3:4p.
(1:2)
14. J. Pich
26. J. Kulhánek (p.)
79. L. Rada
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný zvratů dopadl lépe pro Úpici


Branky


9. J. Lihan , 71. P. Pokorný , 74. R. Zámečník - 14. J. Pich , 26. J. Kulhánek (p.) , 79. L. Rada
0

Nepolisy podávají v A třídě dobré a bojovné výkony. V zápase proti Úpici Nepolisy dvakrát vedly, ani jednou však své vedení neudržely a nakonec se musely spokojit s bodem za remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neudrželi vedení a po poločase prohrávali

V prvním poločase byli lepším týmem hosté z Úpice. Domácí Nepolisy nastoupily do zápasu vlažně, a s balonem proto více hráli hosté. Vedení se přesto ujali domácí. V 9. minutě využil nedorozumění Úpice Jan Lihan, který dokázal překonat brankáře Marcela Douska, a Nepolisy šly do vedení. Hosté však nepolevovali ve svém nasazení z úvodních minut a dařilo se jim svého soupeře přehrávat. Úpice byla aktivnější a i díky tomu se jí podařilo brzy vyrovnat. Ve 14. minutě se dostal k míči Jaroslav Pich, který nedal domácímu brankáři Janu Markovi šanci. Hosté se v následujících minutách více drali do vápna a díky své bojovnosti získali v 26. minutě výhodu pokutového kopu. Míč na penaltový puntík si postavil Jaroslav Pich, který bezpečně překonal brankáře Marka podruhé. Úpici se podařilo otočit stav zápasu, hosté navíc nepolevovali ve své aktivní hře, a domácí fotbalisté se proto k žádné vážnější šanci ve zbytku první půle nedostali.

Domácí ani podruhé neudrželi vedení a zápas skončil remízou

Ve druhém poločase už se hráči Nepolis poučili z první půle a jejich hra byla o něco živější. V druhé části hry to byly právě Nepolisy, kdo diktoval tempo hry. Domácí se snažili o vyrovnání a obléhali branku hostů. Lehkého uspokojení z těsného vedení využili domácí fotbalisté na výbornou a během pouhých tří minut se jim podařilo znovu otočit skóre. V 71. minutě se prosadil útočník Nepolis Pavel Pokorný a už v 74. minutě využil nepozornosti úpické obrany Radek Zámečník. Domácí se tak podruhé v zápase dostali do vedení a do konce zápasu zbývalo zhruba patnáct minut. Bránění těsných vedení však týmům nešlo. Nepolisy si nedokázaly pohlídat vedení, částečně se stáhly před útokem Úpice a v 79. minutě přišel trest. Hosté z Úpice se dokázali probudit z druhopoločasové letargie a o vyrovnání se zasloužil Lukáš Rada. Ve zbytku utkání se již žádný hráč neprosadil a zápas dospěl do penaltového rozstřelu.

 

 

V rozstřelu byli nakonec úspěšnější hosté, kteří jej ovládli v poměru 5:6 a odvezli si bonusový druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Viděli jsme vyrovnaný zápas podprůměrné úrovně. Zatímco hosté podali stabilní výkon, my jsme většinu hry jako by prospali. Hodně se na obou stranách chybovalo, zvlášť mrzí momenty, kdy jsme se nedokázali soustředit na udržení vedení po vstřelených obou vedoucích gólech.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - M. Ullmann [-] (82. R. Hanuš [-] ) , P. Mizerík [-] , P. Pokorný [-] , R. Zámečník [-] - P. Mizerík [-] , R. Chaloupka [-] , L. Pánek [-] , J. Lihan [-] (37. D. Šustr [-] ) - J. Smadiš [-] (86. J. Vaníček [-] ) , T. Hanuš [-]

SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - V. Prouza [-] , P. Kejzlar [-] , L. Mach [-] , J. Pich [-] - O. Biederman [-] , M. Čáp [-] (82. L. Malinský [-] ) , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] - P. Seidel [-] (59. P. Břicháček [-] )

ŽK: 45. T. Hanuš - 51. J. Pich , 88. V. Prouza .
Místo: Nepolisy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.