4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec si připsal další výhru a porazil Vysokou


Branky


0

Fotbalisté Chlumce patří k nejlépe střílejícím týmům v Krajském přeboru. Tuto lichotivou statistiku potvrdili Chlumečtí i v utkání proti Vysoké, kterou porazili 4:1 a posunuli se na čtvrté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Chlumec se dostal do vedení

Úvodní minuty byly pro oba týmy "oťukávací". Fotbalisté Vysoké sice více drželi balon na kopačkách, obrana Chlumce je ale dokázala vytlačit z ideálních pozic pro přihrávku nebo střelu. Chlumec se do první vážné šance dostal v 8. minutě, domácí dostali míč do pokutového území, střelec Chlumce ale minul prázdnou branku a míč poslal vysoko nad. 

První změna skóre přišla ve 34. minutě. Jakub Hartman dostal přihrávku do pokutového území, míč dokázal ještě rychle píchnout pod brankáře Karla Menšla a poslal Chlumec do vedení. 

Fotbalisté Chlumce se snažili technicky projít přes bránící hráče Vysoké, to se jim vesměs dařilo, jejich akce ale nakonec dokázal zastavit poslední hráč Vysoké, který odvrátil nebezpečí. 

V dalším průběhu poločasu si obrany obou týmů počínali poměrně jistým dojmem, veškeré možné nebezpečí stíhali obránci hasit včas i na poslední chvíli. Branka pro v první půli nepadla a aktivnější Chlumec slavil průběžné vedení 1:0.

 

Chlumec rychlými góly upevnil vedení

Úvodní minuty druhého poločasu byly gólové na obou stranách. Ve 47. minutě hosté využili nepovedeného odkopu brankáře Ladislava Kukala. Vysoká se dostala k centru do pokutového území, který do sítě usměrnil Vojtěch Pražák. 

Hned v 51. minutě si domácí vzali své vedení zpět. Po faulu Vojtěcha Pražáka zahrávali Chlumečtí přímý kop a centrem se dostali do pokutového území. Míč ve vápně našel Pavla Nováka, který nadvakrát překonal gólmana Menšla a Chlumec se dostal do vedení 1:2.

Za pár okamžiků se domácí prosadili znovu. Chytrou přihrávku do "kapsy" mezi brankářem a obranou Vysoké dostal David Koubek, který pohotovou střelou zvýšil na 3:1.

 

Fotbalisté Chlumce se dostali do herní pohody a svůj náskok už nepustili. V úplném závěru přidali domácí ještě čtvrtý zásah. Ve druhé minutě nastavení hráli hosté vabank a jejich risk jim nevyšel. Domácí se dostali k rychlému přečíslení, které brankou vyřešil Miroslav Kučera. Chlumec tak mohl slavit výhru 4:1.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] (77. M. Kučera [-] ) , J. Kučera [-] (90. J. Vopátek [-] ) , D. Jelínek [-] , J. Hanuš [-] (46. P. Novák [-] ) , P. Pilař [-] (46. P. Janda [-] ) , J. Veselský [-] , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] (85. O. Kycelt [-] ) , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - Z. Dušek [-] (85. M. Olšák [-] ) , M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] , J. Píša [-] - P. Samek [-] , J. Podlipný [-] , M. Haken [-] , V. Pražák [-] - V. Bělka [-] , J. Homolka [-]

ŽK: 45. M. Bráborec , 70. D. Jelínek , 88. M. Kučera - 48. V. Pražák .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Medlík Karel - HRON Miroslav, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.