K. Pros 51.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(0:0)

K. Pros 51.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hanych s kapitánskou páskou slavil proti svým bývalým parťákům hubené vítězství


Branky


51. K. Pros
14

Pro všechny zúčastněné se jednalo o klasický mistrovský zápas, pro jednoho hráče to ale neplatilo. Jiří Hanych vyměnil zavidovský dres za jesenický a po několika letech se postavil proti "svým". Navíc s kapitánskou páskou, aby mělo utkání ještě větší význam. Zápas nakonec rozhodla jediná branka, která skončila v zavidovské síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd

V prvním poločase se oba týmy vzájemně oťukávaly a trvalo to dost dlouhou dobu. Jesenice hrála ze zabezpečené obrany a Zavidov musel hrát do plných, což mu úplně nevonělo. První polovina byla vyrovnaná a za zmínku stojí pouze obrovská šance domácích. Hanych dostal na hranici vápna míč, obtočil se kolem bránícího hráče a jeho pokus zastavilo až břevno!

 

Dramatický závěr gól nepřinesl

Druhý poločas nabídl o něco lepší podívanou než ten předchozí. A hned z první větší příležitosti padla branka! V 51. minutě dostal nadýchaný centr z pravé strany do náběhu Pros, ideálně načasoval svůj výskok a nechytatelnou hlavičkou do šibenice otevřel skóre - 1:0. O chvíli později mohli hosté srovnat. Kapoun centroval na zadní tyč do míst, kde byl Křivohlavý, ale ten z malého vápna branku přestřelil. Zavidov byl aktivnější a bylo vidět, že chce vyrovnat.

 

Velmi blízko k tomu měl Křivohlavý, který utekl a šel sám na Drahoňovského. Svůj pokus ale nasměroval pouze do domácího brankáře. Hosté se nenechali odradit a nadále se hnali do zakončení. Krásný fotbalový moment měl na svědomí Blecha, který zhruba ze třiceti metrů flákl do míče a jeho pumelici musel z pod břevna vytahovat skvělým zákrokem Drahoňovský!

 

Zavidovu nebylo v koncovce přáno a jinak tomu nebylo ani v závěrečné desetiminutovce. Odražený míč po rohovém kopu skončil na penaltě u Itnera, který netrefil z voleje trestuhodně zařízení! A tak mohli udeřit domácí, kteří byli velmi blízko pojišťovací brance. Čerstvý Čechman utekl, na vápně našel Prose, ale ten mířil z dobré pozice vedle. Poslední šanci utkání měl Dunaj, který zahodil rukavice a mohl rozhodnout. Čas na zpracování měl, volil ale zakončení z první a jeho pokus cíl o pár centimetrů nezasáhl. Po dramatickém závěru tak zůstaly všechny body v Jesenici.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, zraněný hráč: Těžký zápas, kvůli zranění trochu provizorní sestava. Řekl bych, že první poločas byl vyrovnaný. Měli jsme o něcovíce šancí než soupeř, ale žádná branka nepadla. Ve druhém poločase se nám podařilo dát hezký gól a šli jsme do vedení. Poté to bylo hodně fyzicky náročné. Obrana byla pod velkým tlakem, ale poradila si s tím velmi dobře. V posledních pěti minutách byly k vidění gólovky na obou stranách, ani jeden tým svou tutovku ale nevyužil. Pro diváky to musel být pěkný zápas. Když jsem viděl kluky po zápase, tak musím říct, že byly tři body zasloužené.

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: Těžko se mi zápas hodnotí. Zatím všechny týmy proti nám bránily a my hrajeme do plných, což neumíme. Vykombinujeme soupeře až k jejich vápnu, ale tam nám chybí lepší finální nahrávka nebo zakončení. Když nedáš góla, nemůžeš vyhrát. Domácí hráli v kompaktním bloku a hráli na brejky. Měli dvě šance a jednu proměnili. Nepočítám ty v závěru, kdy už jsme hráli vabank. Klukům nemůžu vytknout snahu a bojovnost, ale chybí nám klid v zakončení. Navázal bych na minulé hodnocení zápasu, nemáme jediného čistokrevného hroťáka a těžko se s tím sžíváme.

Sestavy


FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - M. Kovář [-] (88. M. Pacourek [-] ) , P. Kotek [-] (80. D. Jeníček [-] ) , J. Hanych [-] , P. Pošta [-] , K. Pros [-] , J. Mutínský [-] , R. Bešík [-] , D. Brda [-] , J. John [-] (54. F. Čechman [-] ) , V. Bouda [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - D. Štiller [-] (88. J. Hvězda [-] ) , P. Šíma [-] , E. Pšenička [-] , D. Devera [-] , L. Blecha [-] (73. M. Těšínský [-] ) , P. Vitner [-] , Q. Tran [-] (46. T. Itner [-] ) , T. Diepold [-] (64. A. Dunaj [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-]

ŽK: 78. R. Bešík - 71. P. Vitner .
Hráči zápasu: R. Bešík , J. Hanych - L. Blecha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - JOHN Petr (N), KLOUČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Hosté si v tomto utkání bez menších problémů dokáži poradit s Jesenicí.

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Hosté si v tomto utkání bez menších problémů dokáži poradit s Jesenicí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů