3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Pustověty promarnily luxusní náskok, Jesenice urvala bod v nastavení


Branky


76. V. Bouda , 87. V. Bouda , 94. K. Pros - 19. P. Holeček , 46. P. Holeček , 66. O. Hula
10

Čtvrt hodiny před koncem vedly Pustověty v Jesenici o tři branky! Díky skvělým zákrokům brankáře Beneše navíc držely čisté konto a zdálo se, že je rozhodnuto. Domácí do té doby nepředváděli bůh ví jaký výkon. Poté se ale semkli a dokázali vyrovnat! O to více Sokol bolela vyrovnávací branka, která přišla v samotném závěru nastavení... Za zmínku stojí, že výtěžek ze vstupného byl věnován pro povodní postižený dětský domov v Bohumíně, hezké gesto!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laciný gól posadil hosty na koně

V prvním poločase byl na hřišti jeden tým. Jesenice jakoby zůstala v kabině a byly to Pustověty, které měly zápas plně ve své režii. I tak ale mohli jít do vedení po čtvrt hodině domácí. Gól na kopačce měl před otevřenou brankou P. John, ale míč mu ve snaze skórovat ukradl Hanych a z otočky nemířil vůbec dobře. Nedáš, dostaneš. V 19. minutě využil obrovské zaváhání jesenické defenzivy Holeček. Ten vypíchl míč při hodně špatné rozehrávce, šel sám na Drahoňovského a šajtlí mířil přesně k přední tyči - 0:1.

 

Srovnat mohl Jeníček, ale jeho povedenou střelu vytáhl ze šibenice skvělým zákrokem Beneš! Pustověty držely míč, dostávaly se do dalších zajímavých možností, ale další branku už první poločas nenabídl. Pokud chtěla Jesenice se zápasem něco udělat a vrátit se do něj, musela toho hodně změnit... Hosté mohli jen litovat, že jejich vedení nebylo daleko vyšší.

 

 

Infarktový závěr

V kabině domácí hráči možná chtěli něco změnit, ale realita byla jiná. Hned na začátku druhé půle Sokol své vedení navýšil. Holeček dostal přesný pas ze středu hřiště za obranu, obhodil si vyběhnuvšího brankáře J. Johna, který nahradil Drahoňovského, a pod dvěma skluzujícími obránci poslal míč do sítě - 0:2. Kontaktní branku měl na kopačce Pros a Jesenice už chtěla slavit. Míč ale na poslední chvíli vyškrábl z brankové čáry brankář Beneš. A to mohlo domácí hodně mrzet, protože záhy se řítil na domácí svatyni Holeček, ale mířil nad.

 

Po hodině hry vstoupil svým nešťastným rozhodnutím do hry sudí Šefara. Holeček při propadlém míči šel do souboje s domácím stoperem, kterého nedovoleně ve snaze hrát míč atakoval. Jesenický hráč skončil na zemi, ale hra pokračovala dál. O. Hula flákl ze střední vzdálenosti do míče a míč přelétl za J. Johna - 0:3. Sudí Šefara ukázal k překvapení všech k půlícímu kruhu a branka byla uznána...

 

Kolem 70. minuty se konečně domácí probudili a začali do svého výkonu dávat maximum. A hned v 76. minutě byli odměněni. Krásnou průnikovku Prose ze středu hřiště zužitkoval Bouda, který poslal míč nechytatelné podél Beneše - 1:3. Za tohoto stavu nastal další moment, který sudí vyhodnotil k překvapení všech úplně jinak... Po nedovoleném zákroku Brdy ve vlastní šestnáctce vše směřovalo k odpískání pokutového kopu, ale světe div se, žádná penalta nebude!

 

Jakoby tento moment vykopl hostující hráče z vedoucího sedla. Náskok dvou branek měly Pustověty do závěrečného hvizdu udržet, ale stal se přesný opak. Při chuti hrající domácí fotbalistě nadále bušili do svého soupeře a pár minut před koncem základní hrací doby dokázali vsítit kontaktní branku. Znovu to byl Pros, který přiťukl míč ve skrumáží hráčů Boudovi a ten znovu mířil přesně - 2:3.

 

V nastaveném čase bylo jesenické dílo dokonáno. Domácí zavřeli hosty na obranné polovině a bušili do nich tak dlouho, dokud nedosáhli svého. Centr z pravé strany skončil po přiťuknutí u Prose, který z úrovně penalty v pádu poslal míč nechytatelně k tyči - 3:3. Jesenická euforie mohla vypuknout! Pustověty tak ztratily velmi dobře rozehraný zápas a body se nakonec dělily.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, obránce: Zápas byl nastavený z naší strany v dobročinnosti. Bohužel i na hřišti, protože jsme od začátku soupeři vše odevzdávali a vypadalo to, že mu chceme dát i tři body. Nebyl to od nás dobrý výkon. Ale v 70. minutě jsme to zlomili. Nic jsme nezabalili, stáhli jsme třígólové manko a zápas dohráli na remizu. V tomhle směru to bylo super, jinak to bylo špatné. Hosty podržel brankář Beneš, který předváděl výborné zákroky.

TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Utkání se mi těžko hodnotí, jedeme téměř v jedenácti lidech, ale i přesto jsme sedmdesát minut lepší. Hrajeme pěkný fotbal a odměnou nám bylo vedení 0:3. Pak nastane totální kolaps a třikrát inkasujeme. Po průběhu utkání je to pro nás ztráta. Bohužel za stavu 1:3 došlo ze strany sudího Šefary k ovlivnění zápasu, když místo odpískání jasné penalty, kterou viděl celý stadion, dělá, že nic neviděl. Jediné pozitivum z utkání je výtěžek pro povodní postižený dětský domov v Bohumíně.

Sestavy


FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] (46. J. John [-] ) - D. Jeníček [-] , P. John [-] (54. P. Kotek [-] ) , J. Hanych [-] , P. Pošta [-] , K. Pros [-] , F. Čechman [-] , R. Bešík [-] , D. Brda [-] , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - F. Kratochvíl [-] (90. D. Šnobl [-] ) , O. Hula [-] (75. S. Hůla [-] ) , D. Fryšták [-] , M. Šimon [-] , T. Černý [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , P. Matějovský [-] , T. Elznic [-] , V. Bičovský [-]

ŽK: 85. K. Pros - 64. O. Hula , 85. J. Hula , 90. P. Matějovský .
Hráči zápasu: K. Pros - M. Beneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - SAHAIDAK Maksym, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra domácích

Všechny body musí zůstat doma, pokud chceme hrát klidný střed.

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra domácích

Všechny body musí zůstat doma, pokud chceme hrát klidný střed.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích