Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zvládla zápas na hřišti Červeného Kostelce


Branky


0

Vysoká míří v této sezoně vysoko a tento záměr potvrdila i na hřišti Červeného Kostelce. Hosté se zde prezentovali vyzrálou hrou a zaslouženě zvítězili 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Vysoké

V prvních minutách zápasu drželi balon domácí fotbalisté. Jejich nakopávané balony ze středu hřiště však nacházely pouze hlavy obránců Vysoké. V 8. minutě se hostům podařilo svižně přejít do útoku, ze kterého vybojovali rohový kop. Místo centru do vápna rozehráli hosté nakrátko a až potom poslali střílený centr do pokutového území Červeného Kostelce. Prudký balon proletěl celou šíří vápna odrazil se k Josefu Homolkovi. Útočník Vysoké dlouho nečekal a pohotově nasměroval balon do pravého dolního rohu branky Jana Martínka. Domácí gólman byl proti Homolkově střele bezmocný, a Vysoká se tak dostala do vedení. 

Brzké vedení hosty nakoplo k sebejistému výkonu. Vysoké se dařila kombinace a soupeře k žádné větší šanci nepouštěla. Ani hostům se však další šance na zvýšení skóre nepodařilo využít, a první poločas tak skončil 0:1.

Hosté si pojistili vedení

Ve druhém poločase se hostům podařilo přidat brankovou pojistku. V 62. minutě se po postupné kombinaci Vysoké dostal k balonu v pokutovém území Jan Podlipný. Záložník Vysoké dlouho neváhal a střelou pod břevno zvýšil vedení hostů na 0:2. Gólová pojistka hosty pobídla k jistějšímu výkonu a ještě větší kontrole nad zápasem. 

Domácí se snažili korigovat výsledek a vykřesat kontaktní branku. Při přechodu do útoku je však zrazovaly finální přihrávky, které často končily mimo hřiště nebo na kopačkách obránců Vysoké. 

Hosté pokračovali v aktivní hře a v 75. minutě se jim podařilo přidat třetí branku. Jan Škvrňák zachytil nepřesný výkop brankáře Jana Martínka, potáhl míč po levé straně hřiště a nadýchaným centrem poslal míč do pokutového území domácích. Ve vápně si na zadní tyč naběhl Josef Homolka a ve skluzu dokázal doklepnout míč do odkryté branky. 

V závěru zápasu se domácí snažili alespoň o čestný zásah. Kostelci se podařilo vytvořit si tlak na polovině Vysoké, hosté se ale dokázali osvobodit a do rychlého brejku se dostal Jan Škvrňák. Záložník Vysoké se rozběhl po levém křídle, ve vápně udělal kličku do středu hřiště a obstřelem na zadní tyč vstřelil čtvrtou branku Vysoké. Hosté tak dokráčeli k výhře 0:4 a z Červeného Kostelce si odvezli tři body.

 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: Výsledek je pro domácí vzhledem k vývoji utkání až příliš krutý. Nám se povedl vstup do utkání, když jsme dokázali proměnit druhou šanci, kterou jsme si vytvořili. Poté jsme byli v prvním poločase lepším týmem a domácí jsme k ničemu vážnějšímu nepustili. Ve druhé půli jsme někdy i s potřebnou dávkou notného štěstí přečkali tlak domácích a po oku lahodící kombinaci Hakena s Podlipným rozhodli o osudu utkání. Jsem s pokojen s výkonem, předvedenou hrou i body. Pochvalu si zaslouží i rozhodčí.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , O. Koval [-] , M. Vít [-] , M. Gross [-] , K. Čáp [-] (82. J. Máslo [-] ) , J. Hypius [-] , M. Fireš [-] (46. K. Havlíček [-] ) , D. Hála [-] , D. Škoda [-]

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , P. Lunda [-] , Z. Dušek [-] - J. Podlipný [-] (86. J. Píša [-] ) , J. Škvrňák [-] , M. Haken [-] , V. Pražák [-] (82. P. Duben [-] ) - J. Homolka [-] , V. Bělka [-] (89. M. Píša [-] )

Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 270. Rozhodčí: Pešava Otakar - HORSKÝ Leonard, GEREG Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.