P. Benda 77.
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:5
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ani Lužná nezastavila rozjetý Pavlíkov


Branky


77. P. Benda - 7. F. Kalaš , 21. P. Ikrényi , 56. J. Erben , 68. V. Kononets , 84. L. Havlíček (vl.)
12

Vítěznou šňůru Pavlíkova mohla přestřihnout Lužná, která přivítala první celek soutěže v domácím prostředí. Na domácí straně chybělo několik hráčů, což bylo na výkonu Sparty znát. Naopak hosté se sešli v plné palbě a na hřišti byl tím, kdo diktuje tempo. Pavlíkov si znovu ulehčil zápas rychlým gólem, po kterém následovala fotbalová paráda z kopačky Ikrényiho. Lužná trefila v prvním poločase tyč i břevno a nebýt dobře postavené branky, bylo by utkání daleko dramatičtější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře postavená branka

Stejně jako v předešlých zápasech, tak i tentokrát dokázal Pavlíkov rychle skórovat. Hned v 7. minutě dostal po přetaženém centru Kalaš míč do šestnáctky a z první ho poslal přesně k přední tyči - 0:1. Hosté měli více ze hry a byli nebezpečnější, což vyústilo v další šanci. Výborně hrající Erben si zaběhl z pozice levého beka za obranu a dostal mezi obránce velmi dobrou přihrávku od Hornofa. Svůj nájezd ze strany ale zakončil pouze do Kopřivy, který byl připraven a předvedl dobrý zákrok.

 

Fotbalová paráda nastala ve 21. minutě. Ikrényi dostal míč na své polovině, posunul se s ním na půlící kruh a všiml si postavení Kopřivy. Luženskému brankáři poslal pozdrav, který zapadl za jeho záda a pavlíkovský talent si mohl užít svou chvilku slávy - 0:2. Blízko ke srovnání byl Škubal, ale z přímého kopu mezi brankovou čárou a rohem velkého vápna orazítkoval vnější tyč.

 

Po půl hodině zachránila branková konstrukce hosty znovu. Pokorný byl nedovoleně zastaven kousek před šestnáctkou a možnost zahrání přímého kopu na sebe vzal Havlíček. Jeho pokus přes zeď byl bezchybný a chyběly jen milimetry, aby zapadl o břevno za brankovou čáru! Na druhé straně dostal centr na hranici vápna Procházka. Míč si dobře zakryl a v momentě, když se otáčel kolem bránícího hráče, skončil na zemi. Vše nahrávalo pokutovému kopu, ale sudí Bohatý byl opačného názoru.

 

Gól do šatny mohl přidat O. Polcar, ale do svého zakončení dal až moc razance a míč letěl nad. První poločas tak ovládli hosté, kteří ale nutno říci, měli při standardkách domácích velké štěstí.

Chvilkový výpadek potrestán

Velmi důležitý byl další gól, kterého se dočkali opět hosté. Erben si narazil míč s Kononetsem, ten ho elegantně poslal šajtlí zády k brance a pavlíkovský bek byl za svůj skvělý výkon odměněn brankou - 0:3. O necelou čtvrt hodinu později to byl pavlíkovský útočník, který ukázal, že zakončení je jeho silnou stránkou. Dostal míč za obranu, zasekl si jej na svou silnější nohu a střelou ke vzdálenější tyči překonal Kopřivu - 0:4.

 

Skóre mohl navýšit Procházka, ale jeho hezký pokus zpoza vápna skončil těsně vedle. Poté nastal pavlíkovský výpadek, který hosty mrzel. Chvilkové polevení využila Lužná, která se zasloužěne dostávala do dobrých pozic a dočkala se také branky. Pokorný z otočky pálil mimo, ale čerstvý hráč na hřišti byl přesnější a křížnou střelou uvnitř vápna zaznamenal alespoň čestný gól - 1:4. Odpověď mohla přijít záhy, ale Procházkův náběh z vlastní poloviny hřiště vyhodnotil pomezní sudí k překvapení všech tak, že zvedl praporek nad hlavu a bylo po akci...

 

Poslední slovo si ale vzal Pavlíkov. Pár minut před koncem přišla kuriózní vlastní branka, když Havlíček těsně před Kopřivou píchl do míče a ten skončil za jeho zády - 1:5. A nemuselo skončit jen u páté branky! Kononets šel nejprve sám na Kopřivu, ale nájezd skončil místo zakončení nedovoleným zákrokem na brankáře. V úplném závěru se vyznamenal Kopřiva, který sebral hostujícímu celku další gólovku. Následoval už jen závěrečný hvizd a další zasloužené vítězství Pavlíkova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Adam Špička, předseda klubu: Výsledek zápasu je jednoznačný, ale na hřišti bych řekl, že to tak jednostranné nebylo. Bohužel jsme dostali opět hloupé góly a to nás sráží. Potýkáme se s velkou personální krizí a i když tuto “výmluvu” nemám rád, je to fakt, který teď řešíme každý zápas. Kluky bych chtěl ale pochválit za bojovnost. Na hřišti nechali všechno a výsledek je pro nás až moc krutý. Ted nás čeká důležitý zápas o šest bodů, který musíme zvládnout.

SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Po dvou poměrně snadných zápasech jsme přijeli do pro nás neoblíbené Lužné. Chytili jsme dobře začátek a Iky přidal luxusní gól na 0:2. Poté jsme trochu sundali nohu z plynu a jen se štěstím jsme v poločase vedli o dva góly. Do druhého poločasu se vstoupilo pozvolna, hráli jsme s míčem a domácí na nás moc netlačili. Pojistkou pro nás byl třetí gól. Hra se pak z naší strany uklidnila, domácí museli hru otevřít a to nám vytvářelo další šance. Jediná škoda je inkasované branky v závěru.

Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - V. Svoboda [-] (68. P. Benda [-] ) , R. Pokorný [-] , O. Škubal [-] , J. Stehlík [-] , T. Kyncl [-] , R. Grill [-] , J. Amler [-] (71. R. Šnajdr [-] ) , L. Havlíček [-] , M. Koloc [-] , D. Vejvoda [-]

SK Pavlíkov
T. Pešek [-] - V. Kononets [-] , Š. Procházka [-] , F. Kalaš [-] , O. Polcar [-] (87. F. Zaspal [-] ) , M. Škrlant [-] (43. O. Kraus [-] ) , P. Ikrényi [-] , A. Bureš [-] , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-] (65. O. Vávra [-] ) , J. Erben [-]

ŽK: 38. L. Havlíček - 38. O. Polcar , 81. Š. Procházka , 90. F. Zaspal .
Hráči zápasu: J. Erben .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - BLOKEŠ Ondřej, POCHMAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 19:00
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 14:37
Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra hostů

I kdybych na to měl jiný názor, věřím ve výhru našeho týmu.

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra hostů

I kdybych na to měl jiný názor, věřím ve výhru našeho týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů