2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec porazil trutnovskou rezervu


Branky


39. D. Petrů , 79. K. Čáp
0

Červený Kostelec vstoupil do sezony v dobré formě a to chtěli hráči tohoto týmu potvrdit i v zápase proti Trutnovu, kterému se vůbec nedaří a na první body teprve čeká. V zápase proti Kostelci nebyl Trutnov jen sparring-partnerem. Hosté se dokázali domácím vyrovnat, ale na body to opět nestačilo, fotbalisté Trutnova si připsali pátou porážku a jsou bez bodu poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec se dostal těsně před poločasem do vedení

Oba týmy v prvním poločase předváděly útočný fotbal. Trutnov si dokázal vytvořit pár slibných šancí, hostující hráče ale srážel nedůraz a nepřesnost v zakončení, což mělo za následek to, že jejich střely končily buď mimo branku, nebo v rukavicích brankáře Jana Martínka. 

Fotbalisté Kostelce působili o něco jistějším dojmem, ani jim se ale dlouho nedařilo dotáhnout své akce do úplného konce. První úspěch tak přinesla až 39. minuta. K míči se dostal David Petrů a svým přesným zakončením poslal Červený Kostelec těsně před poločasem do uklidňujícího vedení. 

Domácí pojistili svoji výhru

Ve druhé půli se fotbalisté Trutnova snažili srovnat se soupeřem krok. Podobně jako v první půli je ale trápilo zakončení. Brankář Martínek si dokázal se všemi šancemi Trutnova poradit. Brankář Martínek měl ale občas co vyčítat svým spoluhráčům, kteří dávali útočícím hráčům Trutnova až příliš prostoru pro proniknutí do pokutového území. 

Červený Kostelec opět potvrdil větší klid a pohodu v 79. minutě. Záložní Kristián Čáp prokázal na rozdíl od protihráčů klid v zakončení a druhou brankou přinesl rozhodující náskok pro svůj tým. 

Dvoubrankové manko bylo pro hosty příliš velkým soustem, a když se jim ani ve zbytku zápasu nepodařilo protrhnout střelecké tápání, skončil zápas výhrou domácích 2:0.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , M. Vít [-] , L. Hlava [-] (30. D. Vejman [-] ) , M. Gross [-] , K. Čáp [-] (86. D. Poláček [-] ) , M. Fireš [-] , D. Hála [-] (76. J. Nývlt [-] ) , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - V. Kozák [-] , M. Kancok [-] , M. Vyhnánek [-] , T. Navrátil [-] , J. Turner [-] - P. Doubic [-] , D. Rejl [-] (83. R. Klossovski [-] ) , T. Groer [-] (73. J. Švorc [-] ) - R. Wimmer [-] (65. P. Kučera [-] ) - J. Jaroš [-]

ŽK: 65. K. Čáp , 90. M. Vít - 90. V. Kozák .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 327. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - DUJSÍK Martin, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.