1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš díky výbornému vstupu do zápasu porazila Miletín


Branky


20. J. Němeček - 2. P. Majer , 10. M. Michal (p.) , 15. M. Štajer , 44. J. Semerák
0

Miletínu se nevyplatil ospalý vstup do zápasu. Domácí během úvodní čtvrthodiny inkasovali tři branky z kopaček hráčů Třebše a o zápase bylo de facto rozhodnuto. Hosté si zbytek poločasu i zápasu pohlídali a zvítězili 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup hostů

Miletínu hrubě nevyšel vstup do zápasu. Domácí fotbalisté byli v úvodních minutách ospalí a bez pohybu. Toho dokázali ofenzivně ladění hosté z Třebše dokonale využít. Třebeš na svého soupeře vlétla, usadila se na polovině Miletína a ohrožovala domácí branku. Na první gól zápasu diváci nečekali dlouho, už ve druhé minutě se skrze nedůraznou obranu Miletína prosadil Petr Majer. Hosté se po brzký vedoucí brance rozjeli k ještě ofenzivnějšímu výkonu. Naopak domácí lehce znervózněli a v 10. minutě darovali soupeři výhodu pokutového kopu. K penaltě se postavil Martin Michal, kterému se podařilo překonat miletínského brankáře Miroslava Richtera. Svůj drtivý nástup do zápasu hosté dokonali o dalších pět minut později. V 15. minutě se do zakončení dostal Martin Štajer a brankář Richter musel lovit míč ze své sítě potřetí. Třebeš se tak v úvodní čtvrthodině ujala pohodového vedení o tři branky.

 

V dalším průběhu první půle se hosté uklidnili a v zádech je hřálo třígólové vedení. Hra se tak začala vyrovnávat. Ke slovu se proto dostali i domácí fotbalisté, kterým se ve 20. minutě podařilo snížit. Do té doby nezaměstnaného brankáře Mikuláše Heřmana překonal Josef Němeček. Třebeš však žádné drama nepřipouštěla a nadále pokračovala ve své veselohře. Domácí s přibývajícím časem zbystřeli v obraně a hosté se neprosazovali tak jako v úvodu zápasu. Ještě do konce první půle se ale Třebši povedlo přidat čtvrtý gól. V 44. minutě svojí šancí nepohrdl Josef Semerák, útočník Třebše tak završil výsledek na poločasových 1:4.

Třebeš si výhru pohlídala

Ve druhém poločase hosté kontrolovali vývoj zápasu a hlídali si své pohodlné vedení. Třebeš se nedopouštěla výraznějších chyb v zadních řadách, a domácí tak nedostali naději na teoretický zvrat ve výsledku. Ani útočníci Třebše se už ve druhé půli neprosadili. Třebeš si tak před závěrečným zápasem s vedoucími Libčany zvýšila sebevědomí i skóre. Hosté si z Miletína odvezli výhru 1:4.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus - asistent trenéra SK Miletín: Vstup do utkání byl z naší strany přímo katastrofální. Toho s chutí hrající soupeř využil a za patnáct minut nám dal tři branky. Ve zbytku zápasu hosté hru kontrolovali a zaslouženě si odvážejí tři body.




Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , A. Brentner [-] , L. Andrle [-] , L. Kněžourek [-] - M. Krátký [-] , L. Nálevka [-] (46. J. Hátle [-] ) , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] - J. Němeček [-] , F. Vondrouš [-] (77. Š. Kulina [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , L. Rederer [-] , M. Zbořil [-] , M. Štajer [-] - M. Krykorka [-] (90. J. Matějka [-] ) , P. Majer [-] (85. I. Kosyak [-] ) , M. Michal [-] , J. Semerák [-] (65. L. Drapák [-] ) - L. Kordač [-] , F. Vlkanova [-] (78. J. Tošovský [-] )

Místo: Miletín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nývlt Roman - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.