2:1
(1:1)
20. M. Pelc
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Městečko doma vydřelo výhru s Janovem


Branky


10

Zápas plný soubojů, bojovnosti a s minimem šancí. Místy tomu chyběla rychlost, myšlenka nebo přesnost. I takové zápasy ale jsou. Jeden takový se odehrál v Ohnivec aréně, kam zavítal Janov. Ten si to rozdal s Ohnivci, kteří byli nakonec o gól úspěšnější. Do jejich nepřesvědčivého výkonu vlil nový elán do druhé půle aktivní Urban, na druhé straně se museli hosté vypořádat s vynuceným brzkým střídáním svého klíčového hráče Zusky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Bojovný a vyrovnaný zápas plný soubojů. Zejména v prvním poločase jsme se nemohli pořádně dostat do hry, vázla nám kombinace, naší hře chyběla rychlost a někdy i myšlenka. I tak jsme šli do vedení, když se dostal odražený míč po rohu na Čermáka a ten prostřelil brankáře na přední tyč. Po deseti minutách jsme nepohlídali odražený míč a Janov srovnal hlavičkou do protipohybu brankáře. Jinak to byl poločas bez nějakých větších šancí. Ve druhém poločase jsme byli živější, ale pořád to nebyl výkon dle našich představ. Kombinačně to ale bylo lepší, dokázali jsme hru o něco zrychlit a po jedné z povedených kombinačních akcí jsme šli do vedení. Poté jsme zápas kontrolovali a vedení si hlídali. Měli jsme hodně střeleckým pokusů, ale soupeř je dokázal zblokovat. Byla to hodně vydřená výhra, o ten jeden gól jsme byli lepší.

Sokol Janov
Jakub Kail, kapitán: Zápas byl z naší strany herně velmi dobrý. Bohužel se nám zranil ještě v průběhu prvního poločasu Venca Zuska a to je neskutečné oslabení... I tak si myslím, že jsme drželi s Městečkem krok, pár šancí jsme měli. Ke konci nám už bohužel odešly síly, které byly na vyrovnání potřeba. Nepředvádíme špatné výkony, bohužel tomu chybí góly...

Sestavy


SK Ohnivec Městečko
Z. Bok [-] - A. Zinko [-] , F. Šnidl [-] , J. Kučera [-] , V. Hlavatý [-] , D. Prokeš [-] , V. Zelenka [-] , T. Kotaska [-] , M. Čermák [-] , J. Hadrava [-] (46. J. Urban [-] ) , J. Jůna [-] (73. V. Prokop [-] )

Sokol Janov
M. Tomášek [-] - R. Konvalinka [-] , M. Pelc [-] , J. Linc [-] (55. F. Houda [-] ) , M. Bradáč [-] , M. Krejčí [-] , J. Kail [-] , J. Kloub [-] , V. Zuska [-] (20. J. Koukal [-] ) , M. Amler [-] , J. Melč [-]

ŽK: 11. J. Kučera , 75. V. Zelenka , 85. F. Šnidl - 87. J. Melč .
Hráči zápasu: J. Urban , M. Čermák - M. Bradáč .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - VODRÁŽKA Michal, JASANSKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra domácích

Zkušenost na straně domácích bude odpovídat i výsledku, takže za mě jednička.

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra domácích

Zkušenost na straně domácích bude odpovídat i výsledku, takže za mě jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích