Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:4
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Pavlíkov prodloužil vítěznou šňůru, Procházka sestřelil Žehrovice hattrickem


14

Mšecké Žehrovice nejsou úplně oblíbeným soupeřem pro Pavlíkov, alespoň ne ve venkovním prostředí. Hosté by v případě vítězství prodloužili vítěznou šňůru a byli by nadále stoprocentní. Ukončení této série bylo pro domácí dostatečně velkou motivací. Pavlíkov ale vstoupil do zápasu lépe a hned v prvním poločase šel do třígólového trháku. Domácí fotbalisté nedokázali vsítit ani jednu branku, a tak všechny body ukradli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov šel do trháku

Začátek zápasu nabídl vzájemné oťukávání. Náznaky šancí byly k vidění na obou stranách, ale skóre se prozatím neměnilo. To změnila až 16. minuta, kdy se hosté dobře prokombinovali k zakončení a na konci povedené akce byl Š. Procházka - 0:1. Mšecké Žehrovice bez své jedničky Kolka a především bez dirigenta Zázvorky ve středu hřiště chtěly odpovědět, ale to se jim nedařilo.

 

Krátce před půl hodinou hry se hosté prosadili znovu. Kalaš dostal míč ze středu hřiště vpravo na Hupku, který našel na hranici vápna Š. Procházku. Ten se dostal kolem bránícího hráče k zakončení a znovu mířil přesně - 0:2. Domácí se snažili vrátit do hry kontaktní brankou, ale k té bylo daleko. Když už se Kočí nebo Kushnir dostali do šestnáctky, tak jim vystavil stopku obranným skluzem velmi dobře hrající stoper Hornof.

 

Mšecké Žehrovice si nedokázaly vytvořit žádnou větší šanci, z které by mohly skórovat. Veškeré střelecké pokusy postrádaly buď přesnost nebo končily v náruči Erbena. Třeba jako moment po druhé inkasované brance. Kalaš si zahrával až moc na pozici posledního s míčem, že ho o něj připravil Elsnic. Pokus domácího kapitána přelobovat vysoko postaveného Erbena byl na místě, ale zakončení chyběla větší razance a gólman si pohodlně sebral míč.

 

A nevyšlo to ani po rohovém kopu, po kterém následoval brejk zakončený třetí brankou v domácí síti. Znovu to byl Hupka, který si to namířil po pravé straně směr Falařova svatyně. V jednom momentu si pavlíkovský křídelník předkopl míč až moc před sebe, ale reakce bránícího hráče byla pomalá, a tak mohl Hupka postupovat dále. Do šestnáctky si nabíhal Kalaš, který dostal přesný míč a měl tolik prostoru, že si ho stihl zpracovat a poslat ho nikým neatakovaný přesně k tyči - 0:3.

 

Za tohoto stavu mohli hosté s klidem dohrát první část zápasu. Po nedovoleném zákroku na Kushnira neustál Kalaš reakci faulovaného a dosti nevybíravě mu vynadal. Pavlíkovský hráč mohl být rád, že neviděl žlutou kartu jak za svůj nedovolený zákrok, tak za následnou reakci. Hosté si ale zbylý čas na hřišti pohlídali a první poločas tak měl jasného vítěze.

Ostrý zákrok vyvolal emoce

Druhý poločas začal dobrou příležitostí na každé straně. Nejprve to zkoušel Ikrényi, ale mířil pouze do Falaře. Na druhé straně do vápna vlétl Kočí a jeho nebezpečné zakončení na poslední chvíli zablokoval ve skluzu Chytrý. Další výrazný moment zápasu patřil právě těmto dvěma hráčům. Hosté se ubránili při centru do vápna a Chytrý vyvážel míč. Píchl si ho do lajny kolem Kočího, který pavlíkovského beka poslal k zemi a mohl být rád za žlutou kartu. Chytrý si následkem nedovoleného zákroku při pádu zlomil klíční kost a nejen že musel opustit hřiště, ale ze sportovního areálu mířil sanitkou rovnou na vyšetření do nemocnice.

 

Tento zákrok rozpoutal emoce na obou stranách, během kterých Elsnic osvěžil vodou jednoho z hostujících funkcionářů a byl odměněn též žlutým kartónkem. Po krátkém přerušení se ale pokračovalo znovu ve hře. Svého spoluhráče mohl sportovně pomstít Š. Procházka, který postupoval sám na Falaře. Domácí brankář ale dvougólového střelce dobře vystál a skóre se neměnilo.

 

I Mšecké Žehrovice se dostaly do velké šance. Nejprve našel Kočí svého kapitána těsně před vápnem. Elsnic si připravil míč a nebezpečnou střelou donutil Erbena k dobrému zákroku. Z následného rohového kopu nastal závar na zadní tyči, ale ani z něj se domácí nedokázali prosadit. Po nadýchaném centru Kolka se objevil ve vápně osamocený Elsnic, který se z podobných situací nemýlí. Tentokrát ale osamocen hlavičkoval nad.

 

Na druhé straně pak měl dvě velmi dobře příležitosti Kalaš. Nejprve sám zahrával přímý kop, který poslal těsně nad. Poté ho našel Ikrényi krásným rohlíčkem na zadní tyči, ale ani v této pozici nebyl úspěšný. A tak se ke slovu dostali zase domácí. Odražený míč po závaru v šestnáctce se dostal na kopačku jednoho ze žehrovických hráčů, ale v dobré pozici šla střela jen do míst, kde byl ve správný čas na správném místě Erben. Zápas se dostal do poslední desetiminutovky, kde přidal Pavlíkov svou poslední trefu. Zaváhání v zadních řadách využil opět Š. Procházka, který se chopil míče a další přesnou trefou uvnitř vápna překonal Falaře - 0:4.

 

A ani tento gól nemusel být poslední. Chytře přelobovat brankáře jako Elsnic v prvním poločase zkoušel Ikrényi, ale Falař dokázal míč na poslední chvíli vytáhnout nad břevno. A krásnou akcí se blýskl Hupka, který odehrál velmi dobrý zápas. Nejprve se prezentoval dvěma elegantními kličkami, po kterých si navedl míč do středu hřiště a ze střední vzdálenosti vyslal jedovatou střelu, která jen těsně minula spojnici branky.

 

Zápas, ve kterém nasadil vyjma zákroku Kočího velmi dobře pískající sudí Hamouz volný metr, který ale fotbalu prospívá, nakonec zcela jasně ovládl Pavlíkov. Domácí i hostující strana volala v několika případech po žlutých kartách, i tak celkově šest udělených žlutých není úplně málo. Což značí, že zápasy mezi těmito celky bývají často vyhrocené a ani toto utkání nebylo výjimkou.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, trenér: Po minulém týdnu nás čekal další aspirant na nejvyšší příčky letošního ročníku. 0:4 je za mě krutý výsledek, ale hosté si za předvedenou hru a proměněné šance zaslouženě odvezli tři body.

SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Další zápas, který se hrál v naší režii. První poločas nám dost sednul a dali jsme postupně tři góly. Druhý poločas se spíše už jen dohrával. Domácí i za rozhodnutého stavu byli zbytečně agresivní, což odnesl Petr Chytrý zlomenou klíční kostí. Celý tým přeje brzké uzdravení. Jsme rádi za stoprocentní bilanci.

Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Falař [-] - J. Chlád [-] , K. Uher [-] (71. S. Baranov [-] ) , J. Hejna [-] , L. Vávra [-] , M. Pokorný [-] , M. Pejša [-] , O. Kushnir [-] , J. Kolek [-] , J. Kočí [-] (86. F. Libecajt [-] ) , J. Elsnic [-]

SK Pavlíkov
J. Erben [-] - V. Kononets [-] (82. T. Hink [-] ) , Š. Procházka [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] (63. O. Kraus [-] ) , L. Hupka [-] , O. Polcar [-] (72. L. Pyskatý [-] ) , P. Ikrényi [-] , O. Vávra [-] (82. F. Zaspal [-] ) , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 58. J. Kočí , 60. J. Elsnic , 70. L. Vávra - 63. L. Hupka , 90. F. Kalaš .
Hráči zápasu: V. Hornof , L. Hupka , Š. Procházka .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Hamouz Jakub - BENEŠ Vladimír, GEBHART Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Mšecké Žehrovice mne v minulém kole dost překvapily, když dokázaly obrat o body Hředle, ale myslím si, že po tomto utkání zůstane Pavlíkov nadále stoprocentní.

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Mšecké Žehrovice mne v minulém kole dost překvapily, když dokázaly obrat o body Hředle, ale myslím si, že po tomto utkání zůstane Pavlíkov nadále stoprocentní.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů