2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice vybojovaly výhru nad Kunčicemi


Branky


0

Hořice hrají v posledních zápasech ve velké pohodě, která je vynesla až na třetí místo tabulky. Svoji aktuální formu potvrdila Jiskra i proti Kunčicím, které porazila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice se dostaly do vedení

První minuty zápasu se nesly v duchu nepřesností. Týmy nedávaly svému soupeři ani metr prostoru zadarmo, a oba celky se tak dopouštěly chyb a nepřesností při rozehrávce a kombinaci. Hostující gólman Ondřej Vítek se ukázal v 22. minutě, kdy zlikvidoval šanci domácích. Na druhé straně se střeleckým pokusem předvedl Tomáš Němec, jeho střela ale postrádala razanci, a proto s ní neměl domácí brankář Pavel Žižka problémy. Skóre se tak měnilo až pár minut před poločasem. V 38. si do vápna Kunčic neohroženě naběhl Josef Rubeš a překonal brankáře Vítka. Domácí Hořice si tak z prvního poločasu odnesly vedení 1:0. 

Kunčicím se nepodařilo srovnat krok

Hosté si svoji situaci zkomplikovali hned na začátku druhého poločasu. V 55. minutě chybně rozehrál kapitán Kunčic Tomáš Turek. Míč zachytil Zbyněk Nečesaný, který využil rozhozené obrany hostů a zvýšil vedení Hořic na 2:0.

 

Kunčice se nevzdávaly a svoji taktiku uzpůsobily útočné hře. Za svoji snahu byli hosté odměněni v 58. minutě, kdy střelou z přímého kopu nastřelili ruku domácího hráče, a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Michal Doležal, který překonal brankáře Žižku a snížil na rozdíl jediné branky. Kontaktní povzbudila hosty tak napůl. Kunčice sice držely balon, nedařilo se jim ale tvoření gólových šancí. Situace před domácí brankou řešili hosté nedůrazně a nepřesně, Hořicím se proto podařilo udržet těsné vedení až do konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Dnes byla k vidění spíše kopaná než fotbal, ale tři body se počítají a ostatní musíme rychle zapomenout.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , J. Rubeš [-] (66. J. Rozsévač [-] ) - M. Tomáš [-] (59. M. Vodnárek [-] ) , M. Skalský [-] (62. J. Antoš [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] - Z. Nečesaný [-] , J. Šedivý [-] (79. P. Kuneš [-] )

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - R. Kašprišin [-] (63. J. Srpek [-] ) , L. Rohlíček [-] , M. Zounar [-] (59. F. Hušek [-] ) , T. Turek [-] - P. Koza [-] (75. J. Žahourek [-] ) , P. Vítek [-] , J. Laštovička [-] , M. Šulc [-] - M. Doležal [-] , T. Němec [-]

ŽK: 24. M. Tomáš , 57. A. Vávra , 64. Z. Nečesaný , 78. J. Šedivý - 24. M. Zounar , 63. R. Kašprišin , 65. P. Koza .
Místo: Hořice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Fišer Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.