6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka zakončila podzim šestigólovou výhrou nad Třebechovicemi


Branky


14. P. Topič , 18. J. Vích , 35. Z. Přikryl , 68. M. Men , 69. P. Topič , 80. Z. Přikryl
0

Závěr podzimní části se Sobotce vyvedl, fotbalisté tohoto týmu v závěrečném kole jasně přehráli Třebechovice, a připsali si tak třetí výhru v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rychle dostali do vedení

Sobotka byla od úvodu zápasu lepším týmem. Domácí byli rychlejší a přesnější při práci s míčem a dařilo se jim diktovat tempo hry. Domácí se do zaslouženého vedení dostali díky dvě rychlým brankám. Ve 14. minutě poprvé překonal brankáře Damiána Jánského Petr Topič. Vedoucí branka domácí fotbalisty navnadila a o několik minut později se mohla Sobotka radovat podruhé, když na 2:0 zvyšoval Jakub Vích.

 

Sobotka se díky dvěma slepeným gólům dostala do herní pohody a s jistotou držela otěže zápasu ve svých rukou. Třebechovice se kvůli tomu k nějakému konstantnímu tlaku nedostávaly, když už se dostaly k jednorázovým akcím na polovině soupeře, dokázal jim stopku vystavit domácí gólman Michal Taneček. Domácí navíc dokázali své vedení ještě před poločasem navýšit, když v 35. minutě dával na 3:0 Zdeněk Přikryl. 

Slepenými góly Sobotka definitivně rozhodla o třech bodech

Do druhého poločasu nastupovala Sobotka v herním klidu, který jim dovolovalo tříbrankové vedení. Domácí se více drželi na balonu a svému soupeři nedávali ani ve druhém poločase příliš nadějí na teoretický zvrat. Sobotce se navíc podobně jako v prvním poločase podařilo vstřelit dva rychlé góly v krátkém časovém intervalu. V 68. minutě vsítil čtvrtý gól domácích Matouš Men, aby hned o minutu později navyšoval na 5:0 dvougólový Petr Topič. Za stavu 5:0 bylo definitivně rozhodnuto a domácí v poklidu dohrávaly poslední desítky minut podzimní sezony. Nepříjemného „kanára“ se hosté dočkali v 80. minutě, kdy se přes brankáře Michala Tanečka prosadil další dvougólový střelec Sobotky Zdeněk Přikryl. Sobotka tak dokráčela k jasné výhře 6:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér mužstva SK Sobotka: Utkání se nám povedlo, diktovali jsme tempo hry. Hosté nás ohrozili z několika šancí, ale ty jim vychytal spolehlivý Taneček. Konečný výsledek mohl být pro hosty daleko krutější, protože jsme neproměnili několik vyložených šancí. Hráči si za předvedený výkon zaslouží pochvalu. Velmi dobře utkání odřídila trojice rozhodčích.




Sestavy


SK Sobotka
M. Taneček [-] - T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] (77. V. Bárta [-] ) , T. Baster [-] , D. Šotka [-] - P. Topič [-] , P. Škopán [-] (79. J. Gerboc [-] ) , O. Knobloch [-] , J. Kubišta [-] (70. J. Kavalír [-] ) - J. Vích [-] (63. M. Men [-] ) , Z. Přikryl [-] (83. J. Nývlt [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
D. Jánský [-] - M. Lukášek [-] , R. Bíl [-] , P. Pokorný [-] , M. Vích [-] - M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , D. Hruška [-] , M. Ponikelský [-] - T. Lukášek [-] , J. Kolínek [-]

ŽK: 39. T. Lukášek , 57. M. Vích .
Místo: Sobotka. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Prokůpek Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.