3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod porazil Cidlinu


Branky


33. P. Simon , 42. P. Simon , 64. M. Brich
0

Cidlina dokázala být Náchodu nebezpečným soupeřem. Hosty ale zbrzdila chyba v závěru poločasu, která vedla ke gólu, a smůla v zakončení. Náchodští tak dovedli poslední podzimní zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba v závěru poločasu srazila hosty na kolena

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Náchodští fotbalisté se v prvních deseti minutách usadili na polovině Cidliny a ohrožovali její branku. V 8. minutě posílal Martin Malý centr na Aleše Říhu, náchodský záložník ale na Malého centr nedosáhl. O několik minut později se z úctyhodné vzdálenosti napřáhl Martin Punar, ani on však neměl štěstí a jeho střela minula branku.

S přibývajícím časem hosté vyrovnali hru a začali se dostávat do šancí. V 25. minutě se k dorážce před brankářem Vikem dostal Pavel Mejstřík, jeho prudká střela ale trefila pouze břevno. V 26. minutě dobíhal míč na útočné polovině Marek Koštíř, domácí gólman David Vik ale vyběhl včas, a vykryl tak Koštířovu střelu.

 

V 33. minutě rozehrávali domácí rohový kop, který obrana Cidliny odvrátila pouze na hranici pokutového území. V těchto místech se pohyboval Patrik Simon, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a poslal Náchod do vedení. Kráce před koncem poločasu přišla Cidlinu velmi draho chyba Ladislava Pavlaty. Obránce Cidliny pouštěl míč do autu, náchodský Ondřej Vrabec ale dokázal balon vybojovat a přihrát Patriku Simonovi před prázdnou branku. Patrik Simon vstřelil svoji druhou branku zápasu a završil poločasové vedení domácích. 

Náchod si pojistil vedení a dovedl zápas do vítězného konce

Na začátku druhého poločasu se hosté nastěhovali na polovinu soupeře. Ze svého tlaku si ale Cidlina nevytvořila gólovou příležitost. V 64. minutě tak definitivně rozhodli domácí. Náchodští fotbalisté ukázali sílu v osobních soubojích, vyháčkovali se od postranní čáry a po centru do pokutového území se střelecky prosadil Marek Brich. Náchod definitivně přebral otěže zápasu a kontroloval své vedení. V 72. minutě se k další střele zpoza vápna dostal Patrik Simon, jeho nadějný pokus ale vyrazil brankář Průcha na roh. V 88. minutě postupoval na brankáře hostů Roman Pípek, jeho pokus o lob ale stihl gólman Průcha vyškrábnout. Náchod tak uzavřel své podzimní představení v soutěži výhrou 3:0 nad Cidlinou. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Kvalitní utkání, mladý ambiciozní celek hostí se snažil o rychlý kombinační fotbal. My jsme byli úspěšní, protože jsme vstřelili tři branky, a to rozhodlo. Kdyby dal soupeř první branku, tak kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo.




Sestavy


FK Náchod
D. Vik [-] - P. Rompotl [-] , J. Kábrt [-] , M. Punar [-] , P. Panenka [-] - O. Vrabec [-] (79. A. Akpem [-] ) , L. Říha [-] (70. J. Vaněček [-] ) , P. Simon [-] , M. Brich [-] , T. Vejprava [-] (66. R. Pípek [-] ) - M. Malý [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] (70. P. Obermajer [-] ) - P. Mokošín [-] , J. Matějka [-] , L. Pavlata [-] (46. M. Široký [-] ) , M. Vincour [-] - M. Koštíř [-] , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] , J. Věchet [-] , P. Mejstřík [-] - J. Dítě [-] (70. D. Průcha [-] )

ŽK: 24. J. Kábrt , 76. O. Vrabec - 45. M. Koštíř , 59. J. Dítě .
Místo: Běloves, tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nádeník Zdeněk - TRDLA Filip, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.