Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov v oslabení podlehl Úpici


Branky


0

Fotbalisté Černilova se v této sezoně řadí k předním týmům soutěže. Zápas proti Úpici ale ztratili, když byli ve druhém poločase vyloučeni dva černilovští hráči a Úpice dostala výhodu dvou pokutových kopů. Úpice si tak z Černilova odvezla tři body za výhru 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Domácí zápas s Úpicí se Černilovu nevydařil. Hosté se do vedení dostali už v 19. minutě, kdy se trefil Jaroslav Pich. Za nepříznivého stavu se domácí snažili vrátit do utkání a připravit si vyrovnávací branku. Brankáře Úpice Marcela Douska však Černilovští nedokázali překonat. Ve 35. minutě musel navíc střídat černilovský obránce Ondřej Šrámek, který si po srážce se soupeřem zlomil nos. Černilov se snažil zburcovat své síly a vstřelit branku, v prvním poločase ale domácím nebylo přáno. Ani fotbalistům Úpice se nepovedlo navázat na úspěch z devatenácté minuty a domácí gólman Lukáš Voltr ve zbytku poločasu nekapituloval. 

Domácí dohrávali v devíti lidech

Ve druhém poločase se na hřišti mimo fotbalu hrál i karetní mariáš. Domácí fotbalisté posbírali celkem pět žlutých karet a jednu červenou. Rozhodčí Tomáš Mucha si nenechal líbit emotivní výroky černilovského útočníka Tomáše Markoviče, který po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. Proti oslabenému soupeři se hosté dokázali snáz prosadit. V 63. minutě navíc rozhodčí po faulu domácího Martina Štěničky odpískal pokutový kop. Exekuce penalty se ujal Jaroslav Kulhánek, který zvýšil na 2:0. Domácí se ani za takto nepříznivého stavu nevzdávali a snažili se bojovat. Početní převaha hostů však byla znát a Úpice vstřelila v 72. minutě třetí gól, o který se postaral Ondřej Biederman. O tři minuty později se situace Černilova ještě více zhoršila. Faulu zezadu na unikajícího soupeře se dopustil domácí obránce Vojtěch Hrubý, který od rozhodčího viděl rovnou červenou kartu. Černilov tak závěrečné minuty dohrával v devíti lidech. Faulu Hrubého dokázal vzápětí využít Jaroslav Kulhánek, který proměnil pokutový kop. I v devíti lidech dokázali domácí vstřelit alespoň čestný gól. V 79. minutě snižoval na konečných 1:4 Radek Schod. 



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - M. Štěnička [-] , P. Ježek [-] , T. Schwarzer [-] , O. Šrámek [-] (35. M. Šmied [-] ) - J. Hrubý [-] , R. Schod [-] , T. Matoušek [-] , P. Charous [-] - V. Hrubý [-] , T. Markovič [-]

SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - V. Prouza [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , J. Pich [-] - J. Kulhánek [-] , P. Břicháček [-] , L. Mach [-] , L. Rada [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

ŽK: 36. P. Charous , 44. T. Markovič , 61. L. Voltr , 63. M. Štěnička , 79. R. Schod , 80. P. Ježek - 64. O. Biederman . ČK: 57. T. Markovič , 75. V. Hrubý .
Místo: Černilov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mucha Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.