2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po výhře nad Týništěm se v Provodově radují z prvních bodů


Branky


38. O. Nejman , 74. M. Srkal
0

Zápas dvou nových tváří Krajského přeboru se o víkendu odehrál na hřišti Provodova, tamější postupující z 1. A třídy přivítal sestupujícího z Divize - Týniště nad Orlicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týniště se brzy dostalo do oslabení

V prvních minutách zápasu bylo na domácích vidět, že mají před loni divizním týmem respekt, což se projevovalo na kvalitě provodovské hry. Domácí byli nervózní v kombinaci ve středu hřiště, jejich nepřesné přihrávky nacházely kopačky hostů z Týniště. Ani hosté se nedokázali příliš prosadit před branku domácího gólmana Jana Rolejčka - jejich dlouhé nákopy dokázala rozhodnými zákroky zachytávat obrana Provodova. 

Důležitý a pravděpodobně rozhodující moment zápasu přišel už ve 23. minutě. Domácí mohli po rychlé kombinaci na jeden dotyk postupovat na bránu gólmana Rolejčka. Útočící hráč Provodova byl ale atakován hned dvěma hráči Týniště - za svůj skluz byl nakonec červenou kartou potrestán obránce Martin Pavlas. Následnou šanci z přímého kopu poslal domácí mimo Rolejčkovu branku. 

Domácímu týmu výhoda o jednoho hráče v poli očividně pomohla a setřásla z nich jejich prvotní nervozitu. Fotbalisté Provodova začali hrát s větší jistotou a ve 38. minutě jim byla odměnou vedoucí branka. Domácí zahrávali další přímý kop, tentokrát z větší vzdálenosti než ve 23. minutě, skákavá střela Ondřeje Nejmana však dokázala zaskočit brankáře Rolejčka a míč skončil v síti Týniště.

Hráči Provodova byli ve zbytku poločasu lepším týmem, jejich rychlá kombinace dělala prořídlé obraně Týniště problémy a domácí se dostávali do zakončení. 

Provodov využil přesilovku a získal tři body

Průběh hry byl ve druhém poločase podobný tomu, co domácí předváděli po faulu hostujícího Pavlase. Provodov se více držel na míči a aktivní kombinací nedával soupeři šanci k protiútokům. Domácí si vyprodukovali několik šancí, střelu z úhlu si ale brankář Jan Rolejček dokázal v 50. minutě pohlídat a v klidu ji chytil. 

Pojistku svému vedení přidali fotbalisté Provodova v 74. minutě. Domácí si vybojovali další možnost zahrávání přímého kopu, jejich střelu dokázala týnišťská zeď zblokovat, míč se ale odrazil k Marku Srkalovi, který neváhal ani vteřinu a tvrdou ranou vymetl pravý horní roh Rolejčkovy brány. Druhý gól Provodov definitivně uklidnil a zápas se dohrával v klidném tempu rozhodnutého zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Ondřej Nejman - asistent trenéra mužstva Sokol Provodov: Důležité utkání začalo z naší strany zbytečně nervózně, nedařilo se nám vytvořit kombinací na obranu soupeře větší tlak. Zlom nastal po červené kartě, kdy stopeři sestřelili pronikajícího hráče. Úvodní branka z trestného kopu nás uklidnila a druhý poločas se již hrál v naší režii. Pojistku přidal střelou z 25 m přímo do víka Mára Srkal a poté už se utkání dohrávalo! Tři body jsme pro psychiku potřebovali jako sůl..Pochvalu zaslouží s ,,citem pro hru" pískající rozhodčí.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - M. Tolda [-] , R. Goll [-] , R. Pfeifer [-] - K. Belák [-] , M. Srkal [-] , T. Fiedler [-] (77. P. Kratěna [-] ) , O. Nejman [-] - R. Metzner [-] (82. L. Bek [-] ) , M. Rojšl [-] (58. L. Khun [-] ) - D. Pařízek [-] (67. D. Bogusz [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - M. Novák [-] , J. Lemfeld [-] , J. Forejtek [-] , L. Hlaváč [-] , M. Winkler [-] , T. Urban [-] , A. Tomášek [-] (16. T. Voda [-] ) , L. Slezák [-] , M. Pavlas [-] , M. Matoušek [-] (51. Š. Ráček [-] )

ŽK: 45. M. Tolda , 57. R. Metzner . ČK: 23. M. Pavlas .
Místo: Provodov. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - KUBIŠTA Josef, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.