíček [-] , M. Šulc [-] (76. T. Zákravský [-] ) , J. Laštovička [-] , R. Kašprišin [-] (46. F. Hušek [-] ) - T. Němec [-] , J. Mrázek [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Baše [-] , T. Havel [-] , M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] (50. M. Hovorka [-] ) - T. Krajňák [-] , O. Ježek [-] , J. Rezek [-] , A. Kupka [-] - J. Tomášek [-] , L. Hlavsa [-]

ŽK: 27. T. Němec , 87. J. Laštovička - 69. M. Hovorka .
Místo: Kunčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.