2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy neudržely vedení a v Červeném Kostelci zvítězily až po penaltách


Branky


0

Červenému Kostelci se ve druhém poločase podařilo zaskočit favorita a díky díky brance v závěru zápasu vybojovali domácí remízu. I přes toto drobné zaváhání zůstávají Kratonohy první, čtyři body před Náchodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kratonohy se dostaly do vedení

Kratonohy byly v prvním poločase podle očekávání aktivnější a už v prvních minutách se dostaly k několika příležitostem. Snahy hostů o zakončení však končily mimo domácí branku, kterou hájil Jan Martínek. První změna skóre přišla v 23. minutě, kdy po pravé straně utekl Pavel Němeček a jeho centr do vápna skončil po teči v domácí brance. 

Hostům se dařil přechod do útoku a v 29. minutě nebezpečně proplachtil jejich centr domácím pokutovým územím. V 36. minutě se domácí obrana dopustila hrubé chyby, kdy do běhu namazala Davidu Joštovi. Hráč Kratonoh se rychle dostal před brankáře Martínka a prudkou přízemní střelou zvýšil na 0:2.

Domácí nebyli zalezlí v obraně a ofenzivním hráčům Kostelce se několikrát podařilo dostat ke střele. S jejich pokusy si však Jaroslav Klofanda v brance Kratonoh věděl rady, a první poločas tak skončil vedením hostů 0:2.

Domácí se v závěru zvedli a podařilo se jim vyrovnat

Ve druhém poločase mohli hosté navýšit své vedení i díky standardním situacím. Přímý kop Jiřího Kořínka ze 49. minuty hodně překvapil brankáře Martínka, který míč na brankové čáře vyrazil, a kosteleckému brankáři ještě okamžik trvalo, než míč zkrotil úplně. V 59. minutě rozehrával Kořínek další přímý kop a tentokrát se jeho střela odrazila od spojnice domácí branky. Kratonohy se dostávaly do zakončení, navýšit vedení se jim ale nepodařilo. V 71. minutě se proto ozvali domácí. Obrana hostů dala na hranici pokutového území příliš mnoho prostoru Jakubu Hundákovi, který z voleje odrazil míč od levé tyče do sítě Kratonoh.

Domácí v závěrečných minutách vycítili šanci, které se nechtěli jen tak vzdát. V 86. minutě se Kostelec dostal po centru z levé strany do vápna hostů, zakončení z penaltového puntíku však skončilo vysoko na Klofandovou brankou. Kostelečtí se nadále snažili dostat k šancím díky centrům a následným dorážkám. V 90. minutě poslal dlouhou přihrávku do vápna Kratonoh Michal Fireš, přes hradbu těl se balon dostal až k Lukáši Hlavovi, který z otočky propálil brankáře Klofandu a vyrovnal na 2:2. 

 

 

V první sérii zaváhali oba střelci. Kosteleckého exekutora vychytal Klofanda a obránce Kratonoh Pavel Němeček minul branku. Ve druhé sérii se Jiřímu Kořínkovi nepodařilo napodobit Antonína Panenku a Jan Martínek, který už byl na zemi, stihl jeho lob chytit. Ve třetí sérii na rozdíl od Marka Kuliče neuspěl Kristián Čáp. Kostelec nebyl úspěšný ani ve čtvrté sérii a Kratonohy se díky Danielu Hrůšovi dostaly do vedení 1:2. V závěrečné sérii se trefili střelci na obou stranách, Jiřímu Kořínkovi vyšel lob lépe než o pár minut dříve, a Kratonohy tak zvítězily 2:3. 



Ohlasy k zápasu



FK Kratonohy
Martin Nun - trenér mužstva TJ Sokol Kratonohy: V prvním poločase jsme domácí přehráli a po zásluze se dostali do dvoubrankového vedení. Druhý poločas jsme odehráli laxně, domácí snížili a v 92. minutě zaslouženě vyrovnali. Penalty není třeba komentovat.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , M. Vít [-] , L. Hlava [-] , M. Gross [-] , K. Čáp [-] , J. Hypius [-] (82. M. Fireš [-] ) , D. Hála [-] (46. J. Hundák [-] ) , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

FK Kratonohy
J. Klofanda [-] - R. Mládek [-] , J. Kořínek [-] , M. Kulič [-] , D. Hamák [-] , D. Jošt [-] (46. J. Fidra [-] ) , Z. Semelka [-] , D. Franc [-] (68. T. Jiroutek [-] ) , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

ŽK: 48. M. Gross , 59. K. Čáp , 62. L. Hlava , 67. P. Bárta - 73. D. Hamák , 89. P. Němeček , 90. R. Mládek .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 327. Rozhodčí: Otava Marian - MEDLÍK Karel, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.