Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:5
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Ondra Pavlíček si otevřel ve Mšeckých Žehrovicích střelnici


10

Lužná mohla dát zapomenout na nepovedené výkony na hřišti Mšeckých Žehrovic. Domácí jsou ale ve svém prostředí nepříjemným soupeřem a body se odtud nevozí vůbec snadno. To se potvrdilo v prvním poločase a také začátkem druhé půle. Po hodině hry ale Sparta nastoupila se vší parádou a zejména díky střelecké show Ondřeje Pavlíčka urvala zápas na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z produktivity

Lužná vstoupila do zápasu aktivně a dokázala si vytvářet šance. Problém byl ale s jejich proměňováním. R. Pokorný zase trápí obránce soupeřů a nejinak tomu bylo i ve Mšeckých Žehrovicích. Na Kolka postupoval ze strany vápna, ale z hranice šestnáctky mířil těsně vedle tyče. Hosté své šance nevyužili a přišel trest. Domácí hrozili ze standardek a po centrech. A právě po jednom takovém dostal až moc prostoru Elsnic a ten se v podobných situacích málokdy zmýlí.

 

Po půl hodině hry se prosadila také Lužná. Po rychlém protiútoku využil nekoncentrovanost domácí zadní řady O. Pavlíček a přesným zásahem si otevřel svůj střelecký účet. Do konce poločasu se skóre nezměnilo, a tak šly oba celky do kabin s nerozhodným výsledkem - 1:1.

             

Ondra Pavlíček byl při chuti

Do druhé půle nevstoupili hosté vůbec dobře a dali tak připomenout na své nepřesvědčivé výkony, které je na začátku soutěže provází. Hned po dvou minutách udeřil znovu kapitán Elsnic, který vrátil vedení na domácí stranu. Po hodině hry ale Lužná přepla a na hřišti to byl úplně jiný tým. Sparta přidala v nasazení, nadále si dokázala vytvářet šance a na rozdíl od prvního poločasu je začala také proměňovat.

 

Po hodině hry vsítila dva slepené góly. Nejprve srovnal J. Staněk a krátce po něm urval vedení na luženskou stranu svou druhou brankou v zápase O. Pavlíček, který dělal Mšeckým Žehrovicím zejména při protiútocích velké problémy. Mezi střelce se chtěl zapsat i R. Pokorný, ale jeho zakončení zneškodnil brankář Kolek. Ten se musel mít na pozoru, protože defenzivní činnost jeho spoluhráčů nebyla vůbec dobrá.

 

Domácí dokázali zahrozit znovu ze standardek, ale další branky už se nedočkali. Naopak Lužná ano a to především díky skvělému O. Pavlíčkovi! Ten se v závěrečné čtvrt hodině prosadil ještě dvakrát a dal jasně najevo, kdo je man of the match! Luženský mladík měl velký podíl na konečném vítězství, které snad nastartuje Spartu k výkonům z minulé sezóny. Domácí nemohli být se svým výkonem spokojeni a po zásluze nemají ani bod - 2:5.

 

Galerie od Jiřího Duchoně.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jakub Kolek, brankář: I přesto, že jsme v zápase dvakrát vedli, tak je potřeba říci, že byl soupeř lepší. Lužná si vytvořila mnohem více šancí a pět gólů v naší síti je ještě milosrdných. Bohužel nás sráží nedůraz a potřebná chytrost. Z čeho my si necháme dát branku a jaký prostor jsme hostům dali, tak to jsem snad nikdy nezažil...

TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý zápas. Potřebovali jsme nutně vyhrát, abychom napravili špatný výkon z Lišan. V prvním poločase jsme měli několik šancí, které jsme neproměnili, a tak šel do vedení po neuhlídaném centru soupeř. Před poločasem bylo po našem rychlém protiútoku srovnáno. Začátek druhé půle nám vůbec herně nevyšel a opět jsme prohrávali. Po hodině hry jsme ale převzali zápas do vlastních rukou a výsledek zcela otočili. Konečně se nám podařilo proměnit šance a to bylo základem úspěchu. Myslím si, že to bylo vcelku zasloužené vítězství.

Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - L. Vávra [-] , J. Kočí [-] , K. Uher [-] (73. J. Falař [-] ) , M. Pejša [-] , O. Kushnir [-] , R. Kapek [-] , J. Chlád [-] , J. Hejna [-] (80. S. Baranov [-] ) , J. Elsnic [-] , J. Kolek [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - O. Pavlíček [-] , R. Pokorný [-] , J. Špička [-] , K. Gjorgjiev [-] , J. Staněk [-] , R. Grill [-] , J. Amler [-] (75. P. Krištof [-] ) , P. Mezei [-] , F. Hornof [-] , M. Sahaidak [-] (60. V. Svoboda [-] )

ŽK: 71. K. Uher , 82. J. Kočí - 55. J. Amler .
Hráči zápasu: O. Pavlíček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ZÁZVORKA Milan (N), KRUMHANZL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů, které hledají formu. Všechny body zůstají doma.

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Hanych
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů, které hledají formu. Všechny body zůstají doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů