4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nad Orlicí zvládl zápas s Červeným Kostelcem a je třetí


Branky


0

Zpočátku vyrovnaný zápas mezi domácím Kostelcem nad Orlicí a Červeným Kostelcem rozhodli domácí ve druhém poločase, kdy vstřelili dvě branky a odskočili svému soupeři na konečný rozdíl tří branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s lepším koncem pro domácí

Úvod zápasu se lépe vydařil fotbalistům Kostelce nad Orlicí. Domácím se sice zpočátku nedařily pokusy o dlouhé nakopávané balony, v 6. minutě ale míč po levé straně hřiště potáhl Matěj Cvejn, hra se přenesla na pravou stranu, kde měl více volného prostoru František Kadavý. Záložník Kostelce se dlouho nerozmýšlel a napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti. Jeho skákavá střela překvapila brankáře hostů Jana Martínka a skončila za jeho zády.

V dalším průběhu hry domácí více drželi balon a hrozili hlavně po levé straně. V 13. minutě se do pokutového území dostal Jan Švandrlík a jeho technická rána je těsně minula levý roh Martínkovy branky. Ve 20. minutě nebezpečně zahrozili hráči Červeného Kostelce, kteří se pohlednou kombinací na jeden dotek dostali až do vápna domácích, následná střela ale přeletěla břevno branky Lukáše Junka. 

Červenému Kostelci se podařilo vyrovnat v 26. minutě. Vysoký centr se standardní situace dokázal hlavou do branky usměrnit David Škoda. I za vyrovnaného stavu domácí více drželi balon, Červený Kostelec se však několikrát dostal k rychlým protiakcím. V 33. minutě se hostům podařilo přečíslit domácí a tři fotbalisté Červeného Kostelce se řítili proti dvěma obráncům domácích. Akci zakončili hosté střelou, se kterou si brankář Junek poradil hokejově a pokus Červenokosteleckých vyrazil ramenem. Po následném rohovém kopu se hostům podařilo usadit se kolem vápna domácích a Junek musel předvést další pohotové zákroky, aby udržel vyrovnaný stav. Ve 34. minutě to hosté zkoušeli dokonce nůžkami, akrobatické zakončení však skončilo mimo branku. 

V 38. minutě se domácím podařilo hru uklidnit a několikrát si ve středu hřiště vyměnili balon. Nakonec svoji další útočnou akci rozehráli na pravou stranu, odkud také přišel centr do pokutového území. Ve vápně Červeného Kostelce byl trestuhodně osamocený Jan Švandrlík, který hlavou zakončil do sítě. První poločas už vyrovnání hostům nepřinesl, a do kabin se tak šlo za stavu 2:1. 

Domácí dvěma góly zlomili odpor Červeného Kostelce

Ve druhém poločase se oba týmy snažily hrát ofenzivně. Domácí chtěli navýšit své vedení, hosté toužili po vyrovnání. V 50. minutě rozběhl akci po pravé straně Matěj Cvejn a poslal přihrávku Janu Švandrlíkovi, ten si míč nezpracoval úplně přesně, a proto ho dokázal brankář Jan Martínek schovat pod svým tělem. Hosté se aktivně snažili o vyrovnání a už v 51. minutě jejich hlavička jen těsně minula pravou tyč Junkovy branky. 

Naděje na vyrovnání hostům poklesly v 65. minutě. Tehdy rozhodčí odpískal pokutový kop po té, co se centr z pravé strany odrazil od ruky jednoho z bránících hráčů Červeného Kostelce. K nařízené penaltě se postavil Antonín Řehák a bezpečně zvýšil vedení domácích na 3:1. Obdržená branky hosty poznamenala a hráči Červeného Kostelce už se tolik nedostávali do nebezpečných šancí. V 75. minutě navíc domácí přidali čtvrtý gól. Celá gólová akce domácích se zakládala na dvou přihrávkách. Výkop brankáře Junka prodloužil středový hráč na rozběhnutého Vladimíra Bartoše, záložník domácích se tak dostal k rychlému úniku a sám postupoval proti brance Červeného Kostelce. Svůj postup vyřešil Vladimír Bartoš na jedničku a přízemní prudkou střelou prostřelil brankáře Martínka. 

Hosté již neměli ve zbytku zápasu sílu na jakoukoliv dramatizaci utkání, a Kostelec nad Orlicí si tak došel k další výhře. Tým Kostelce je nyní na třetím místě tabulky a na druhý Náchod ztrácí pouhé dva body. Zápas následujícího kola mezi Kostelcem nad Orlicí a Náchodem tak už teď slibuje atraktivní podívanou. 



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] , J. Mlynář [-] - L. Plocek [-] (56. V. Bartoš [-] ) , M. Cvejn [-] , P. Klapal [-] , F. Kadavý [-] (90. T. Kozel [-] ) - J. Švandrlík [-] (87. J. Šrámek [-] ) , D. Krupka [-] (62. D. Marek [-] )

TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , J. Hundák [-] , L. Hlava [-] , M. Gross [-] , K. Čáp [-] , J. Hypius [-] (84. J. Nývlt [-] ) , D. Hála [-] (71. M. Fireš [-] ) , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

ŽK: 24. J. Švandrlík , 73. P. Klapal - 57. K. Čáp , 65. M. Gross .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 240. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - BAČO Ondřej, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.