2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec přehrál Týniště


Branky


0

Červený Kostelec byl po většinu zápasu aktivnějším a rychlejším týmem. Převaha domácích přesto nebyla na skóre příliš znát, a Kostelečtí tak museli být do poslední minuty na pozoru. Výhru 2:1 si ale vzít nenechali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný pohyb domácího týmu

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a už v 1. minutě se po rohovém kopu do zakončení dostal Dominik Vejman. Na svém místě však byl brankář Jan Rolejček, který míč vyrazil na další roh. Červený Kostelec i v dalších minutách větral obranu Týniště především po levé straně, na které se aktivně pohyboval Lukáš Hlava. Domácím se dařilo aktivní napadání soupeřovy rozehrávky, což často vedlo k zisku míče na útočné polovině. V 9. minutě k hlavičce v malém vápně dostal Lukáš Hlava, jeho pokus o zakončení na zadní tyč ale skončil mimo.

Červenokostelečtí hráli ve vysokém tempu, a hosté se proto jen s obtížemi dostávali do útoku. V 17. minutě hosté vybojovali míč u postranní čáry a k postupu proti domácí brance se dostal Karel Baťha. Gólmanovi, který kvůli absenci hráčů musí v posledních zápasech zaskakovat v útoku, chyběla podpora spoluhráčů, a Baťhova střela zpoza vápna proto netrefila branku.

 

Domácí byli silnější ve středu hřiště. Ve 22. minutě dobrým skluzem vybojoval míč David Hála, který si stihl narazit s Martinem Vítem, jeho následná střela ale netrefila branku Jana Rolejčka. O minutu později domácí prostrčili další balon za týnišťskou obranu, proti nabíhajícímu Lukáši Hlavovi ale výborně vyběhl gólman Rolejček. Po půlhodině hry našel Hlava ve vápně Tomáše Martínka. Ten byl v pokutovém území úplně sám, zakončení mu ale vůbec nesedlo a brankář Rolejček nemusel zasahovat. V 41. minutě Ondřej Koval patou tečoval centr z pravé strany, ani toto technické zakončení si ale cestu za Rolejčkova záda nenašlo. Fotbalisté Červeného Kostelce hráli v prvním poločase rychlý kombinační fotbal, před brankářem Týniště ale domácím chyběla přesnost, a první poločas tak skončil bez branek. 

Červený Kostelec přidává k aktivní hře i góly

Co se domácímu týmu nepodařilo během první půle, se vyvedlo hned po čtyřech minutách druhého poločasu. Ve 49. minutě nápaditým lobem přehodil obranu Týniště Karel Havlíček. K míči se v pokutovém území dostal Martin Vít, který poslal míč pod vybíhajícím Rolejčkem do sítě.

V druhé půli už se více do hry dostávali i hosté. V 57. minutě hledal vzdušnou přihrávkou Karel Baťha svého spoluhráče Matěje Nováka. Centr ale nebyl příliš přesný, což se podepsalo i na Novákově zakončení.

Červený Kostelec podobně jako v prvním poločase ostřeloval branku hostů s velkou intenzitou. Podobně jako v prvním poločase ale domácím chyběla přesnost v zakončení. Přesto se domácí gólové pojistky dočkali. V 72. domácí vystihli nepřesnou přihrávku Lukáše Slezáka a rychlý protiútok rozběhl Lukáš Hlava. Před pokutovým územím postrčil Hlava míč na Sebastiana Stelziga, ten z úhlu překonal brankáře Rolejčka, míč však skončil pouze na tyči. Na štěstí pro domácí se míč odrazil k Tomáši Martínkovi, který dorážkou do prázdné branky zvýšil na 2:0.

 

Ani za takového stavu se hostě nemínili vzdát. A v 78. minutě snížili na 2:1. Skvělou spolupráci předvedli týnišťští Winklerové, Marek si před pokutovým územím narazil s Janem, překonal tak dva obránce domácích a prudkou střelou pod břevno Marek Winkler snížil. Možnému rozletu hostů ale o tři minuty přistřihl křídla Petr Bartoš, který po faulu viděl druhou žlutou kartu, a Týniště tak muselo posledních deset minut dohrávat v deseti. Ve zbytku zápasu se Týniště dostal už jen k několika standardním situacím, po kterých branky nepadly. Červený Kostelec se tak mohl radovat z výhry 2:1. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
D. Balcar [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] (77. J. Máslo [-] ) , D. Vejman [-] , O. Koval [-] (90. J. Svoboda [-] ) , M. Vít [-] , L. Hlava [-] , S. Štelzig [-] (91. M. Barták [-] ) , D. Hála [-] , K. Havlíček [-] , P. Bárta [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - K. Baťha [-] , J. Hladík [-] , M. Novák [-] , R. Hrubý [-] , L. Provazník [-] , J. Winkler [-] , M. Pavlas [-] (54. P. Bartoš [-] ) , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-]

ŽK: 86. K. Havlíček - 43. L. Slezák , 54. L. Provazník , 73. P. Bartoš , 89. R. Hrubý . ČK: 81. P. Bartoš .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 305. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - RYCHTÁR Tomáš, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.