Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Senomaty hrály na půl plynu, Kněževes urvala cenný bod


Branky


14

Do zápasu s Kněževsí šly Senomaty v roli favorita, ale pravda ležela na hřišti. Hosté měli o něco více ze hry, dostávali se do více šancí, ale problém byl v koncovce. Za nedůraz v poslední třetině hřiště byli hosté potrestání a po první půli byl důvod k radosti na domácí straně. Kněževes se tolik do šancí nedostávala, i tak ale měla v závěru zápasu ideální možnost, aby strhla výhru na svou stranu. To se nepovedlo, a tak berou domácí po bojovném výkonu cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní gól Jonáka

Úvodní desetiminutovka diváky hodně namlsala! Hned v 6. minutě se opřel z nějakých třiceti metrů do míče Jonák a byl z toho krásný gól! Nádherná rána do šibenice poslala Berany do vedení - 0:1. O čtyři minuty později ale bylo vyrovnáno. Miksa se chystal z pravé strany centrovat, ale nakonec si to rozmyslel a vlétl do vápna. Levačkou práskl do míče a brankář Koc vyrážel míč pouze do míst, kde byl s dorážkou připravený Komžík - 1:1.

 

Senomaty si chtěly vzít vedení zpátky. Do šancí se dokázaly dostat, ale problém byl v koncovce. Tento problém přetrvával u Beranů po celý první poločas. Kněževes se až tak k ohrožení hostující svatyně nedostávala, i tak šla ale do vedení. Krátce před půl hodinou hry zahrával Miksa přímý volný kop z levé strany. Míč si postavil nedaleko lajny a centr z jeho kopačky se snášel na branku. Koc si vybral slabší chvilku, neodhadl trajektorii míče a ten ho přeletěl - 2:1. Do kabin tak šli spokojenější domácí.

Půlhodinová přesilovka

Do druhé půle měly oba týmy jasný cíl. Domácí chtěli co nejdéle držet vedení a pokud možno dovést utkání do vítězného konce. Senomaty ale přeci jen měly o něco více ze hry a spíše se nabízelo, kdy dokáží vyrovnat. Dokázaly to a to hodně rychle. V 50. minutě se dostal míč do levé strany na kopačku Jonáka. Ten krásným centrem našel na zadní tyči v náběhu Žebrakovského, který se v podobných situacích nemýlí - 2:2.

 

Berani zaveleli k obratu, ale tempo jejich hry bylo místy tak trochu přibržděné. Místo toho, aby za nimi létaly kusy trávy, tak se místy jakoby s bodem spokojili. Kněževes bojovala, přečkala několik nepříjemných standardek z dílny P. Šnídla a skóre se dlouho neměnilo. Sama ale mohla v poslední dvacetiminutovce rozhodnout! R. Čihař upaloval sám na branku, ale Koc napravil své zaváhání při druhé brance a svůj tým podržel!

 

S předvedenou hrou svých svěřenců nemohl být a také nebyl kouč Jiří Kučera spokojen. Stejně tak nemohl být spokojen s vyloučením Luboše Máchy, který v 62. minutě uviděl jako hráč na lavičce červenou kartu. Důvod udělení červené karty okomentoval hlavní sudí v zápise o utkání takto: Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, 62-kritika R v přerušené hře."CO to pískáš proč nenecháš výhodu,běž do píči ty kašpare".hráč odešel spořádaně do kabin.

 

Utkání skončilo nerozhodně, s čímž panovala spokojenost především na domácí straně. Kněževes musí bod se Senomaty brát, i když dobře ví, že při troše štěstí to mohlo být body klidně tři.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Tento zápas byl velice těžký, protože Senomaty vhodně doplnily kádr a jsou na vítězné vlně. Moji svěřenci zápas poctivě odpracovali a s pokorou bereme bod. Soupeř má obrovskou sílu v zahrávání standardních situací Petrem Šnídlem, ale troufnu si říci, že největší šanci na rozhodnutí zápasu jsme měli my. Nějakých dvacet minut před koncem šel Radek Čihař sám od půli hřiště na brankáře, ale ten ho vychytal.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: V tomto zápase jsme doplatili na nedůraz v koncovce a výkony některých hráčů byly daleko za jejich možnostmi. Zejména v bojovnosti jsme za domácími zaostávali. Na dopolední procházku se chodí na různá místa, ale v dresu na hřiště určitě ne. Konečný výsledek beru jako ztrátu.

Sestavy


FK Kněževes
M. Vršecký [-] - D. Mašík [-] (68. J. Kostka [-] ) , M. Miksa [-] , L. Malafa [-] , P. Komžik [-] , J. Plaček [-] (80. J. Žemlička [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Žák [-] , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

SK Senomaty
M. Koc [-] - J. Šnídl [-] , P. Šnídl [-] , T. Pichner [-] , T. Trýb [-] (68. M. Aoumi [-] ) , M. Sailer [-] , M. Štícha [-] , R. Hůla [-] (86. R. Trešl [-] ) , M. Komín [-] , Z. Jonák [-] , L. Žebrakovský [-]

ŽK: 76. P. Komžik , 88. L. Malafa - 70. M. Aoumi , 91. T. Pichner . ČK: 62. L. Mácha .
Hráči zápasu: J. Vršecký , P. Komžik , M. Miksa - Z. Jonák , M. Komín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - MAI Marek (N), KUČABA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Senomaty jsou zde pro mě jasným favoritem, mají velkou útočnou sílu, která bude v Kněževsi při chuti.

Redakce Rakovník

Expert: Jan Beneš
Tip experta: výhra hostů

Senomaty jsou zde pro mě jasným favoritem, mají velkou útočnou sílu, která bude v Kněževsi při chuti.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů