D. Brda 37.
1:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:5
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Flajšingr na to sám nestačil, Tatran pokračuje na vítězné vlně


Branky


37. D. Brda - 27. M. Hájek , 75. J. Kučera , 81. D. Dolák , 93. D. Dolák , 96. D. Dolák
12

Svou formu mohl Tatran potvrdit na jesenickém letišti. Domácí ale zažívají dobrou sezonu a dalo se čekat, že rakovnický tým čeká pořádná fuška. Opak byl pravdou. Hosté od začátku šlapali do plných a nebýt výborného Flajšingra, byl by to debakl už o poločas. Poločasová remiza byla pro Jesenici úspěchem. Druhý poločas ale nabídl tatranskou dominanci, v rámci které si hosté dovolili neproměnit pokutový kop. Ani výborný výkon domácího brankáře nestačil na konečný výsledek 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, obránce: Tatran byl od začátku zápasu lepším týmem. V prvních minutách nás podržel brankář Flajšingr, který chytil tři nebo čtyři gólovky a pořád byla naděje na dobrý výsledek. Počáteční tlak soupeře jsme ustáli a paradoxně jsme mohli jít do vedení. Pros šel sám na brankáře, ale bohužel neproměnil. Do kabiny jsme šli s nadějným výsledkem 1:1. S výsledkem jsme byli spokojeni, s předvedenou hrou ne. Ve druhém poločase si Tatran vytvořil znovu tlak, přidal čtyři góly a zaslouženě vyhrál. A to ještě hosté neproměnili penaltu, kterou Flajša chytil.

TJ Tatran Rakovník
Adam Beneš, kapitán: Do utkání jsme opět vstoupili velmi dobře a vytvořili si několik příležitostí. Celou dobu hry jsme drželi míč na svých kopačkách a hru kontrolovali. Z několika šancí, které jsme si vytvořili v prvním poločase, jsme proměnili jen jednu jedinou. Zbytek pochytal výborný Flajšingr nebo jsme nemířili přesně. Domácím se pak podařilo skórovat z přímáku, a tak jsme šli do kabin za remízového stavu. Ve druhém poločase utkání byl obrázek hry stejný, ale pořád jsme byli impotentní v koncovce, což nakonec změnil svou přesnou střelou Kučera. Následně jsme přidali další branky a v poklidu dokráčeli k vítězství. Naše vítězství je jednoznačně zasloužené, domácí držel výborným výkonem brankář, který pochytal minimálně pět velkých šancí a chytil Dolákovi i pokutový kop. Vítězství tak mohlo být daleko větším rozdílem. Závěrem bych chtěl za celý klub popřát rychlé uzdravení a brzký návrat na trávníky Davidu Brdovi.

Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - P. John [-] (84. J. John [-] ) , J. Vávra [-] (62. P. Kotek [-] ) , J. Hanych [-] (85. D. Jeníček [-] ) , F. Čechman [-] , K. Pros [-] , D. Brda [-] (72. M. Pacourek [-] ) , J. Kočička [-] , D. Halámek [-] , J. Mutínský [-] , R. Bešík [-]

TJ Tatran Rakovník
J. Veselý [-] - A. Beneš [-] , D. Dolák [-] , M. Soukup [-] (87. R. Foniok [-] ) , T. Nguyen [-] , M. Hájek [-] , D. Roušavý [-] , O. Neveďal [-] (91. K. Laki [-] ) , O. Jelínek [-] , F. Laki [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 13. D. Brda , 43. J. Hanych , 66. R. Bešík - 28. T. Nguyen .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - JASANSKÝ Marek, SAHAIDAK Maksym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:00
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 14:37
Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra hostů

Tatran potvrdí svoji formu a přiveze z Jesenice tři body.

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra hostů

Tatran potvrdí svoji formu a přiveze z Jesenice tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů