Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany v bojovném zápase přehrály Kunčice


Branky


0

Kunčice na svém hřišti hostili lídra soutěže z Libčan. Hosté museli napravit prohru z minulého kola, kdy podlehli Hořicím. Libčanům se výborně povedl vstup do zápasu, domácí se přesto nevzdávali a ofenzivním výkonem přispěli k dramatickému zápasu, který nakonec ovládl tým Libčan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý vstup Libčan

Domácím Kunčicím se nepovedl úvod zápasu, kdy inkasovali hned dvakrát. Během jedné minuty si domácí dvakrát nepohlídali centr Libčan z pravé strany. V 6. minutě se tak nejprve prosadil Petr Jiřík a o minutu později Martin Friedl. Domácími fotbalisty dvě inkasované branky otřásly, přesto se s dalším průběhem začala hra urovnávat a vyrovnávat. Oba týmy hráli ofenzivně a brankáři na obou stranách měli dost práce. V 18. minutě neuspěl před brankářem Matějem Tošovský domácí útočník Tomáš Němec. O pár minut později se proti hlavičkám Libčan vytáhl gólman Ondřej Vítek. 

Kunčice stupňovaly svoji aktivitu a do zakončení se dostali útočníci Filip Hušek i Jakub Mrázek. V 28. minutě se domácí dočkali. Na zadní tyči se dostal k hlavičce Filip Hušek a jeho zakončení si našlo cestu za záda gólmana Tošovského. Ještě do poločasu měly oba celky slibné příležitosti, proti byli gólmani Vítek i Tošovský, a první poločas tak skončil 1:2. 

Domácí se nevzdávali

Ve druhém poločase domácí cítili šanci na vyrovnání a Kunčice se předváděly útočným fotbalem. Ofenzivní snahy domácích dávali hostům možnost k rychlým protiútokům a využívání chyb. Do takových šancí se hráči Libčan skutečně několikrát dostali, svůj tým však držel dobrými zákroky brankář Ondřej Vítek. Vyrovnání se domácí dočkali v 64. minutě. Jakub Mrázek vyslal centr do pokutového území, který našel na zadní tyči Filipa Huška a útočník Kunčic druhým gólem vyrovnal skóre. 

Za nerozhodného stavu se na hřišti začalo přiostřovat a hřiště musel kvůli zranění opustit dvougólový střelec domácích Filip Hušek. Tím utrpěla ofenzivní hra domácích, a ke slovu se tak dostaly opět Libčany. V 74. minutě poslal hosty do vedení David Hůlka. V závěru zápasu hráli domácí na riziko, čehož dokázal využít Petr Jiřík. Ten se trefil podruhé v zápase a stanovil konečné skóre 2:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - SK Bystřian Kunčice: Po katastrofálním začátku jsme srovnali krok a byli favoritovi soutěže důstojným soupeřem. Škoda, že jsme za stavu 2:2 neproměnili šance, výsledek mohl být jiný. I přes prohru zaslouží pochvalu celé mužstvo.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , T. Turek [-] , P. Klimt [-] , J. Srpek [-] - T. Zákravský [-] , P. Koza [-] , M. Šulc [-] , T. Němec [-] - F. Hušek [-] (67. R. Feko [-] ) , J. Mrázek [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Černý [-] , A. Chromek [-] , T. Kabeláč [-] - L. Hubička [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (82. J. Mádlo [-] ) - O. Karanský [-] (59. M. Bořke [-] ) , D. Hůlka [-] (85. A. Polyakov [-] )

ŽK: 20. J. Srpek , 43. M. Zounar , 85. P. Klimt - 71. S. Libřický .
Místo: Kunčice. Rozhodčí: Vítek Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.