J. Beneš 79. (p.)
1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:3)

J. Beneš 79. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Abrahám čaroval a pomohl Městečku k vítězství v derby


Branky


79. J. Beneš (p.) - 11. A. Zinko , 19. D. Prokeš , 37. J. Jůna
12

Derby. Zápas, na který se každý těší a zápas, který má velké očekávání. Přesně takový mohl být duel Pustovět, které hostily na skvěle připraveném hřišti Městečko. Výkon domácích ale nebyl takový, jaký by si sami představovali. Výhodu domácího prostředí nedokázali využít, Ohnivce pustili do třígólového trháku a ten už se dohání velmi těžko...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivní Městečko trestalo

Úvodní desetiminutovka nabídla po šanci na každé straně. Zakončení J. Beneše prolétlo těsně vedle tyče, na druhé straně hosté nedokázali potrestat trochu nejistý výběh brankáře M. Beneše. Ten byl krátce na to překonán, ale radost hostí zhatil odpískaný ofsajd. O minutu později už Městečko docílilo regulérní branky. Zinko vyhrál souboj s posledním obráncem a krásným lobem přes bezmocného M. Beneše otevřel skóre - 0:1.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, ale u snahy zůstalo. V 19. minutě navíc Ohnivci udeřili znovu. Rychlík Zinko byl u míče dříve než dva domácí hráči, špičkou kopačky vysunul Čermáka, který celou akci vyšperkoval nahrávkou až do kuchyně na Prokeše, který měl už snadnou úlohu - 0:2. Pustověty se nedokázaly do zápasu dostat a místo kontaktní branky přišla další hostující.

 

Centr za obranu dobře přečetl brankář M. Beneš a míč dokázal dostat mimo nebezpečí. Alespoň se to tak zdálo. Odkop domácího brankáře skončil na kopačce Jůny, který nic nevymýšlel a z velké vzdálenosti poslal oblouček za brankovou čáru - 0:3. Takový poločas a ještě k tomu v derby si domácí rozhodně nepředstavovali. V závěru poločasu mohl vrátit zpátky do hry svůj tým O. Hula, ale jeho zakončení skončilo také mimo branku.

 

Červená v derby nechyběla

Pokud chtěly Pustověty se zápasem něco udělat, musely se dostat zpátky do hry rychlým gólem, který by derby jistě zdramatizoval. Šance na to byly, ale problém byl v koncovce. Rohové kopy štěstí nepřinesly, ale povedená střela J. Beneše málem ano. To by se ale nesměl vyznamenat nádherným zákrokem Abrahám, který se vyšrouboval do vzduchu a konečky prstů vytáhl míč ze šibenice!

 

Na druhé straně mohl definitivně rozhodnout po nahrávce Urbana do samostatného úniku Jůna, ale branku přestřelil. Ještě o něco větší tutovku vymyslel Urban pro Zinka, ale toho nadvakrát skvěle vychytal M. Beneš! Nejprve si poradil s přízemní střelou pod nohy, aby následně zlikvidoval i dorážku hostujícího útočníka.

 

O velké šance nebyla ve druhé půli nouze. Další takovou měl Holeček, ale Abrahám vytáhl další skvělý zákrok a přízemní střelu k tyči vyškrábl na roh. Po centru od rohového praporku nastal v hostujícím vápně závar, ze kterého vyplavala další nebezpečná střela, ale Abrahám znovu svůj tým podržel dobrým zákrokem. Čistého konta se ale nedočkal, i když by si ho zasloužil.

 

Po nedovoleném zákroku ve vápně byla nařízena ve prospěch domácích penalta, se kterou nesouhlasil autor druhé branky Prokeš. Za protesty uviděl druhou žlutou kartu a musel utkání předčasně opustit. Hlavní sudí Jan Červený odůvodnil v zápise o utkání vyloučení hostujícího hráče takto: Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 2ŽK+ČK Protestování nebo slovní projev nespokojenosti - kritika R v přerušené hře z bez hanlivých výrazů ( ,,To si děláš srandu to nebyl faul'') 1ŽK NCH - bezohledné podražení soupeře ze strany v souboji o míč v nepřerušené hře. Hráč H10 opustil HP spořádaně.

 

Pokutový kop proměnil zkušeně k tyči J. Beneš a vykřesal alespoň malinkou naději na bod - 1:3. Žádné závěrečné drama se ale nekonalo, Pustověty kontaktní branku nepřidaly a Městečko si poslední minuty utkání pohlídalo.

 

Galerie od Julie Ketmanové.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Prospaný začátek utkání se zbytečnými chybami rozhodl o celém průběhu. Poté, co se hosté dostali do tříbrankového vedení, tak si dokázali tento náskok především díky svým zkušenostem uhlídat. My jsme se do zápasu vůbec nedostali a zaslouženě jsme prohráli.


Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Šimon [-] (65. D. Fryšták [-] ) , J. Beneš [-] , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Peták [-] (46. M. Hranai [-] ) , P. Hovorka [-] , P. Matějovský [-] , T. Elznic [-] , V. Bičovský [-] (25. T. Černý [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - A. Zinko [-] (83. A. Tokar [-] ) , F. Šnidl [-] , V. Hlavatý [-] , O. Kolísek [-] , D. Prokeš [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-] (69. J. Ryba [-] )

ŽK: 75. O. Hula , 87. J. Hula - 42. D. Prokeš . ČK: 78. D. Prokeš .
Hráči zápasu: J. Beneš - A. Zinko , J. Abrahám , J. Urban .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - SABO Jiří, SAHAIDAK Maksym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Hodně zajímavý zápas, navíc derby. Zápas zkušeností hostů proti dravosti domácích. Pustověty nás minulý týden hodně potrápiliy. Viděl bych to spíše na výhru domácích, ale stát se může cokoliv. Nakonec asi volím remízu.

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Hodně zajímavý zápas, navíc derby. Zápas zkušeností hostů proti dravosti domácích. Pustověty nás minulý týden hodně potrápiliy. Viděl bych to spíše na výhru domácích, ale stát se může cokoliv. Nakonec asi volím remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích