0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy ubránily těsné vedení a zvítězily v Miletíně


Branky


0

Středeční předehrávka si pro nás nachystala vzájemné střetnutí dvou nováčků - Miletín na svém hřišti přivítal Nepolisy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Miletín prohrává

Domácí nevstoupili do zápasu špatně, dokázali si vytvořit šance, branka ale padla na druhé straně. V 16. minutě se do míče opřel Martin Tlustý a střelou do šibenice poslal Nepolisy do jednobrankového vedení. Hráči Miletína se i po obdržené brance snažili ze všech sil, dokázali si vytvořit tlak kolem pokutového území Nepolis, za záda brakáře Jana Marka ale žádná střela neprošla. 

Nepolisy své těsné vedení ubránily

I ve druhém poločase byla vidět snaha na domácích kopačkách. Kombinační hra se jim vedla a dokázali se dostat až k ohrožení hostující branky. Miletínu ale v zápase vázla koncovka. Nepolisy se ve druhém poločase spoléhaly na soustředěnou obranu a do občasných protiútoků se pouštěly jen s velkou opatrností. A jelikož se hraje na góly a všechny ostatní statistiky jsou "vedlejší", dokázaly Nepolisy své těsné vedení uhlídat a z Miletína si odvezly tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus - asistent trenéra SK Miletín: Po herní stránce to byl z naší strany velmi dobrý zápas. Je velká škoda, že jsme neproměnili celou řadu vyložených šancí a tím jsme se připravili o bodový zisk.




Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Kněžourek [-] , T. Novotný [-] , A. Leplt [-] (85. A. Lámr [-] ) , J. Hátle [-] - Š. Kulina [-] (74. M. Krátký [-] ) , O. Machačka [-] , L. Nálevka [-] , J. Němeček [-] - F. Vondrouš [-] , Z. Urban [-] (46. L. Andrle [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - P. Pilař [-] (87. T. Marek [-] ) , P. Pokorný [-] , P. Hanuš [-] , R. Zámečník [-] (20. D. Šustr [-] ) - P. Mizerík [-] (80. M. Ullmann [-] ) , J. Smadiš [-] , M. Tlustý [-] , J. Lihan [-] (91. R. Hanuš [-] ) , L. Pánek [-] - T. Hanuš [-]

ŽK: 10. P. Pilař , 21. T. Hanuš , 61. P. Pokorný , 78. J. Lihan .
Místo: Miletín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.