Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:5
(2:5)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Hředle promarnily luxusní náskok, Ohnivci vstali z mrtvých


14

Tak to bylo něco! Kdo zavítal do Ohnivec arény, nemohl rozhodně litovat. Tak trochu zápas pro kardiaky nabídl neskutečných deset gólů. Ale pozor, na každé straně po pěti! Hředle zažily poločas snů, každou chybu soupeře potrestaly a pětkrát se radovaly. Ani přesto nedokázaly dotáhnout zápas do vítězného konce. Ohnivci se v kabině polili živou vodou a třígólové manko stáhli. Zápas nakonec skončil remizou a nabídl přesně to, co chce divák vidět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětigólová hředelská smršť

Zápas se vším všudy hned od samého začátku. Hned ve 3. minutě se měnilo skóre. Bechner dostal míč z pravé lajny od Dobiáše, nic nevymýšlel a na svatyni hájenou Bokem poslal jedovatý projektil, který zastavilo břevno! Míč se však odrazil k nehlídanému A. Vitnerovi, který dopravil míč do sítě - 0:1. O čtyři minuty později bylo srovnáno. Centrovaný míč mezi penaltu a malé vápno uklidil do sítě ve skluzu Čermák - 1:1.

 

Uběhla čtvrt hodina hry a Hředle si vzaly vedení zpátky. Centrovaný míč z pravé strany propadl až do prostoru zadní části vápna, kde číhal A. Vitner a v zakončení si znovu vedl jako správný zabiják - 1:2. Městečku to sice trvalo o něco déle než po první inkasované brance, ale znovu zvládlo vyrovnat. Po půl hodině hry Bokův dlouhý výkop propadl až mezi posledního obránce a brankáře Malého. Ten nevyhodnotil situaci dobře, míč neudržel ve svých rukavicích a ze všeho těžil dotírající Urban, který posunul míč vedle sebe na Zinka a ten obstřelem kolem obránce uklidil míč do odkryté branky - 2:2.

 

Ohnivci podruhé zvládli srovnat, ale o minutu později to byli zase hosté, kteří si vzali vedení zpátky. Ihned po rozehrávce z půlícího kruhu si Hředle vypracovaly centr z levé strany, který byl lehce přizvednut bránícím hráčem. Centr se snášel obloukem na zadní tyč, kde byl v náběhu Dobiáš a nekompromisně uklidil míč tam, kam patří - 2:3. Netrvalo dlouho a hosté své vedení navýšili. A. Vitner dostal míč za obranu, dostal se před obránce a ve skluzu posouval míč vpravo, kde byl v náběhu Dobiáš a uklízel do odkryté svatyně - 2:4.

 

Každou chybu, co Městečko udělalo, dokázaly Hředle potrestat. A jelikož se domácí dopustili páté chyby, přišlo páté potrestání v podobě další branky. Po dlouhém míčí do obranných řad Ohnivce se nepodařilo jednomu z obránců odkopnout míč, čehož využil agilní Dobiáš a přesnou střelou k tyči trestal - 2:5. Bláznivý poločas tak skončil třígólovým náskokem hředelských hráčů a bylo jen otázkou, co nám nabídně zbytek utkání.

Městečko mohlo ještě vyhrát!

Pokud chtěli domácí hráči s utkáním ještě něco udělat, museli toho hodně změnit a především se vrátit do zápasu rychlým gólem. Ve druhé půli nedostávala hředelská ofenziva tolik prostoru a i když to byl velký risk, tak Ohnivci začali s vysokým presinkem a do druhé půle vlétli s obrovskou chutí. A hned po třech minutách sklidili ovoce. Obrovskou chybu bránícího hráče využil Čermák, který postupoval sám na branku. Slabou střelou poslal míč na zadní tyč a jelikož brankář Malý špatně načasoval zákrok, tak slabé zakončení skončilo v síti - 3:5.

 

Hokejový výsledek dal naději domácím hráčům, kteří převzali otěže hry a najednou to byli hředelští hráči, kterým to vůbec nelepilo a nemohli se do zápasu dostat. A po hodině hry přišla kontaktní branka. Čermák vhazoval pod tribunou na Urbana, který mu míč vrátil. Prvně jmenovaný vlétl do vápna a zkusil přízemní střelu z úhlu. Tu nedokázal hostující brankář zneškodnit a míč skončil za jeho zády - 4:5. Za tohoto stavu se nabízelo vyrovnání. Zpoza vápna to zkoušel Urban, ale Malý jeho pokus vyrazil nad branku.

 

V 74. minutě se ale stalo to, po čem všichni v domácích barvách toužili. Přímý volný kop od střídaček mířil do šestnáctky, kde byl jedním z Ohnivců vrácen do ohně. V náběhu z druhé vlny se zjevil Hadrava, který nekompromisní hlavičkou trefil vysněné a zasloužené vyrovnání - 5:5. Utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky, která nabídla po obrovské šanci na každé straně.

 

Domácí mohli zápas dotáhnout dokonce do vítězného konce, ale svou tutovku nezužitkovali. A blízko byla i porážka, která by měla velmi hořkou příchuť. To by ale musel Bechner proměnit samostatný nájezd. Proti byl ale Bok, který v klíčovém momentu svůj tým podržel a body se nakonec po dramatické přestřelce a nevšedním průběhu dělily.

 

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: I když jsme rychle inkasovali, tak začátek z naší strany nebyl úplně špatný. Dokázali jsme vyrovnat, ale situace se znovu opakovala. Hředle šly do vedení a my jsme znovu srovnali. Bohužel jsme se dopouštěli hodně chyb a soupeř je potrestal. Byl to snad ojedinělý případ, že soupeř v této soutěži dokázal každou naší chybu potrestat gólem. O poločase jsme si řekli, že musíme nějaké věci změnit. Útočníci soupeře měli až moc prostoru, což jsme museli změnit. Vysunuli jsme presink a s vědomím nepříznivého stavu 2:5 jsme věděli, že to bude o prvním góle. Kluci se nakopli, plnili přesně to, co jsme si o poločas řekli a během chvíle jsme snížili. Hráči tím získali sebedůvěru, nadále plnili to, co měli a za druhý poločas před nimi musím smeknout klobouk. Předvedli super výkon a podařilo se nám dokonce vyrovnat. Za stavu 5:5 jsme chtěli pořád vyhrát, soupeře jsme tlačili a v poslední desetiminutovce jsme nakonec mohli jak vyhrát, tak i prohrát. Ani jeden tým ale svou šanci v závěru nevyužil a konečný bod musíme vzhledem k průběhu zápasu brát.

FK Hředle
Denis Bechner, útočník: První poločas jsme měli v Městečku jasnou převahu. Měli jsme více ze hry, nechyběl klid na míči a vstřelili jsme pět branek. Do kabin se šlo za stavu 5:2 v náš prospěch a zdálo se, že je hotovo. Druhý poločas byl z naší strany šílený. Nedali jsme si nahrávku na tři metry a celkově na hřišti vládl spíše chaos. A tak přišel trest v podobě tří branek a bylo vyrovnáno. V poslední minutě jsem šel sám na branku, ale v koncovce jsem bohužel selhal...

Sestavy


SK Ohnivec Městečko
Z. Bok [-] - A. Zinko [-] , F. Šnidl [-] , V. Hlavatý [-] , J. Ryba [-] (77. Z. Kandler [-] ) , J. Kučera [-] , O. Kolísek [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-]

FK Hředle
D. Malý [-] - T. Vitner [-] (76. J. Smutný [-] ) , D. Bechner [-] , D. Minařík [-] (55. M. Malecký [-] ) , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , D. Dobiáš [-] , J. Sláma [-] , D. Minařík [-] , B. Amauwah [-] (61. D. Zilcher [-] ) , J. Vitner [-]

ŽK: 17. A. Zinko , 52. J. Kučera , 82. J. Urban - 28. O. Sedláček , 73. D. Minařík .
Hráči zápasu: M. Čermák , A. Zinko , J. Urban - D. Dobiáš , A. Vitner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ZAČAL Tomáš, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Na malém hřišti v Městečku to mají vždy soupeři těžké, pokud ale někomu malé hřiště nevadí, tak to jsou Hředle, které si přípíší tři body do tabulky.

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Na malém hřišti v Městečku to mají vždy soupeři těžké, pokud ale někomu malé hřiště nevadí, tak to jsou Hředle, které si přípíší tři body do tabulky.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů