Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:2
(4:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nepolisy jasně přehrály České Meziříčí


Branky


0

Příjemné překvapení podzimní sezony z Nepolis si po dalším povedeném výkonu jasně poradilo s Českým Meziříčím, které fotbalisté Nepolis porazili 7:2, a zakončili tak své podzimní působení v A třídě na výborném šestém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu fotbalovější domácí

Nepolisy se v minulých kolech mohli opřít o bleskové vstupy do zápasu. Z aktivního úvodu mohli domácí těžit i v zápase s Českým Meziříčím. Už v 9. minutě se Nepolisy dostaly do vedení, když brankáře Patrika Havla překonal Tomáš Hanuš. Díky rychlé brance se domácí uklidnili a mohli s lépe plnit roli favorita. Nepolisy svého soupeře přehrávaly kombinační a nápaditou hrou a v dalším průběhu první půle navýšily své vedení.

 

Aktivní hra domácích přinesla další sklizeň v 23. minutě, kdy domácí vybojovali pokutový kop, který proměnil útočník Lukáš Pánek. Hosté značně znervózněli ve své obranné hře, čehož dokázali domácí využít k vytváření dalších nebezpečných situací před brankářem Havlem. Zaváhaní hostů využili domácí do konce první půle ještě dvakrát. V 37. minutě rozradostnil příznivce domácího týmu Martin Tlustý a o pár minut později se přes obranu Českého Meziříčí dostal Pavel Pokorný, který tak završil poločasové skóre 4:0. 

Nepolisy si pojistily výhru, kterou neohrozily ani dva zásahy hostů

V takřka rozhodnuté druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Nepolisy se bavily kombinační hrou, kterou jim místy rozhozená obrana Českého Meziříčí usnadňovala. Krátce po zahájení druhého poločasu domácí definitivně rozhodli o svém vítězství. V 51. minutě se prosadil Radek Zámečník, na kterého o pár minut později navázal dvougólový Lukáš Pánek. Nepolisy se tak dostaly do pohodového vedení 6:0 a jejich klid ještě posílil druhým gólem Radek Zámečník.

 

Ve zbytku zápasu Nepolisy mírně povolily v koncentraci a hosté se dočkali alespoň kosmetické úpravy skóre. Když už se během zápasu dostalo České Meziříčí do nebezpečné šance před brankářem Janem Markem, zradilo hosty zakončení. Výjimkou ale byla 74. minuta, kdy první gól Českého Meziříčí zařídil Jan Tomášek. O deset minut později vsítili hosté i druhou branku, když na konečných 7:2 dával Jakub Rezek. O třech bodech už však bylo rozhodnuto dávno před tím, Nepolisy zakončily podzim vysokou výhrou nad posledním Českým Meziříčím, které porazily 7:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Dnešní zápas podtrhl úspěšný vstup Nepolis do krajské A třídy. Od začátku jsme byli jednoznačně lepším týmem, dávali góly a bavili sebe i diváky. To je to, proč ten fotbal v Nepálu hrajeme.


Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] (75. T. Marek [-] ) , P. Pokorný [-] (79. J. Vaníček [-] ) , P. Pilař [-] - M. Tlustý [-] , J. Lihan [-] , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] (84. M. Spejchal [-] ) - J. Smadiš [-] (55. D. Šustr [-] ) , T. Hanuš [-] (63. R. Hanuš [-] )

FC České Meziříčí
P. Havel [-] - L. Baše [-] (77. P. Tomášek [-] ) , T. Havel [-] , M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] (55. J. Rezek [-] ) - V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] - M. Hovorka [-] , L. Havel [-] (9. T. Krajňák [-] )

ŽK: 56. R. Chaloupka .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nývlt Roman - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.