Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy si poradily i s Dobruškou


0

Kratonohy, které v úvodních dvou kolech působily suverénním dojmem přivítaly na svém hřišti Dobrušku. Domácí opět potvrdili svoji kvalitu a soupeře porazili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před kratonožskou bouří

Dobruška přijela na půdu Kratonoh bez přebytečného respektu a strachu, což se projevovalo v prvních minutách zápasu. V těch se hosté dokázali dostat do několika střeleckých příležitostí, brankář Jaroslav Klofanda si ale se střelami hostů dokázal poradit. V 16. minutě se k opakovanému centru dostal hráč domácích Marek Kulič, jeho centr ale před Jiřím Kořínkem sbalil brankář Dobrušky Jiří Jaška. 

Skóre se poprvé měnilo ve 22. minutě, kdy Matěj Jilemnický otřel svoji střelu o tyč Jaškovy branky a poslal Kratonohy do vedení. V následujících minutách dokázali domácí držet Dobrušku pod tlakem, místo branky z tlaku vytěžili několik rohových kopů. Do zajímavé situace se domácí řítili na branku Dobrušky, brankář Jaška, ale odvrátil nebezpečí netradičním zákrokem - zády - i proto, že byl na hranici pokutového území.

V 39. minutě poslala Dobruška vysoký centr do pokutového území, kde konečky prstů hasil nebezpečí brankář Klofanda. Ve 42. minutě prostrčil Kulič balon na Kořínka a oba postupovali na branku Dobrušky, útočníci Kratonoh si ale spíše překáželi, a zakončení tak postrádalo razanci. Ve 43. minutě postupoval ze strany Radek Mládek, jeho zakončení ale skončilo mimo branku Dobrušky.

Poločas bohatý na šance tak skončil 1:0.

Přihrávky Marka Kuliče

Kratonohy pokračovaly v útočném pojetí hry i ve druhém poločase a úspěch se dostavil už ve 47. minutě. Radek Mládek byl faulován v pokutovém území a penaltu s jistotou sobě vlastní proměnil Jiří Kořínek. 

Nedlouho poté Kratonohy udeřily znovu. Mládek dostal od Kuliče přihrávku do pokutového území a přízemní střelou překonal brankáře Dobrušky potřetí. Kratonohy na hřišti dominovaly a v 56. minutě přišla další trefa. Marek Kulič našel v pokutovém území Jiřího Kořínka a ten se před odkrytou brankou nemýlil. 

V 62. minutě hostující Marcel Hájek neprojevil snahu vyhnout se střetu s brankářem Klofandou, který měl míč ve své moci, a srazil ho na zem. Rozhodčí mu za tento nesportovní zákrok udělil žlutou kartu. V 67. minutě se Dobruška dostala do šance, situaci ale zachránil Klofanda, který včas vyběhl a zmenšil střelecký úhel střelci hostů.

Marek Kulič se chtěl fotbalem hlavně bavit, což ukázal v 70. minutě. Nejprve efektivně obešel obránce hostů, narazil si míč s Tomášem Jiroutkem a křižnou přihrávkou hledal na zadní tyči Jana Fidru, ten ale míč netrefil. Kulič i ve zbytku zápasu zásoboval své spoluhráče výbornými přihrávkami, Kořínek i Veverka však ztroskotali na brankáři Jaškovi, a atraktivní zápas tak skončil 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Kratonohy
Martin Nun - trenér mužstva TJ Sokol Kratonohy: Hosté se první poločas představili jako rovnocenný soupeř, hlavně v bojovnosti a pohybu na hřišti. Po rozmluvě v kabině se naše hra změnila a na hřišti jsme předváděli kvalitní fotbal, který snese přísnější měřítka. Jsem rád že jsme udrželi nulu a zvládli vložené kolo.




Sestavy


FK Kratonohy
J. Klofanda [-] - J. Kořínek [-] , R. Mládek [-] , M. Kulič [-] , J. Fidra [-] (77. J. Štěpánek [-] ) , T. Jiroutek [-] (80. L. Veverka [-] ) , Z. Semelka [-] , M. Jilemnický [-] (72. D. Franc [-] ) , J. Huňák [-] , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-]

SK Dobruška
J. Jaška [-] (88. J. Šenkýř [-] ) - L. Žid [-] , P. Fišer [-] , J. Effenberk [-] - R. Ulrych [-] (73. Z. Štěpán [-] ) , R. Čopík [-] , J. Mikušík [-] , O. Polák [-] - M. Hájek [-] (62. J. Hubáček [-] ) , M. Jirásek [-] , A. Hašek [-] -

ŽK: 22. P. Fišer , 62. M. Hájek , 77. L. Žid .
Místo: Kratonohy. Rozhodčí: Vítek Pavel - MLYNÁŘ Michal, ŘÍHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.