3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Bechner se probudil v nejlepší chvíli a sestřelil Pavlíkov


Branky


4. D. Bechner , 52. D. Bechner , 75. D. Bechner (p.) - 48. P. Ikrényi
10

Šlágr kola hostila Traverza aréna, do které zavítal Pavlíkov. Výhoda domácího prostředí nahrávala hředelskému týmu, i tak šlo ale o bitvu, která neměla favorita. Zkušenosti z krajské soutěže proti mládí, které se nachází ve velké formě. Zápas nakonec urvaly na svou stranu Hředle, které měly ve svém čele svého hrdinu - Denise Bechnera. Ten se střelecky probudil v nejlepší možný moment a hattrickem sestřelil Pavlíkov!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól byl málo

Hned na začátku zápasu pořádně zabrnkala domácím příznivcům na nervy hředelská defenziva, jejíž zaváhání volající po gólu nevyužil O. Polcar, kterého vychytal ve stoprocentní šanci Bečirovič. A jak už tomu v kopané bývá, na trest se nečekalo dlouho. Běžela 4. minuta a T. Vitner poslal míč za obranu do míst, kde byl v náběhu Bechner. Ten práskl do skákajícího míče a prostřelil Erbena - 1:0. Krátce poté poslal A. Vitner do gólovky opět Bechnera, ale ten tentokrát nastřelil dobře postaveného pavlíkovského brankáře.

 

Začátek zápasu plný šancí pokračoval. Šancí ale pouze na jedné straně, ale ani z dalších nadějných pozic domácí další branku nevsítili. Pavlíkov se nemohl do organizované defenzivy domácího celku dostávat a Bečirovič měl po úvodní tutovce čas na odpočinek. Ve střehu ale rozhodně musel být, protože ve hře bylo opravdu hodně. Hředle se do svého soupeře dokázaly dostávat a přicházely další šance. Tu největší měl znovu Bechner, ale jeho pumelici do šibenice skvělým zákrokem vytáhl Erben!

 

Ten se vyznamenal i proti Slámovi, a tak se nabízel trest za nevyužité příležitosti. Proti byl ale Bečirovič, který byl proti vyrovnání po podařené akci Ikrényiho s Kononetsem. Vzhledem k průběhu měl být náskok zelenobílých daleko větší, i tak si do kabin domácí nesli v důležitém zápase těsný náskok.

Probuzený kanonýr

Stejně jako první poločas, tak i ten druhý nabídl hned na svém začátku obrovskou šanci. Nevydařenou rozehrávku Hornofa mohl potrestat Bechner, ale situaci nevyřešil dobře. A nyní už trest přišel. Zblokovaná střela po autovém vhazování se vykulila kousek za střed vápna, kde byl připravený Ikrényi a přízemní střelou ke vzdálenější tyči srovnal - 1:1. O minutu později mohl být obrat dokonán, ale chytře schovaná střela Kononetse orazítkovala tyč! A když dorážku poslal trestuhodně mimo Procházka, koledoval si o trest pro změnu Pavlíkov.

 

A ten přišel hned v 52. minutě! Sláma dostal míč do středu hřiště od T. Vitnera, průnikovou nahrávkou mezi obránce našel na hranici vápna nabíhajícího Bechnera, který flákl nechytatelně do míče a rozvlnil síť - 2:1. Pojistka mohla přijít hned po pár minutách, ale i Hředle dokázaly zahodit nevídané! Dobiášovi zřejmě zvlhnul střelecký prach a z bezprostřední blízkosti mu byla branka malá!

 

Manko jedné branky nebylo ničím, co by se nedalo dohnat. Dvě dobré střelecké pozice měl Kalaš. Z přímého kopu, ze kterého má vysokou úspěšnost, mířil pouze do zdi. O něco více smrděla jeho další střela. Po narážečce se svým parťákem Ikrényim ze středu hřiště poslal míč jen těsně vedle. Velká nepříjemnost pro hosty nastala v 74. minutě. Sedláček si uvnitř vápna píchl míč po autovém vhazování hlavou, do které byl zasažen Kononetsem. Pokutový kop vzal na sebe Bechner, ustál tíhu okamžiku a zkompletoval hattrick - 3:1.

 

Pavlíkov i tak neřekl poslední slovo, ale ani jednu ze dvou zajímavých šancí Kononets nedokázal zužitkovat v kontaktní branku. Hředle si zbytek zápasu pohlídaly a vítězstvím ve šlágru kola se dotáhly na rozdíl jednoho bodu na svého soupeře v tabulce.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Denis Bechner, útočník: Pavlíkov přijel do Hředel s taktikou, která vůbec nefungovala. I tak jsme ale mohli hned v první minutě inkasovat. Naštěstí jsme to byli my, kdo dal hned na začátku rychlý gól. V prvním poločase jsme měli ještě dost šancí na další góly, soupeř tolik šancí neměl. Druhý poločas začali lépe hosté a podařilo se jim dát rychlý gól. Poté měli na kopačkách další branku, ale střela naštěstí skončila na tyči. Poté jsme zbytek zápasu kontrolovali, dotáhli ho do vítězného konce a zaslouženě brali tři body.

SK Pavlíkov
Petr Ikrényi, kapitán: Začátek zápasu nás může mrzet. Neproměnili jsme tutovku a vzápětí jsme inkasovali. Cely první poločas jsme nehráli to, co nás zdobí. Vstup do druhé půle se nám povedl, dokázali jsme rychle srovnat a hned minutu poté jsme nastřelili tyč. Hned poté jsme ale opět inkasovali a bohužel se nám už nepodařilo se zápasem nic udělat. Teď se musíme soustředit na další zápasy.

Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - D. Bechner [-] (90. L. Andrle [-] ) , D. Minařík [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] (71. M. Malecký [-] ) , D. Dobiáš [-] (80. T. Čuda [-] ) , J. Sláma [-] , T. Vitner [-] , D. Minařík [-] , B. Amauwah [-] , J. Smutný [-]

SK Pavlíkov
J. Erben [-] - V. Kononets [-] , Š. Procházka [-] , F. Kalaš [-] , L. Hupka [-] , O. Polcar [-] (57. L. Polcar [-] ) , M. Škrlant [-] (88. D. Zelenka [-] ) , P. Ikrényi [-] (71. F. Zaspal [-] ) , A. Bureš [-] , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-]

Hráči zápasu: J. Sláma , D. Minařík , D. Bechner - J. Erben .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Machýček Lukáš - BLOKEŠ Ondřej, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra hostů

Pro mě je Pavlíkov největší favorit na vítězství okresního přeboru a tomu odpovídá i jejich forma. Ve Hředlích je to vždy nepříjemné, ale zvládnou to.

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra hostů

Pro mě je Pavlíkov největší favorit na vítězství okresního přeboru a tomu odpovídá i jejich forma. Ve Hředlích je to vždy nepříjemné, ale zvládnou to.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích