4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec porazil Rychnov


Branky


0

Fotbalisté Rychnova, kteří si v minulém kole připsali první body proti Trutnovu, chtěli navázat na tento úspěch a přidat další body proti Červenému Kostelci. Kostelečtí ale měli také co napravovat, v minulých dvou kolech odešli poraženi a tuto sérii chtěli přerušit tento víkend. Červenému Kostelci se tento cíl nakonec splnil a na domácím hřišti porazil Rychnov 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červený Kostelec se rychle dostal do náskoku

Hosté do své základní jedenáctky začlenili hned tři útočníky, kteří měli slibovat ofenzivní nálady rychnovského celku. Jako první šli ale do vedení domácí, kteří se poprvé trefili už v 6. minutě, a to díky Lukáši Hlavovi. 

Fotbalisté Rychnova se snažili zjednodušovat svoji hru a dlouhými přihrávkami vysílat útočníky do samostatných úniků. Tyto snahy se ale hostům příliš nedařily a několikrát je zastavil praporek pomezního rozhodčího.

V 15. minutě navíc přišel další zásah domácího týmu. Kostelečtí rozehráli akci po pravé straně hřiště a poslali centr do vápna Rychnova. V pokutovém území čekal Ondřej Koval, který z malého vápna prostřelil Marka Pěničku a poslal svůj tým do dvougólového náskoku. 

Ani za takto nepříjemné situace se hosté nevzdávali a v 19. minutě se jim vyplatilo napadání kostelecké rozehrávky. Domácí znervózněli a k míči se dostal Roman Zajíček, který dokázal prostřelit brankáře Jana Martínka.

Žádnému z týmů se nedala upřít snaha o vstřelení další branky. Hosté se hnali za vyrovnáním, v 25. minutě se dokázali dostat do vápna Kostelce, domácí obrana ale dokázala jejich akci vytlačit do krajních prostorů, a eliminovat tak potenciální nebezpečí.

První poločas tak skončil těsným vedením Červeného Kostelce 2:1.

Domácí navýšili vedení už v první minutě druhé půle

Do druhého poločasu vstoupili domácí rozhodným krokem. V 46. minutě přenesli dlouhou přihrávkou hru do vápna Rychnova, kde si útočící hráči narazili balon hlavami, a Dominik Vejman uklidil balon do rychnovské sítě. Jak jinak než hlavou. Pojistka ve vedení domácí tým ještě více uklidnila a Kostelec tak postupně získával větší převahu na balonu. 

Domácí se snažili pronikat do vápna hostů pomocí centrů z obou stran. Jejich centry však byly mnohdy příliš dlouhé, takže na ně útočící hráči nedosáhli. Finální podobu dal výsledku Ondřej Koval, který se podruhé v zápase prosadil pět minut před koncem. V 85. minutě dostal Koval přihrávku od svého spoluhráče, kterého napadal brankář Pěnička, a Koval namířil svoji hlavičku přesně do odkryté branky.

Červený Kostelec se tak po dvou porážkách mohl radovat z vítězství 4:1 nad Rychnovem. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] (86. J. Nývlt [-] ) , T. Martínek [-] (76. M. Barták [-] ) , O. Koval [-] , M. Vít [-] (46. D. Vejman [-] ) , L. Hlava [-] , M. Gross [-] , M. Fireš [-] , D. Hála [-] , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - F. Brož [-] (55. P. Müller [-] ) , M. Valášek [-] , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] - D. Trejtnar [-] (55. J. Jedlinský [-] ) , R. Zajíček [-] (65. J. Počtýnský [-] ) , M. Semerád [-]

ŽK: 8. M. Pups .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 372. Rozhodčí: Miškář Karel - BUCHTA Petr, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.